Hvordan nulstilles Betalingsadgangskode

zoom in pic
Hvordan nulstilles Betalingsadgangskode

1. Tryk på Har du glemt adgangskoden? på betalingsskærmen for at nulstille din Betalingsadgangskode. Du skal bekræfte din identitet ved hjælp af dit sikkerhedsspørgsmål og dit telefonnummer.

2. Gå til Indstil. > Kontocenter > Betalinger og køb > Indstillinger > Betalingsadgangskode.

Tryk på Brug oprindelig adgangskode, og følg skærminstruktionerne for at nulstille betalingsadgangskoden.

Hvis du glemmer din adgangskode, skal du trykke på Glemt oprindelig adgangskode og bekræfte din identitet ved hjælp af en af følgende metoder:

a. Gentilknytning af betalingskort

b. Tilknytning af nye betalingskort

c. Anvendelse af det sikkerhedsspørgsmål og det telefonnummer, der er indstillet for HUAWEI-id