Hvordan kontrollerer jeg enhedens serienummer?
  • Metode 1:

Når anordningen er tændt, drej *#06# til spørgsmål.
  • Metode 2:

Når der er tændt for anordningen, indtast instillinger-> Om telefon -> spørgsmåls aktuelle status.
  • Metode 3:

Kontroller enhedens serienummer på mærkaten på bagsiden, hvis batteridækslet kan tages af.
  • Metode 4:

Kontroller enhedens serienummer på produktpakken.
  • Metode 1:

Kontroller IMEI-, SN-koderne på produktets pakning.
  • Metode 2:

Kontroller enhedens serienummer på mærkaten på enhedens bagside.
  • Metode 3:

Kontroller enhedens serienummer på indersiden og ydersiden af kortpladsen

(gælder for tabletter i M-serien, T-serien)

• Metode 4:

Når anordningen er tændt, drej *#06# til spørgsmål.

(gælder kun for tabletterne i kaldeversion)

• Metode 1:

Kontroller produktpakken. S/N er serienummeret.
  • Metode 2:

Søg med telefonsoftwaren
    Android-system:

åbne websiden HUAWEI Wearable APP > klik på ikonet i øverste venstre hjørne for at indtaste båndindstillingerne > den nederste linje er enhedens serienummer.

• IOS-system:

gå til Indstillinger > Generelt > Om enheden > HUAWEI B2, klik for at få vist "S/N", som er enhedens serienummer.

• Metode 3:

Kontroller anordningens krop
    1. Kontroller indersiden af remmen. Det 20-cifrede nummer er enhedens serienummer (gælder for Honor-bånd).
  • 2. Kontroller bagsiden af Bluetooth-headsettet. S/N er serienummeret. (gælder for B2).
  • 3. Kontroller SIM-kortomslaget.
  • 4. Kontroller bagsiden af uret (gælder for BO).
  • Trådløs router

• Metode 1:

Få vist enhedens serienummer på navnepladen i bunden af enheden.
    • Metode 2:

Få vist enhedens serienummer på farvepakken.
    • Metode 3:

Vedligeholdelsessiden: gå til vedligeholdelsessiden 192.168.3.1 -> flere funktioner -> routerstatus -> routeroplysninger. På denne side kan du få vist routeroplysningerne, herunder enhedens serienummer og MAC-adresse.
    • Metode 4:

Bes'g Hilink APP og klik på gearikonet i indstilllinger i øverste højre hjørne af hjemmesiden -> Device -> Anordningsoplysninger. På denne side kan dus se routeroplysningerne, inklusive S/N.
  • PLCs

• Metode 1:

Få vist enhedens serienummer på enhedens navneplade.
    • Metode 2:

Se S/N- og MAC-adresserne på den farvede pakning.
  • IPTV

• Metode 1:

Se S/N- og MAC-adressen på anordningens navneplade.
    • Metode 2:

Kontroller med software

● Tjek SN: Indstillinger -> Om -> System
      ● Tjek MAC-nummeret: Indstillinger -> Om -> System