Sådan bruger du HUAWEI Temaer

zoom in pic
Sådan bruger du HUAWEI Temaer

Du kan vælge temaer, typografier og baggrunde for at tilpasse din telefon på den måde, du foretrækker. I det følgende eksempel bruges anvendelse af et nyt tema.

• Hvis du vil anvende et nyt tema, skal du åbne Temaer, trykke på det ønskede tema og trykke påKØB ()/Gratis download. Når temaet er blevet hentet, skal du trykke på Anvend

• Hvis du vil anvende et tema, du har hentet, skal du gå til Temaer > Mig > Temaer, trykke på det ønskede tema og derefter trykke på Anvend