Privacy Policy

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için lütfen Internet Explorer'ın en güncel sürümünü ya da farklı bir internet tarayıcısı kullanın.

Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme

Son Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2022

Saray Mahallesi Ahmet Tevfik Ileri Cad. Onur Ofis Park Is Merkezi Sit. A1 Blok Apt. No: 10 B/1 Ümraniye/İstanbul, Türkiye adresinde mukim 0464033041500011 sicil numaralı, Huawei Telekomünikasyon Dış Ticaret Ltd. Sti., ("Huawei" veya "biz") bu websitesi/uygulama kapsamında veri sorumlusudur.

Huawei olarak, gizliliğinizin önemini anlıyoruz. Kişisel verilerinizi nasıl kullanacağımızı anlamak için lütfen bu Gizlilik Bildirimini dikkatlice okuyun.

Bu web sitesi/uygulama 18 yaşın altındaki çocuklar tarafından kullanılmak üzere tasarlanmamıştır. 18 yaşın altındaysanız, bu web sitesini/uygulamayı kullanmanızı ve ilgili şartlarını kabul etmek için velinizin iznine ihtiyacınız vardır.

Bu Bildirimde aşağıdaki konular açıklanmaktadır:

1. Hangi Kişisel Verilerinizi, Nasıl Topluyoruz?

2. Kişisel Verilerinizi Nasıl Kullanıyoruz?

3. Kişisel Verileri Nasıl Paylaşırız?

4. Kişisel Verilerinizi Ne Kadar Süreyle Saklarız?

5. Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız ve Tercihleriniz

6. Bu Bildirime Yönelik Güncellemeler


1. Hangi Kişisel Verilerinizi, Nasıl Topluyoruz?

Bu web sitesinde/uygulamada kullandığınız hizmet türlerine bağlı olarak, aşağıdaki kişisel verilerinizi toplar ve işleriz:

(1) HUAWEI ID hesap bilgileri: HUAWEI Kimliğinizi kullanarak giriş yaptıysanız, bu HUAWEI kimlik hesabına kayıtlı kullanıcı adı, e-posta adresi, telefon numarası ve profil resmi, HUAWEI Kimliğinizin veri sorumlusu olan Huawei bağlı şirketi Aspiegel Limited tarafından bizimle paylaşılacaktır.

(2) İletişim bilgileri: Sizinle iletişime geçilmesi ve gerektiğinde mağaza randevuları ve cihaz tesliminin / toplanmasının düzenlenmesi, hizmet destekleri ve sorularınız için sizinle iletişim kurulması amacıyla ad, e-posta adresi, telefon numarası ve posta adresi bilgileriniz işlenmektedir.

(3) Sipariş ve teslimat bilgileri: Ad, e-posta, telefon numarası, sipariş edilen ürün(ler), teslimat adresi, fatura adresi ve fatura ayrıntılarınız işlenmektedir. Siparişinizi işlemek için bir sipariş numarası ve teslimat numarası oluşturulmaktadır. Teslimat şirketi tarafından da bir takip numarası oluşturulmaktadır.

(4) Ödeme bilgileri: Kart sahibinin adı, ödemeler ve ödeme yöntemleri ile ilgili bilgileriniz, SMS doğrulama kodu dahil ödeme bilgileri. CVV kodu gibi hassas ödeme bilgilerinizi saklamamaktayız. Ödemenizi işlemek için bir ödeme numarası oluşturulmaktadır.

(5) Cihaz ayrıntıları: Cihaz modeli, hasar / arıza ayrıntıları, etkinleştirme tarihi, IMEI numarası, seri numarası, satın alma kayıtları.

(6) Müşteri hizmetleri bilgileri: iletişim bilgileriniz ve Huawei Destek sorgunuzun e-posta kaydı, canlı sohbet, web formu, HiCare Uygulaması, yardım hattı veya sosyal medya doğrudan mesajı ile kayıtlarınız.

(7) Topluluk Katılımı: Huawei Topluluğu üyeliğinizle ilgili bilgileriniz örneğin takma adınız, üyelik puanlarınız, ödül geçmişiniz, size atanan üyelik kuponlarınız, gönderileriniz, yorumlarınız, beğenileriniz, paylaşımlarınız, özel mesajlarınız, oylarınız ve Huawei Topluluk sayfamızdaki bir yarışma veya etkinliğe katılmak için sağladığınız kimlik bilgileriniz, Huawei Topluluğu tarafından tanıtılan ve yönetilen promosyonlarla ilgili olarak üçüncü taraf sosyal medya platformları aracılığıyla gönderilen girişleriniz.

