Min tablets skærm er sløret

zoom in pic
Min tablets skærm er sløret

Hvis din tablets skærm er sløret eller uklar, når du bruger den, skal du gøre følgende:

1. Hvis du bruger en tredjeparts-app, skal du lukke den og se, om skærmvisningen stadig ikke er korrekt.
  2. Hvis problemet ikke bliver løst, skal du gå til Indstillinger > Display > og deaktivere Smart opløsning.

• Du justerer videoopløsningen eller billedhastigheden for spil i nogle tredjeparts-apps. Når der anvendes en lav opløsning eller billedhastighed, vil skærmen se pixeleret ud.
  • Du kan selv tilpasse opløsningen på nogle tabletmodeller. Din skærmdefinition vil blive reduceret, når du har reduceret skærmopløsningen.

Hvis du vil kontrollere, om din tablet understøtter tilpasning af opløsningen, skal du gå til Indstillinger > Display og kontrollere, om du har adgang til denne indstilling. Hvis det er tilfældet, kan du manuelt justere opløsningen.

Hvis dette problem ikke bliver løst, skal du sikkerhedskopiere alle vigtige data og tage din enhed og købskvitteringen med til et autoriseret Huawei-kundeservicecenter for at få hjælp.