Min tablets batterilevetid er kort

zoom in pic
Min tablets batterilevetid er kort

Din tablets batterilevetid varierer afhængigt af batterikapaciteten og af, hvordan du bruger den. Som hovedregel gælder det, at jo større batterikapaciteten er, desto længere vil batterilevetiden være. Selv for batterier med samme kapacitet kan den faktiske batterilevetid variere afhængigt af, hvordan du bruger dem.

Strømkrævende scenarier

• Normalt vil det bruge mere strøm at spille spil end at se videoer, og det vil bruge mere strøm at se videoer end af lytte til musik. Desuden vil strømforbruget øges, når du bruger strømkrævende apps eller udfører komplicerede handlinger.
  • Hvis der kører et stort antal apps i baggrunden, øges din tablets strømforbrug.
  • Jo højere din tablets lydstyrke og skærmlysstyrke er indstillet, desto mere strøm vil din tablet bruge.
  • Din tablets batterilevetid vil blive kortere, når du har aktiveret meddelelser for apps, GPS-positionering, HD-opløsning og en høj billedhastighed.
  • I områder med svagt signal vil din tablet desuden hyppigt søge efter netværket, hvilket medfører et højere strømforbrug.

Hvordan øger jeg min tablets batterilevetid?

• Hvis batterilevetiden er kort, når du spiller spil eller ser videoer, kan du gøre følgende for at forlænge den:

1. Stryg nedad på din tablets startskærm for at vise statuslinjen, og juster skyderen for at reducere din tabletskærms lysstyrke.

2. Gå til skærmen med de seneste opgaver, og luk unødvendige apps, så de ikke kører i baggrunden.

Stryg til højre eller venstre på skærmen, og stryg op på apps, som du ikke har brug for.

3. Juster appindstillingerne ved at deaktivere strømkrævende funktioner som f.eks. høj lydstyrke, HD-opløsning eller høj opløsning og GPS.

• Hvis batterilevetiden er kort under den daglige brug, kan du gøre følgende for at forlænge den:

1. Luk baggrundsapps, som du ikke har brug for, på en rettidig måde. For at gøre det skal du gå til skærmen med de seneste opgaver og trykke på oprydningsikonet.

2. Gå til Indstillinger > Beskedcenter > Batch-administration, deaktiver meddelelser for apps i batch, og aktiver meddelelser for bestemte apps i stedet.

3. En høj skærmlysstyrke eller en høj opløsning vil øge din tablets strømforbrug. Det anbefales, at du går til Indstillinger > Skærm og lysstyrke og aktiverer Automatisk og Smart opløsning.

4. Aktiver Strømsparetilstand. Din tablet har to tilstande, der er designet til at spare strøm: Strømsparetilstand og Ultrastrømbesparelsestilstand. Vælg den, du vil bruge.

Hvis dette problem ikke bliver løst, skal du sikkerhedskopiere alle vigtige data og tage din enhed og købskvitteringen med til et autoriseret Huawei-kundeservicecenter for at få hjælp.