Min tablets system lagger eller fryser

zoom in pic
Min tablets system lagger eller fryser

Hvis din tablets system lagger eller fryser, skal du gøre følgende:

Luk baggrundsapps, der ikke bruges

Hvis der kører flere apps i baggrunden på din tablet, kan din tablets system lagge eller fryse, fordi der ikke er nok hukommelse. Det anbefales, at du lukker overflødige apps, så de ikke kører i baggrunden, for på den måde at frigøre noget plads.

• Hvis du bruger den virtuelle navigationslinje, skal du trykke på for at få vist alle apps, der kører i baggrunden, og derefter trykke på for at lukke dem allesammen.

• Hvis du bruger gestusnavigation, skal du stryge op fra bunden af skærmen og holde for at vise skærmen med de seneste opgaver og trykke på for at lukke alle baggrundsapps.

• Hvis du bruger en fysisk navigationsknap, skal du stryge til venstre eller højre på knappen for at få vist skærmen med de seneste opgaver og trykke på for at lukke alle baggrundsapps.

Ryd op i lagerpladsen

• Brug Tablet-styring til at få oprydningen til at gå hurtigere

Hvis du har brugt din tablet i mere end et halvt år og ofte bruger mange apps til daglig, vil der findes et stort antal junkfiler. Det anbefales, at du bruger Tablet-styring til at rense din tablets hukommelse og afinstallere unødvendige apps.

1. På din tablet skal du gå til Tablet-styring > Oprydning.

2. Du kan få vist de data, du kan rydde, under Anbefales til oprydning. Tryk på de tilsvarende data, som du vil rydde, og tryk på RYD OP for at sikre, at din tablet har tilstrækkelig hukommelse (det anbefales, at du holder mindst 20 % ledig).
  • Genstart din tablet for at rydde cachen

Hvis du ikke har slukket din tablet i lang tid, vil der findes et stort antal junkfiler på din tablet. Du kan rydde cachen ved at genstarte din tablet. Det anbefales, at du genstarter din tablet en gang om ugen for at få en optimal brugeroplevelse.

Deaktiver Strømsparetilstand

Når Strømsparetilstand er aktiveret på din tablet, deaktiveres nogle funktioner for at forlænge batterilevetiden. Det anbefales, at du deaktiverer Strømsparetilstand på din tablet og bruger din tablet efter at have opladet den.

Hvis du vil deaktivere Strømsparetilstand, skal du gå til Indstillinger > Batteri og deaktivere Strømsparetilstand.

Tilslut din tablet til et andet netværk

De fleste apps på din tablet skal have adgang til et netværk for at fungere korrekt. Hvis din netværksforbindelse er svag eller ustabil, kan apps køre langsomt eller fryse. Det anbefales, at du tilslutter din tablet til et Wi-Fi-netværk eller bruger den i et åbent område.

Nogle gange kan 4G-netværket være ustabilt, selvom din tablet angiver, at den har et fuldt 4G-signal. Dette kan ske, hvis mange mennesker bruger det på samme tid, hvilket medfører, at systemet lagger på din tablet. Det anbefales, at du tager din tablet med til et andet område og prøver at se, om problemet bliver løst.

Sikkerhedskopier dine vigtige data, og gendan din tablets fabriksindstillinger

Hvis problemet ikke bliver løst, skal du sikkerhedskopiere vigtige data på din tablet og gendanne din tablets fabriksindstillinger for at se, om problemet bliver løst.

En gendannelse af din tablets fabriksindstillinger vil slette alle data på din tablet. Sørg for at sikkerhedskopiere alle vigtige data på din tablet, inden du fortsætter.

1. Hvis du vil gendanne din tablets fabriksindstillinger, skal du gå til Indstillinger > System og opdateringer > Nulstil > Nulstil tablet > NULSTIL TABLET.
  2. Indtast adgangskoden til låseskærmen. Din tablet vil så rydde alle data og genstarte automatisk. Din tablet tændes automatisk, når nulstillingsprocessen er færdig.

Sikkerhedskopier vigtige data, og henvend dig i et autoriseret kundeservicecenter

Hvis problemet stadig ikke er løst, efter at du har udført alle de førnævnte handlinger, skal du sikkerhedskopiere dine vigtige data og tage din enhed og købskvitteringen med til et Huawei-kundeservicecenter i nærheden for at få hjælp.