Hvad er AppGallery?

zoom in pic
Hvad er AppGallery?

AppGallery, en af de tre største appbutikker i hele verden, samt er det den officielle platform til appdistribution for Huawei-enheder. Den globale version af AppGallery, som blev lanceret i Kina i 2011, blev udgivet i april 2018. AppGallery sigter på at forsyne brugere med en åben og innovativ platform til appdistribution. Ved at prioritere beskyttelsen af brugeres personlige oplysninger og sikkerhed udnytter AppGallery Huaweis innovative software- og hardwareteknologier for at give dig en unik og intelligent oplevelse.