Hvordan kontrollerer jeg IMEI-/MEID-, SN- eller MAC-koder?
  • Metode 1:

Når anordningen er tændt, drej *#06# til spørgsmål.
  • Metode 2:

Når der er tændt for anordningen, indtast instillinger-> Om telefon -> spørgsmåls aktuelle status.
  • Metode 3:

Kontroller IMEI-, SN-koderne på den bagerste mærkat, hvis batteridækket kan demonteres.
  • Metode 4:

Kontroller IMEI-, SN-koderne på produktets pakning.
  • Metode 1:

Kontroller IMEI-, SN-koderne på produktets pakning.
  • Metode 2:

Kontroller IMEI-, SN-koderne på den bagerste mærkat på anordningens bagerste omslag.
  • Metode 3:

Kontroller IME-, SN-koderne på indersiden og ydersiden af kortspalten.

(gælder for M-serie-, T-serietabletter)

• Metode 4:

Når anordningen er tændt, drej *#06# til spørgsmål.

(gælder kun for tabletterne i kaldeversion)

• Metode 1:

Kontroller produktpakningen S/N er serienummeret.
  • Metode 2:

Søg med telefonsoftwaren
    Android-system:

åbn HUAWEI Wearable APP homepage > klik på ikonet i øverste venstre hjørne for at indtaste båndindstillingerne > den nederste linie er Mac-adressen.

• IOS-system:

indtast indstilling > General > About device > HUAWEI B2, klik for at "serienummer" som er MAC-adressen.

• Metode 3:

Kontroller anordningens krop
    1. Kontroller indersiden af remmen. De 20-cifrede tal er SN (gælder for Honor-bånd)
  • 2. Kontroller bagsiden af Bluetooth hovedtelefoner. S/N er serienummeret (gælder for B2).
  • 3. Kontroller SIM-kortomslaget.
  • 4. Kontroller bagsiden af uret (gælder for BO).
  • Trådløs router

• Metode 1:

Se S/N- og MAC-adresserne på navnepladen nederst i anordningen.
    • Metode 2:

Se S/N- og MAC-adresserne på den farvede pakning.
    • Metode 3:

Vedligeholdelsesside besøg vedligeholdelsessiden 192.168.3.1 -> flere funktioner -> routerstatus -> routerinformation. På denne side kan du se routeroplysningerne, inklusive S/N- og MAC-adresser.
    • Metode 4:

Bes'g Hilink APP og klik på gearikonet i indstilllinger i øverste højre hjørne af hjemmesiden -> Device -> Anordningsoplysninger. På denne side kan dus se routeroplysningerne, inklusive S/N.
  • PLCs

• Metode 1:

Se S/N- og MAC-adressen på anordningens navneplade.
    • Metode 2:

Se S/N- og MAC-adresserne på den farvede pakning.
  • IPTV

• Metode 1:

Se S/N- og MAC-adressen på anordningens navneplade.
    • Metode 2:

Kontroller med software

● Kontroller SN: Indstillinger-> Om-> System
      ● Kontroller MAC: Indstillinger-> Om -> Netværk