Gør appikonerne større på HUAWEI-telefoner

Anvendelige produkter: Smartphone
zoom in pic
Gør appikonerne større på HUAWEI-telefoner

Funktionen Forstørrelsesgestus er blevet lanceret for at give brugere af HUAWEI-telefoner mere komfortabel visning og navigation.

Når denne funktion er aktiveret, forstørres appikonerne på din startskærm. Følg trinnene nedenfor for at aktivere den:

1. Tryk på Indstillinger.
  2. Åbn Tilgængelighedsfunktioner.
  3. Tryk på Tilgængelighed.
  4. Find Forstørrelsesbevægelser midt på skærmen.
  5. Slå kontakten til for at aktivere Forstørrelsesgestus.

Du kan forstørre enhver app på din startskærm ved at trykke på et område i nærheden tre gange i træk.

1. Du kan trykke på enhver del af skærmen med undtagelse af navigationslinjen og tastaturet.

2. Afslut forstørrelsestilstand: Hvis appikonerne er blevet forstørret, skal du trykke tre gange på samme måde og derefter slå kontakten for forstørrelse fra.

3. Hvis du vil kombinere funktionen med tekstvisningsstørrelsen for at få en optimal visuel effekt, skal du gå til Indstillinger > Skærm og lysstyrke > Tekst- og skærmstørrelse, finde Tekststørrelse nederst på skærmen og trække den lille cirkel til højre. Derefter vises den større tekst i apperne.