Min telefonskærm ser ofte gul eller hvid ud i Øjenkomfort-tilstand

Anvendelige produkter: Tablet,Smartphone
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Min telefonskærm ser ofte gul eller hvid ud i Øjenkomfort-tilstand

Problem:

Telefonskærmen bliver ofte gul eller hvid i Øjenkomfort-tilstand.

Årsag:

Når Øjenkomfort er aktiveret, justerer telefonskærmen automatisk sin farvetemperatur baseret på det omgivende lys. Hyppige ændringer i det omgivende lys, som når du f.eks. ændrer den måde, du holder telefonen på i et indendørs miljø eller et i miljø med dæmpet belysning, kan give skærmen en let gul eller hvid nuance.

Løsning:

Dette er en farvetemperaturfunktion og vil ikke påvirke din mulighed for at bruge telefonen normalt. Hvis du ikke kan lide denne funktion, skal du deaktivere Øjenkomfort og manuelt justere farvetemperaturen.

• Hvis du vil deaktivere Øjenkomfort, skal du åbne Indstillinger og derefter søge efter og åbne Øjenkomfort.

• Hvis du vil justere farvetemperaturen, skal du åbne Indstillinger, søge efter og åbne Farvetemperatur eller Farvetilstand og farvetemperatur og justere farvetemperaturen afhængigt af dine præferencer.