Opsætning og brug øretelefonerne i HUAWEI FreeBuds-serien

Anvendelige produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,HUAWEI FreeBuds Pro 3,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds SE 2,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 5,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeBuds Lipstick
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Opsætning og brug øretelefonerne i HUAWEI FreeBuds-serien

Du kan bruge HUAWEI FreeBuds-øretelefonerne til at lytte til musik, foretage telefonopkald m.m.

Du behøver ikke at tænde eller slukke øretelefonerne eller opladningsetuiet i FreeBuds-serien. Læg øretelefonerne i opladningsetuiet, og luk etuiet, når de ikke bruges, for at spare batteri. Det anbefales, at du oplader opladningsetuiet regelmæssigt.

Tilslutning til dine trådløse øretelefoner i FreeBuds-serien

1. Åbn opladningsetuiet, og tryk og hold på knappen i mere end 2 sekunder (se Funktionsknapper og porte på øretelefonerne), indtil indikatoren blinker. Øretelefonerne går derefter i parringstilstand.
  2. Gå til Indstillinger > Bluetooth på din telefon eller tablet, og tryk på navnet på øretelefonerne på enhedslisten for at parre med og oprette forbindelse til øretelefonerne. Find flere parringsmetoder i Parring af HUAWEI Bluetooth-øretelefoner i FreeBuds- og FreeLace-serien.

Tryk og hold på funktionsknappen i mere end 10 sekunder, indtil indikatoren blinker, for at nulstille dine FreeBuds-øretelefoner.

Brug øretelefonerne til at lytte til og styre lyden eller til at foretage telefonopkald

FreeBuds-øretelefonerne afspiller automatisk lyden, når du tager dem på, hvis din enhed afspiller lyd. Lyden stopper, når du tager øretelefonerne af. Lyden genoptages automatisk, hvis du tager øretelefonerne på igen inden for 3 minutter. Få flere oplysninger ved at se Smart registrering af HUAWEI FreeBuds-øretelefoner.

Få flere oplysninger om øretelefonernes standardgenveje ved at se Tabel 1, Tabel 2 og Tabel 3. Du kan indstille flere genveje til kontrolfunktioner såsom næste sang, forrige sang eller aktivering at stemmeassistent på følgende måde:

• I appen AI Life skal du trykke på kortet for øretelefonerne, trykke på Gestus og konfigurere gestussen.
  • Gå til Indstillinger > Bluetooth på telefoner eller tabletter, der kører EMUI 11.0/HarmonyOS 2.0 eller senere, tryk på ikonet til højre for øretelefonernes Bluetooth-navn, og vælg Genveje eller Gestus.
  • Denne funktion understøttes ikke på følgende enheder.
    • HUAWEI P10, HUAWEI P10 Plus, HUAWEI Mate 9, HUAWEI Mate 9 Pro, PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 9, HUAWEI nova 2s, HUAWEI nova 3, HUAWEI nova 3i og HUAWEI Y9 2019
    • HUAWEI MediaPad M5 10-tommer, HUAWEI MediaPad M5 Pro 10-tommer, HUAWEI MediaPad M5 8-tommer, HUAWEI MediaPad M5 lite 8-tommer, HUAWEI MediaPad M5 lite 10-tommer og HUAWEI MediaPad T5
    • HONOR 9, HONOR V9, HONOR Note 10, HONOR Play, HONOR Pad 5 8-tommer og HONOR Pad 5 10,1-tommer
Tabel 1. Skift støjreduktionstilstand

Funktion

Handling

Skift støjreduktionstilstand

FreeBuds Pro 2/FreeBuds Pro

FreeBuds 5i/FreeBuds Lipstick/FreeBuds 4: Tryk og hold på spidsen

FreeBuds 4i/FreeBuds 3i: Tryk og hold øverst på spidsen af øretelefonen

FreeBuds 3: Tryk forsigtigt to gange på venstre øretelefon

Tabel 2. Lydstyring

Funktion

Standardgenvej

Afspil musik/sæt musik på pause

• FreeBuds 5i/FreeBuds Lipstick/FreeBuds SE/FreeBuds 4/FreeBuds 4i/FreeBuds 3i: Tryk to gange på venstre eller højre øretelefon
  • FreeBuds 3, FreeBuds 2, FreeBuds 2 Pro, FreeBuds, FlyPods, FlyPods Pro, FreeBuds Lite, FlyPods Lite: Tryk to gange på den højre øretelefon for at afspille musik
  • FreeBuds Pro 2/FreeBuds Pro: Knib en gang for at afspille eller sætte musik på pause

Forrige/næste sang

Justere lydstyrken

FreeBuds Pro 2/FreeBuds 5i/FreeBuds Lipstick/FreeBuds 4/FreeBuds Pro: Stryg op eller ned for at forøge eller reducere lydstyrken

Tabel 3. Brug øretelefonerne til at foretage telefonopkald eller modtage beskeder

Funktion

Genvej

Besvar/afslut et opkald

• FreeBuds 5i/FreeBuds Lipstick/FreeBuds SE/FreeBuds 4/FreeBuds 4i/FreeBuds 3i/FreeBuds 2 Pro/FreeBuds 2/FreeBuds Lite/FreeBuds/FlyPods 3/FlyPods Pro/FlyPods Lite: Tryk to gange på venstre eller højre øretelefon for at besvare eller afslutte et opkald
  • FreeBuds 3: Tryk på en af øretelefonerne to gange for at besvare opkaldet; tryk på højre øretelefon to gange for at afslutte opkaldet
  • FreeBuds Pro 2/FreeBuds Pro: Knib venstre eller højre øretelefon en gang for at besvare eller afslutte et opkald

Afvis et opkald

FreeBuds 5i/FreeBuds Lipstick/FreeBuds 4: Tryk og hold på den venstre eller højre øretelefon

Opladning af FreeBuds-øretelefoner

Opladningsetuiet kan tilsluttes en oplader, en mobil strømbank eller en computer for opladning via et USB C-kabel.

Anbring øretelefonerne i opladningsetuiet, og luk etuiet for at starte opladningen af øretelefonerne automatisk.

Få flere oplysninger om opladning her.