Smart registrering af HUAWEI FreeBuds-øretelefoner

Anvendelige produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI WATCH Buds
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Smart registrering af HUAWEI FreeBuds-øretelefoner

Når øretelefonerne har forbindelse til din telefon eller tablet, kan telefonen eller tabletten intelligent registrere, om du har øretelefonerne på, og genoptage lydafspilning eller skifte lydtilstand under opkald. Udfør følgende trin for at slå denne funktion til/fra:

• Åbn AI Life-appen, gå til skærmen med oplysninger om øretelefonerne, og tryk på Smart registrering af øretelefonerne for at aktivere eller deaktivere funktionen.
  • Gå til Indstillinger > Bluetooth, tryk på ved siden af navnet på øretelefonerne, og aktiver eller deaktiver Smart registrering af øretelefonerne.
Tabel 1. Problemer med smart registrering af øretelefoner

Scenarie

Smart registrering af øretelefoner

Musikafspilning

1. Din telefon/tablet afspiller musik, når du ikke har øretelefonerne på.
  2. Når du fjerner øretelefonerne, sættes musikafspilningen på pause, og hvis du tager øretelefonerne på igen inden for tre minutter, genoptages musikafspilningen. Dette gælder, uanset om musikappen kører i forgrunden eller i baggrunden, og det ændrer ikke lydkanalen.

Videoafspilning

1. Din telefon/tablet afspiller musik, når du ikke har øretelefonerne på.
  2. Når øretelefonerne fjernes, ændres lydkanalen til din telefon/tablet, og hvis du har den ene eller begge øretelefoner på, ændres lydkanalen tilbage til øretelefonerne, når videoafspilningen genoptages.

For TWS-øretelefoner ændres lydkanalen ikke, når en af øretelefonerne fjernes. Men for visse videoapps kan videoafspilningen blive sat på pause, og lydkanalen vil derefter skifte til telefon/tablet. Du kan anmelde problemet til udviklerne af videoappen for at få hjælp.

Opkald

1. Din telefon/tablet afspiller musik, når du ikke har øretelefonerne på.
  2. Når øretelefonerne fjernes, ændres lydkanalen til din telefon/tablet, og hvis du har begge øretelefoner på igen, ændres lydkanalen til øretelefonerne.

For TWS-øretelefoner ændres lydkanalen ikke, når en af øretelefonerne fjernes.

Kravene til model og systemversion for øretelefoner og telefon/tablet ved brug af denne funktion er som følger:

• FreeBuds Pro 2、FreeBuds Lipstick/FreeBuds Pro/FreeBuds 4/FreeBuds Studio: Kompatible med alle telefoner/tablets (uanset enhedens mærke og system).
  • FreeBuds 4i: Kompatible med alle telefoner, som kører HarmonyOS 2.0 og nyere, og alle Android-telefoner og tablets.
  • FreeBuds 3/FreeBuds 3i/FlyPods 3: Kompatible med telefoner/tablets, som kører EMUI 10.0 eller nyere/HarmonyOS 2.0 eller nyere. For telefoner/tablets, som kører andre systemversioner eller ikke-Huawei-enheder, afspilles musik/videolyd af øretelefonerne, og opkaldslyd afspilles af telefon/tablet, når du ikke har øretelefonerne på.

Smart registrering af øretelefonerne-indstillingerne gælder kun på den aktuelt tilsluttede telefon/tablet, hvis denne telefon/tablet kører EMUI 10.0 eller nyere/HarmonyOS 2.0 eller nyere, og du skal separat konfigurere forskellige enheders indstillinger. For andre systemversioner eller ikke-Huawei-enheder er Smart registrering af øretelefonerne-indstillingerne gyldige uanset den tilsluttede enhed, og du skal ikke konfigurere indstillingerne for her enkelt enhed.

Flere ofte stillede spørgsmål:

Genveje og visse avancerede indstillinger for mine øretelefoner er ikke tilgængelige på min telefon/tablet

Musikafspilningen stopper ikke midlertidigt, når øretelefonerne tages af, og musikafspilningen fortsætter ikke, når øretelefonerne tages på igen