Kan jeg fortsætte med at bruge mine købte temaer, typografier og baggrunde på en ny telefon?

Anvendelige produkter: Smartphone
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Kan jeg fortsætte med at bruge mine købte temaer, typografier og baggrunde på en ny telefon?

Temaer, typografier og baggrunde, som du har købt, er tilknyttet dit HUAWEI-id. Det betyder, at du kan fortsætte med at bruge dem på enhver telefon, der er logget på med dit HUAWEI-id.

Hvis du bruger en telefon, der er logget på med et andet HUAWEI-id, vil de temaer, typografier og baggrunde, som du har købt, ikke være tilgængelige. Du skal købe dem igen for at kunne bruge dem.