Hvorfor er der ingen nærhedsparringsanmodning for mine ørepuder på min telefon/tablet?

Anvendelige produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 4E,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI WATCH Buds
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Hvorfor er der ingen nærhedsparringsanmodning for mine ørepuder på min telefon/tablet?

Tjek Bluetooth-status for din telefon/tablet

Kontroller, at Bluetooth er aktiveret på din telefon/tablet.

Opdater din telefon/tablet

Den automatiske parringsmeddelelse ved registrering understøttes kun på telefoner/tabletter, der kører EMUI 10.0/Magic UI 3.0 eller nyere. Opdater din telefon/tablet til de krævede versioner.

Opdater telefon-/tabletkonfigurationer

De krævede konfigurationsfiler er muligvis ikke blevet opdateret fra serveren for den telefon/tablet, der kører EMUI 10.0/Magic UI 3.0 eller nyere. Gør følgende for at opdatere konfigurationsfilerne:

1. Gå til Indstillinger > Apps > Apps, tryk på ikonet med de tre prikker i øverste højre hjørne, og tryk på Vis systemprocesser. Søg efter Enhedsforbindelsestjeneste, gå til Enhedsforbindelsestjeneste > Lager > Ryd data, og genstart derefter din telefon/tablet.
  2. Tilslut din telefon/tablet til et Wi-Fi-netværk, og aktiver Bluetooth. Din telefon/tablet vil automatisk opdatere konfigurationsfilerne fra serveren.
  3. Hvis problemet ikke bliver løst, skal du trykke og holde på knappen på opladningsetuiet i mere end 2 sekunder, indtil ørepuderne går i parringstilstand. Placer dem derefter tæt på din telefon/tablet for at få en automatisk parringsmeddelelse.

Åbn opladningsetuiet, og aktiver parringstilstanden

Kontroller, at begge ørepuder er i opladningsetuiet, og at etuiet er åbent. Du kan trykke på knappen på opladningsetuiet og holde den nede i mere end 2 sekunder for at få en automatisk parringsmeddelelse.

Problem:

1. Der vises ingen parringsmeddelelse på min telefon/tablet, når jeg placerer mine ørepuder tæt på den.
  2. Der vises ingen meddelelse på min telefon/tablet, selvom jeg har opdateret den til EMUI 10.0.
  3. Der vises ingen meddelelse for mine ørepuder, der er blevet oprettet forbindelse til igen, når jeg åbner opladningsetuiet.

Årsag:

1. Bluetooth er deaktiveret på din telefon/tablet.
  2. Din telefon har ikke EMUI 10.0/Magic UI 3.0 eller nyere.
  3. De krævede konfigurationsfiler er muligvis ikke blevet opdateret fra serveren for den telefon/tablet, der kører EMUI 10.0/Magic UI 3.0 eller nyere.
  4. Opladningsetuiet er ikke åbent, eller ørepuderne er ikke i opladningsetuiet.
  5. Ørepuderne er allerede blevet parret med en anden enhed.
  6. Din telefon/tablet er mere end 50 cm fra ørepuderne.
  7. Der vises ingen meddelelse i visse scenarier, f.eks. hvis du bruger Kamera, spiller spil eller tjekker skærmen med indstillinger på visse telefonmodeller (f.eks. Huawei nova 4e).
  8. Opladningsetuiet åbnes igen inden for 30 sekunder, efter at den sidste meddelelse om genoprettelse af forbindelse vises. For at undgå for mange forstyrrelser vises der ingen meddelelser, hvis du lukker og åbner etuiet igen inden for 30 sekunder, efter at der vises en meddelelse for dine ørepuder, der er oprettet forbindelse til igen, på telefonen/tabletten.
  9. Opladningsetuiet har været åbent i over et minut, men afstanden mellem dine ørepuder og din telefon/tablet er stadig større end det område, hvor Bluetooth fungerer.
  10. Nogle telefonmodeller understøtter ikke nærhedsparringsmeddelelser, herunder HONOR 10 Lite, HONOR 20i/HONOR 10i, HUAWEI P smart 2019, HUAWEI P smart+ 2019, HUAWEI Y7 2019, HUAWEI Y7 Pro 2019, HUAWEI Y7 Prime 2019, Honor 8S, HUAWEI Y6 2019 og HUAWEI Y6P.

Løsning:

1. Aktiver Bluetooth på din telefon/tablet.
  2. Den automatiske parringsmeddelelse ved registrering understøttes kun på telefoner/tabletter, der kører EMUI 10.0/Magic UI 3.0 eller nyere. Opdater din telefon/tablet til de krævede versioner.
  3. Gør følgende for at opdatere konfigurationerne:
    1. Gå til Indstillinger > Apps > Apps, tryk på ikonet med de tre prikker i øverste højre hjørne, og tryk på Vis systemprocesser. Søg efter Enhedsforbindelsestjeneste, gå til Enhedsforbindelsestjeneste > Lager > Ryd data, og genstart derefter din telefon/tablet.
    2. Tilslut din telefon/tablet til et Wi-Fi-netværk, og aktiver Bluetooth. Din telefon/tablet vil automatisk opdatere konfigurationsfilerne fra serveren.
    3. Hvis problemet ikke bliver løst, skal du trykke og holde på knappen på opladningsetuiet i mere end 2 sekunder, indtil ørepuderne går i parringstilstand. Placer dem derefter tæt på din telefon/tablet for at få en automatisk parringsmeddelelse.
  4. Når du parrer eller opretter forbindelse mellem ørepuderne og din telefon/tablet igen, skal du sørge for, at begge ørepuder er i opladningsetuiet, og at etuiet er åbent.
  5. For at parre med dine ørepuder, som er blevet parret med en anden enhed, skal du åbne opladningsetuiet og trykke og holde på knappen på opladningsetuiet i mere end 2 sekunder, så dine ørepuder går i parringstilstand.
  6. Anbring din telefon/tablet tæt på ørepuderne (inden for 20 cm), og prøv igen.
  7. Der vises ingen meddelelse i de forrige scenarier, men dette vil ikke påvirke Bluetooth-forbindelsen eller din brug af andre af ørepudernes funktioner.
  8. Vent i mere end 30 sekunder, og prøv igen.
  9. Luk opladningsetuiet, åbn det igen, og sørg derefter for, at din telefon/tablet er inden for det område, hvor Bluetooth fungerer (20 cm), inden for det næste minut.
  10. Brug en telefon/tablet, der understøtter nærhedsparringsmeddelelser.

1. Når du bruger ørepuderne for første gang, skal du sørge for, at din telefon/tablet er tilsluttet et Wi-Fi-netværk og har Bluetooth aktiveret, så de krævede konfigurationer kan opdateres fra serveren.
    2. Når de krævede konfigurationer er blevet opdateret, behøver du ikke aktivere Wi-Fi ved fremtidige tilslutninger.