Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan installere en app i HUAWEI AppGallery?

Anvendelige produkter: Tablet,Smartphone
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan installere en app i HUAWEI AppGallery?

Hvis du ikke kan hente en app, se Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan hente en app i HUAWEIAppGallery?

1. Hvis systemet bliver ved med at vise en besked, der angiver, at appen er ved at blive installeret, skal du slette den hentede applikationspakke eller afslutte hentningen og prøve at installere appen igen.

For at slette applikationspakken skal du åbne HUAWEI AppGallery, gå til Mig > Installationspakker og slette den relevante pakke.

For at afslutte hentningen skal du åbne HUAWEI AppGallery, gå til Mig > Installationsstyring og trykke på hentningsstatusbjælken til højre for den relevante app.

2. Ryd cachen for HUAWEI AppGallery, og prøv at installere appen fra HUAWEI AppGallery igen. (Se trin 4 i Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan hente en app i HUAWEIAppGallery?)
  3. Kontroller, om PrivateSpace er blevet aktiveret (ved at gå til Indstil. > Personlige oplysninger > PrivateSpace), eller om en underbruger er blevet oprettet (ved at gå til Indstil. > Brugere og konti). I så fald skal du deaktivere den og prøve at installere den relevante app igen.
  4. Genstart din enhed, tilslut den til et andet netværk, og prøv at hente og installere appen igen.

Hvis der vises en fejlkode på installationsskærmbilledet, skal du gøre for at foretage fejlfinding:

Fejlkode

Årsag

Forslag

-2 Ugyldig APK

1. Installationspakken er ugyldig eller ufuldstændig.

2. Pakken er ikke kompatibel med operativsystemet.

3. HarmonyOS-apps er kommet i konflikt med Android-apps.

1. Kontroller, at installationspakken er udgivet via en officiel kanal.

2. Hent den officielle app fra HUAWEI AppGallery.

3. Hvis din enhed kører HarmonyOS, skal du kontrollere, om du har installeret en HarmonyOS-version af appen ved at gå til Indstil. > Personlige oplysninger > PrivateSpace eller Indstil. > Brugere og konti > Brugere, vælge en underbruger og se, om appen er blevet installeret. Hvis den er, skal du afinstallere den. Hvis ikke, så prøv at se, om appen kan installeres på normal vis. Efter du har kontrolleret det, deaktiverer du PrivateSpace eller sletter dine underkonti.

Vend derefter tilbage til MainSpace/ejerkontoen, og se, om appen kan installeres på normal vis.

-103 Der blev ikke fundet noget certifikat

Appen er muligvis ikke kompatibel med enhedens system.

Når du søger efter appen, skal du kontrollere, om der er et tag, som angiver, at appen er kompatibel med din enhed. Hent appen, når du har kontrolleret, at den er kompatibel.

-24 Inkonsistent UID

Enheden har muligvis nogle tiloversblevne filer, der ikke kan ryddes.

1. Brug Optimizer for at rydde tiloversblevne og cachede filer.

2. Opdater telefonens system, og prøv at installere appen igen.

3. Sikkerhedskopier dine data, udfør en fabriksnulstilling, og installer appen igen.

-22 Bekræftelsesfejl

Dit netværk kan være fejlbehæftet, eller bekræftelsesmetoden kan være forkert.

1. Tilslut enheden til et andet netværk, bekræft, at forbindelsen er normal, og installer appen igen. Hvis netværket er normalt, skal du besøge appens officielle websted for at afklare den korrekte bekræftelsesmetode.

2. Hvis din telefon kører EMUI 4.0 eller 4.1, går du til Indstil. > Apps > Menu, trykker på Vis systemprocesser, finder Google Play Service Updater på listen, vælger Menu forneden og trykker på Afinstaller opdateringer. Efter afinstallationen er fuldført, trykker du på Deaktiver og installerer appen igen.

-110 Intern fejl

med mislykket installation til følge.

Telefonens system kan være blevet nulstillet, eller nogle systemfiler kan være blevet slettet ved en fejl, med mislykket installation til følge.

1. Opdater dit system.

2. Sikkerhedskopier dine data, udfør en fabriksnulstilling, og installer appen igen.

-113 Appen er ikke kompatibel med enhedens CPU

Appen er ikke kompatibel med enhedens CPU (telefonsystem: 32 bit eller 64 bit).

Hold øje med, om der kommer nye, kompatible versioner.

-25 Versionen af den app, der er installeret på din telefon, er højere end den version, der er ved at blive hentet.

Versionen af den app, der er installeret på din telefon, er højere end den version, der er ved at blive hentet fra HUAWEI AppGallery, med mislykket installation til følge.

1. Åbn Indstil., gå til Brugere og konti > Brugere, og kontroller, om du har tilføjet nogen brugere eller gæster.

• Hvis du har tilføjet andre brugere eller gæster, så log på som en bruger eller gæst, og kontroller, om den relevante app er installeret. Tag WeChat som eksempel. Hvis WeChat er installeret, skal du sikkerhedskopiere WeChat-data, åbne Indstil., gå til Apps > Apps, finde WeChat og trykke på Afinstaller.

• Hvis du ikke har tilføjet nogen andre brugere eller gæster, skal du opdatere dit system til den nyeste version. Gå til Indstil. > System og opdateringer > Softwareopdatering, og kontroller, om en nyere version er tilgængelig. Følg skærminstruktionerne for at opdatere systemet.

2. Kontroller, om den relevante app er installeret i PrivateSpace. Det gør du ved at gå til Indstil. > Personlige oplysninger > PrivateSpace på din telefon. Hvis appen er installeret, skal du afinstallere den og installere den igen fra HUAWEI AppGallery.

3. Gendan telefonen til dens fabriksindstillinger.

Gendannelse af din telefon til dens fabriksindstillinger vil rydde alle filer på din telefon, herunder musik, billeder og installerede apps. Udvis forsigtighed, når du udfører denne handling, og sikkerhedskopier først dine data.

Åbn Indstillinger, søg efter og tilgå valgmuligheden for at nulstille din telefon, og følg så skærminstruktionen for at fuldføre handlingen.

-3 Ugyldig URL

1. Kontroller, om din enhed kører Android 6.0 eller tidligere versioner (gå til Indstillinger > Om telefonen for at kontrollere Android-versionen i stedet for EMUI).

2. Kontroller, om dit system præsenterer dig for fejlkode -3.

Det anbefales, at du går til https://appgallery.cloud.huawei.com/marketshare/app/C27162?locale=en_US og henter HUAWEI AppGallery for at erstatte den oprindeligt installerede app.

-3 Ugyldig URL

Andre tilfælde

Gør følgende for at foretage fejlfinding:

• Slet den hentede installationspakke for appen i AppGallery > Mig > Installationspakker. Alternativt kan du afslutte hentningen ved at gå til AppGallery > Mig > Installationsstyring og trykke på hentningsstatusbjælken til højre for den app, der er ved at blive hentet.
  • Ryd cachen for HUAWEI AppGallery (ved at gå til Indstil. > Apps > Apps > AppGallery > Lager > Ryd cache).
  • Opret forbindelse til et andet netværk, og prøv at hente og installere appen igen.

Andre fejlkoder

Kontakt Huawei kundeservice i dit område og upload logfilerne for HUAWEI AppGallery samt følgende oplysninger.

• Appnavn
  • Appversion
  • Skærmbillede af fejlkode eller fejlmeddelelse
  • OS-version
  • HUAWEI AppGallery-version
  • Land/område