AI Voice/HiVoice aktiveres automatisk på min HUAWEI-telefon

zoom in pic
AI Voice/HiVoice aktiveres automatisk på min HUAWEI-telefon

AI Voice/HiVoice aktiveres muligvis automatisk på din telefon, hvis du utilsigtet siger aktiveringssætningen eller trykker på tænd/sluk-knappen. Udfør følgende trin for at foretage fejlfinding:

1. Kontroller, om din enhed er forbundet til en ekstern enhed, som f.eks. et Bluetooth-headset

Hvis din enhed er forbundet til en ekstern enhed, som f.eks. et Bluetooth-headset eller et kabelforbundet headset, skal du afbryde forbindelsen mellem din enhed og den eksterne enhed og derefter prøve igen.

2. Optag Vågn op-sætning igen

Optag en ny aktiveringssætning. Åbn Indstillinger, søg efter og åbn Stemmeopvågning, og tryk på Træning i aktiveringssætning eller Vågn op-sætning. Optag din aktiveringssætning i et roligt miljø, og prøv at undgå sætninger, som du siger ret ofte.

Hvis du ikke kan finde Stemmeopvågning, understøtter din telefon muligvis ikke funktionen.

3. Deaktiver funktionen Væk med tænd/sluk-knappen

Når funktionen Væk med tænd/sluk-knappen er aktiveret, kan du trykke og holde på tænd/sluk-knappen i et sekund for at aktivere AI Voice på din enhed. Hvis du vil deaktivere funktionen, skal du åbne Indstillinger og derefter søge efter og deaktivere Væk med tænd/sluk-knappen.

Kun EMUI 9.1/Magic UI 2.1 og nyere versioner understøtter Væk med tænd/sluk-knappen.

4. Deaktiver og genaktiver Stemmeopvågning

Åbn Indstillinger, søg efter og deaktiver Stemmeopvågning, og aktiver den derefter igen.

5. Hvis problemet ikke er løst

Hvis problemet ikke er løst, skal du ringe til Huaweis kundeservicenummer for at få yderligere hjælp.