Support af bærbar HUAWEI-computer

Start din rejse med den bærbare HUAWEI-computer

Konfigurer din bærbare computer

Følg enkle trin for at logge på, oprette forbindelse til netværket og aktivere tilstanden Øjenkomfort.

Få mere at vide
Udforsk touchpad gestusser

Klik, træk, eller rul – brug touchpad gestus til nemt at navigere på din Matebook.

Få mere at vide
Opret forbindelse via Bluetooth

Tilslut din bærbare computer trådløst til en mus, en højttaler eller høretelefoner.

Få mere at vide
Få de tips, du leder efter

Oplad din bærbare computer på den bedste måde. Optimer dine indstillinger, og få dit batteri til at køre længere og sundere.

Kom og få et par tips til at komme i gang med at lære, hvordan operativsystemet administreres.

Sikkerhedskopier data fra din telefon til din bærbare computer, og opbevar filer og øjeblikke fra dit liv sikkert.

Flere spørgsmål
Nyttige downloads til dig
PC Manager

PC Manager

PC Manager er klar til at diagnosticere og foretage fejlfinding af din Matebook når som helst.

PC Manager er klar til at diagnosticere og foretage fejlfinding af din Matebook når som helst.

Drivere

Drivere

Din bærbare computer har brug for drivere for at kommunikere med operativsystemet og komponenterne.

Din bærbare computer har brug for drivere for at kommunikere med operativsystemet og komponenterne.