Brug Phone Clone til at flytte data til din nye enhed

Anvendelige produkter: HUAWEI P50 Pocket(dual sim card  8gb+256gb(bali-l29c)),HUAWEI P50 Pro(dual sim card 8gb+256gb (jade-l29c)),HUAWEI nova 9(dual sim card 8gb+128gb),PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 30 RS,HUAWEI Mate 30(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 30 Pro 5G(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI Mate 30 Pro(dual sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI P40(single sim card 8gb+128gb、dual sim card 8gb+128gb),HUAWEI P40 Pro+(dual sim card 8gb+512gb),HUAWEI P40 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+256gb),HUAWEI P50 Pocket Premium Edition
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Brug Phone Clone til at flytte data til din nye enhed

Phone Clone giver dig mulighed for hurtigt og nemt at flytte alle basisdata (inklusive kontakter, kalender, billeder og videoer) fra din gamle enhed til din nye enhed.

Migrer data fra en Huawei-enhed eller en anden Android-enhed

1. På din nye enhed skal du åbne appen Phone Clone eller gå til Indstillinger > System og opdateringer > Phone Clone, trykke på Dette er den nye enhed og vælge Huawei eller En anden Android-enhed.

2. På din gamle enhed skal du følge skærminstruktionerne for at hente og installere Phone Clone.

3. På den gamle enhed skal du åbne appen Phone Clone, trykke på Dette er den gamle enhed og følge skærminstruktionerne for at forbinde den gamle enhed med din nye enhed ved at scanne en kode eller oprette forbindelse manuelt.

4. Vælg de data på din gamle enhed, som du vil klone, og tryk derefter på Næste > Overfør for at starte kloningen.

Du kan søge efter Android-versioner, der understøtter Phone Clone, i AppGallery og få vist flere oplysninger på skærmen med appdetaljer.

Migrer data fra en iPhone eller iPad

1. På den nye enhed skal du åbne Phone Clone-appen eller gå til Indstillinger > System og opdateringer > Phone Clone, trykke på Dette er den nye enhed og vælge iPhone/iPad.

2. Følg skærminstruktionerne for at hente og installere Phone Clone på din gamle enhed.

3. På den gamle enhed skal du åbne Phone Clone-appen, trykke på Dette er den gamle enhed og følge skærminstruktionerne for at tilslutte den gamle enhed til din nye enhed ved at scanne en kode eller tilslutte manuelt.

4. Vælg de data på din gamle enhed, som du vil klone, og følg skærminstruktionerne for at gennemføre datakloningen.

Du kan søge efter iOS-versioner, som understøtter Phone Clone i App Store, og se flere oplysninger på skærmen med app-oplysninger.