Hvordan kan jeg installere HUAWEIAppGallery?

zoom in pic
Hvordan kan jeg installere HUAWEIAppGallery?

1. AppGallery er den officielle app-distributionsplatform for Huawei-enheder. Den kan også køre på de fleste Android-baserede telefon-/tabletmærker (der kører Android 5.0 eller nyere). Den fungerer dog ikke på iOS-enheder.

2. Hvis du bruger Google Chrome på telefonen til at åbne webversionen af AppGallery, skal du opdatere Google Chrome til 100.0.4896.58 eller nyere, før du installerer AppGallery.

Hvis ikke HUAWEIAppGallery er forudinstalleret på din enhed, skal du gøre følgende:

Metode 1:

1. Åbn dette link i din browser.

2. Tryk på Installer.

3. Følg skærminstruktionen for at installere HUAWEIAppGallery-klienten. HUAWEIAppGallery er sikker og pålidelig. Hvis der vises en systemadvarselsbesked under installationen, skal du trykke på OK for at fortsætte.

Metode 2:

1. Åbn webversionen af HUAWEIAppGallery

2. Tryk på knappen Hent på skærmen.

3. Følg skærminstruktionen for at installere HUAWEIAppGallery-klienten.