Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har foretaget et in-app køb, og betalingen blev gennemført, men produktet/tjenesten ikke blev leveret?

Anvendelige produkter: Smartphone
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har foretaget et in-app køb, og betalingen blev gennemført, men produktet/tjenesten ikke blev leveret?

Hvis du har foretaget et in-app køb, og betalingen blev gennemført, men produktet/tjenesten ikke blev leveret, kan det skyldes forsinkelse på netværket. Log af appen, og log derefter på igen for at undersøge, om det er tilfældet.

Hvis produktet/tjenesten stadig ikke blev leveret, kan du bruge kontaktoplysningerne til kundeservice i appen til at kontakte app-udvikleren for at få hjælp.

Hvis du brugte Køb med Huawei In-App (IAP) til købet, kan du også kontakte HUAWEI-kundeservice og angive oplysningerne herunder for at få hjælp.

• HUAWEI-id
  • App-navn
  • Produktnavn
  • Køb med Huawei In-App transaktionsnummer (Gå til Mig > Kontocenter > Betalinger og køb > Købshistorikfor at finde det. Vedhæft et skærmbillede, hvis det er muligt).
  • Beskrivelse af problemet
  • Land/region
  • Kontaktoplysninger

Hvis appen er et spil, skal du også angive:

• Spilserver
  • Karakterens navn/id