Telefonen eller tabletten har en sløret skærm

zoom in pic
Telefonen eller tabletten har en sløret skærm

Hvis din telefon eller tablet har en sløret skærm, skal du gøre følgende:

Rengør skærmen

Vand, fedtpletter eller støv på skærmen kan sløre visningen af indholdet. Brug en bomuldsklud til at tørre skærmen af med.

Øg skærmens lysstyrke

I stærkt lys kan skærmen på din telefon eller tablet virke mørk. Prøv at øge skærmens lysstyrke, hvis dette er tilfældet.

Se HD-billeder og HD-videoer

Hvis problemet ikke forekommer, når du ser HD-billeder eller HD-videoer, tyder det på, at din telefon- eller tabletskærm ikke har problemer med visningen.

Kontroller, om skærmen kun er sløret med visse tredjeparts-apps

Hvis skærmen kun er sløret, når du bruger en tredjeparts-app, tyder det på et kompatibilitetsproblem med tredjeparts-appen. I dette tilfælde skal du lukke appen og prøve igen.

Juster skærmopløsningen

Åbn Indstillinger, søg efter opløsning, og åbn Smart opløsning eller Smart, deaktiver Smart opløsning, og vælg derefter en højere opløsningsindstilling.

Hvis Smart opløsning ikke er tilgængelig, tyder det på, at din telefon eller tablet ikke understøtter denne funktion.

Genstart telefonen eller tabletten, og prøv igen

Genstart din telefon eller tablet, og undersøg, om problemet skyldes en appfejl.

Hvis problemet fortsætter,

Sikkerhedskopier dine data, og tag din enhed og købskvitteringen med til et autoriseret Huawei-kundeservicecenter for at få hjælp.