Telefonens batteri aflades hurtigt og har en kort standbytid

Anvendelige produkter: Tablet,Smartphone
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Telefonens batteri aflades hurtigt og har en kort standbytid

Længden af telefonens standbytid afhænger af dens batterikapacitet, telefonindstillinger samt af dine brugsvaner. Følgende forslag kan hjælpe dig med at forlænge telefonens standbytid.

Forslag til daglig brug:

1. Skru ned for medielydstyrken.
  2. Brug internettet på et sted med et godt signal.
  3. Åbn regelmæssigt skærmen med de seneste opgaver, og luk unødvendige apps, der kører i baggrunden.

4. Genstart din telefon en gang om ugen for at rydde akkumulerede junkfiler, som oprettes af baggrunds-apps.
  5. Opdater telefonen til den seneste systemversion. Nyere versioner er bedre til at optimere strømforbruget og systemets stabilitet.

Systemopdateringer sletter ikke dine personlige data, men vi anbefaler, at du sikkerhedskopierer eventuelle vigtige data, før du installerer en opdatering.

Følgende indstillinger kan også hjælpe dig med at spare strøm:

1. Brug Optimeret batteriforbrug.

Åbn Indstillinger, og gå til Batteri > Optimeret batteriforbrug, så systemet kan registrere funktioner, der bruger meget strøm. Du kan derefter beslutte, om du vil udføre optimering.

2. Tjek Batteriforbrug.

Åbn Indstillinger, og søg efter og åbn Batteriforbrug. På listen Software kan du, hvis du finder nogle apps, der bruger meget strøm, aktivere Strømkrævende prompt og ændre indstillinger i App-start for at reducere strømforbruget.

Hvis nogle apps ikke bruges regelmæssigt, men bruger meget strøm, skal du afinstallere dem for at forhindre for stort strømforbrug.

• I App-start skal du deaktivere Administrer automatisk og aktivere eller deaktivere Auto-start, Sekundær start og Kør i baggrunden efter behov.
    • For EMUI 5.X er den relevante indstilling Luk apps, når skærm låses.

Bemærk: Ændring af disse indstillinger kan påvirke de meddelelser, du modtager fra apps, der kører i baggrunden.

3. Juster skærmindstillinger.
    • Åbn Indstillinger, og søg efter og åbn Skærmopløsning. Tryk på Skærmopløsning, og aktiver Smart opløsning. Alternativt kan du deaktivere Smart opløsning og vælge en lavere opløsning under Brugerdefineret.

EMUI 5.X: Aktiver eller deaktiver Strømbesparelse ved lav opløsning efter behov.

• Hvis din telefon har Gør grænsefladefarver mørkere eller Mørk tilstand, skal du aktivere denne funktion for at spare strøm.
  4. Aktiver Strømsparetilstand.
    Åbn Indstillinger, og søg efter og få adgang til Strømsparetilstand.
    • Aktiver Strømsparetilstand eller Ultrastrømbesparelse for at forlænge standbytiden.

• Hvis din telefon understøtter Ydelsestilstand, anbefaler vi, at du slår den fra for at forhindre for stort strømforbrug.
  5. Juster indstillingerne for netværksforbindelsen.
    • Åbn Indstillinger, søg efter og åbn Oprethold forbindelsen, når enheden slumrer, og deaktiver derefter funktionen for at forhindre din telefon i at bruge for meget strøm, når den er i dvaletilstand.
    • Åbn Indstillinger, søg efter og åbn Databesparelse eller Smart databesparelse, og slå kontakten til for at begrænse brug af mobildata for apps, der kører i baggrunden. Dette vil reducere både databrug og strømforbrug.

For EMUI 5.X og EMUI 8.X:

Mobildata: Stryg ned fra statuslinjen for at åbne meddelelsespanelet, tryk og hold på Mobildata, og deaktiver derefter Mobildata altid til.

Wi-Fi: Stryg ned fra statuslinjen for at åbne meddelelsespanelet, tryk og hold på Wi-Fi, gå til Konfigurer > Hold Wi-Fi aktiveret i dvale, og vælg derefter Kun når tilsluttet strøm.

Bemærk: Når du ændrer disse indstillinger, påvirker det den måde, hvorpå apps får adgang til internettet, når din telefon har forbindelse til et mobildatanetværk.