HUAWEI MatePad T 10s

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer ή του προγράμματος περιήγησης (browser) της επιλογής σας.

Διασκέδαση για Όλους

Full HD Οθόνη | Προστασία Ματιών | Tuned by Harman Kardon

Theatre by
Your Side

Απεριόριστη Θέαση

Ελαφρύ και λεπτό το HUAWEI MatePad T 10s με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του και την εντυπωσιακή οθόνη προσφέρει μοναδικές εμπειρίες χρήσης. Εξοπλισμένο με οθόνη FHD 1920 x 1200 10,1 ιντσών με στενές στεφάνες για μεγαλύτερη οπτική επίδραση. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία HUAWEI ClariVu ™, όλα όσα βλέπετε είναι ζωντανά και φωτεινά.

Δυνατός, καθαρός, ήχος Surround

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική ακουστική εμπειρία. Το σύστημα διπλού ηχείου μεγάλου πλάτους του HUAWEI MatePad T 10s παρέχει συμμετρικό ήχο και από τις δύο πλευρές, για να απολαύσετε ισχυρότερο και ποιοτικότερο ήχο. Με συντονισμό από τον Harman Kardon, αυτό το tablet παρουσιάζει αυθεντικές και πλούσιες λεπτομέρειες, πιστές στη μουσική και τη διάθεσή σας.

Η Απόλυτη Εμπειρία

Ευέλικτο και Ταχύτατο

Συνδυάζοντας το chipset οκταπύρηνου EMUI 10.11 και τον προηγμένο αλγόριθμο, αυτό το tablet προσφέρει βελτιωμένα γραφικά και βελτιωμένη απόδοση. Ελέγξτε ειδήσεις, παρακολουθήστε βίντεο ή πραγματοποιήστε αγορές στο διαδίκτυο, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών όπως θέλετε και να απολαύσετε την ομαλή και σταθερή εμπειρία.

Double Windows,
Διπλή Απόδοση

Το HUAWEI App Multiplier2 επιτρέπει στο tablet να εμφανίζει δύο παράθυρα της ίδιας εφαρμογής όταν το διατηρείται οριζόντια. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μέγεθος του αριστερού και του δεξιού παραθύρου3 για την ευκολία σας, για παράδειγμα, να κάνετε κύλιση σε διαδικτυακά είδη αγορών, ενώ ελέγχετε παράλληλα τις λεπτομέρειες σχεδίασης με διευρυμένες εικόνες ή διαβάζετε ειδήσεις με σχετικές.

Μέρα με νύχτα, Προστατέψτε
τα μάτια σας

Με πιστοποίηση TÜV Rheinland Eye Comfort4 για μείωση του επιβλαβούς μπλε φωτός5, αυτό το tablet προσφέρει καλύτερη άνεση στα μάτια για την καθημερινή σας χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία eBook για μια ευχάριστη εμπειρία κοντά στην ανάγνωση βιβλίων. Όταν είναι νύχτα, μεταβείτε στη σκοτεινή λειτουργία για πιο απαλό εφέ οθόνης με μειωμένη αντίθεση φωτισμού για την απόλαυση προβολής σας.

Λειτουργία eBook Άνεση στα μάτια Σκοτεινή λειτουργία

Ένας αποκλειστικός κόσμος για παιδιά

Αυτό το tablet επιτρέπει στα παιδιά σας να εξερευνούν ελεύθερα με περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία μέσω αποκλειστικής πρόσβασης στο Kids Corner. Προχωρά επίσης ακόμη περισσότερο με προστασία έξι επιπέδων5 για να διατηρήσει πλήρη θέαση. Έτσι, τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να μάθουν με βελτιστοποιημένα εφέ προβολής καθώς και ειδοποιήσεις για να αποτρέψουν την ανθυγιεινή χρήση.

Kids Exclusive
Συναρπαστικός χώρος για μελέτη και παιχνίδι
Διαχείριση χρόνου
Προσαρμοζώμενο χρονοδιάγραμμα οθόνης
Έξι επίπεδα
Προστασία των ματιών6
All-round Eye Care
App Management
Παρακολούθηση περιεχομένου μέσα από την εφαρμογή για παιδιά
Ασφαλής φόρτιση
Αυτόματο κλείδωμα για αποτροπή ηλεκτρικών κινδύνων
Content
Management
Επιμέλεια με περιεχόμενο κατάλληλο ανάλογα με την ηλικία
  1. Η εγκατεστημένη έκδοση είναι EMUI 10.1.
  2. Αυτή η δυνατότητα είναι συμβατή με ορισμένες εφαρμογές. Η συγκεκριμένη συμβατή λίστα εφαρμογών θα ενημερωθεί στο μέλλον. Η πραγματική χρήση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με συγκεκριμένες εφαρμογές.
  3. Το μέγεθος των αριστερών και δεξιών παραθύρων σε τρεις επιλογές. Η λειτουργία είναι συμβατή με ορισμένες εφαρμογές. Η συγκεκριμένη συμβατή λίστα εφαρμογών θα ενημερωθεί στο μέλλον. Η πραγματική χρήση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με συγκεκριμένες εφαρμογές.
  4. Οι συνθήκες δοκιμής για την πιστοποίηση TÜV Rheinland είναι: Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία άνεσης των ματιών, το tablet περνάει τη δοκιμή χαμηλού μπλε φωτισμού Rheinland (εξαιρουμένης της ρύθμισης θερμοκρασίας χρώματος).
  5. Όχι για ιατρική χρήση.
  6. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στο Kids Corner.
Βγαίνετε εκτός του ιστότοπου consumer.huawei.com
Μετά το κλικ στον σύνδεσμο, θα εισέλθετε σε ένα 3rd party website. Η Huawei δεν ευθύνεται για το website αυτό, ούτε μπορεί να ελέγξει το περιεχόμενό του.
Επιστροφή Συνέχεια στον ιστότοπο