(8) Hizmet kullanım bilgileri: IP adresi, arama anahtar sözcüğü, tıklama etkinlikleri, URL/sayfa görüntüleme yolu, sayfa erişim süresi, çerez kimliği/oturum kimliğiniz.

Kişisel verileriniz, websitesi/uygulama üzerinden, otomatik ve kısmen otomatik yöntemlerle toplanmaktadır. Verileriniz işlenirken 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’un (“6698 Sayılı Kanun”) 5. maddesinde belirtilen bir sözleşmenin kurulması veya ifası, hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması, açık rızanız ve veri işlemenin meşru menfaatlerimiz için zorunlu olması hukuki sebeplerine dayalı olarak hareket edilmektedir.

2. Kişisel Verilerinizi Nasıl Kullanıyoruz?

Talep ettiğiniz hizmetlerin sunulması ve sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi çerçevesinde, 6698 sayılı Kanun'un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen hukuki sebeplere dayalı olarak, aşağıda belirtilen amaçlar ile kişisel verilerinizi işlemekteyiz.

Kişisel verileriniz, bir sözleşmenin kurulması veya ifası için veri işlemenin gerekli olması (6698 sayılı Kanun'un 5. maddesinin 2. fıkrası c bendi) hukuki sebebine dayalı olarak aşağıdaki amaçlarla işlenmektedir.

(1) HUAWEI Kimliği ile oturum açma: HUAWEI Kimliğinizi kullanarak oturum açmayı seçerseniz, oturum açma hizmetleri sağlamak için HUAWEI Kimliği hesap bilgilerinizi işleriz. HUAWEI Kimliğinizle ilişkili HUAWEI Kimliği, profil resmi ve takma ad, gönderilerinizde, mesajlarınızda, yorumlarınızda, beğenilerinizde ve Huawei Topluluğundaki diğer etkileşimlerinizde görüntülenecektir. HUAWEI Kimliğinizle giriş yapmak istemiyorsanız, misafir olarak web sitesini/uygulamayı kullanabilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

(2) Çevrimiçi satın alma ve teslimat: siparişinizi işleme koymak, fatura düzenlemek, ürünlerinizi teslim etmek ve iadeleri işlemek için sipariş bilgilerinizi ve ödeme bilgilerinizi işlemekteyiz. CVV kodu gibi hassas ödeme bilgilerini saklamamaktayız.

(3) Bilgilendirme Yapılması: Talep ettiğiniz bir ürün stoklarımıza girdiğinde, sizi bilgilendirilebilmek amacıyla e-posta adresi bilgileriniz işlenmektedir.

(4) Garanti içi onarımlar da dahil olmak üzere müşteri hizmetlerinin sağlanması: cihazınızın Huawei'nin sınırlı garanti ve onarım garantili cihazları dahilinde olup olmadığını kontrol edilmesi ve onarıma ilişkin sizinle iletişim kurulması amacıyla cihaz ve müşteri hizmetleri bilgilerinizi işlemekteyiz.

(5) Rezervasyon ve onarım sürecinin takibi: Huawei Kimliği hesap, sipariş, iletişim, cihaz ve müşteri hizmetleri bilgilerinizi, onarım için çevrimiçi veya müşteri hizmetlerimiz aracılığıyla rezervasyon yapmanız, onarım sürecini takip etmeniz ile ev adresinizden veya seçilen toplama noktasından teslim almanızı ve teslim etmenizi sağlamak için işlenmektedir.

(6) Huawei Community üyelik ödülü veya Huawei Community'de ödül promosyonları veya yarışmalar düzenlersek, kişisel verileriniz sözleşmenin yerine getirilmesi için işlenir (ödül promosyonu veya yarışma hüküm ve koşulları). Ödül programı, ödül promosyonu veya yarışma kapsamında, yalnızca ödül promosyonu veya yarışması için sağladığınız veya ödül promosyonu veya yarışması prosedürü için gerekli olan verileri işleriz. Bu kapsamda, kazananı belirlemek için kullanıcı profili, ödülleri iletmek için iletişim bilgileri (örn. isim, adres, e-posta adresi) ve ödül promosyonu veya yarışmasıyla ilgili her türlü ek bilgi (örn. yaş, istisnalar, önceki katılımlar, sizin Huawei Topluluğu vb. tarafından tanıtılan ve yönetilen promosyonlarla ilgili olarak üçüncü taraf sosyal medya platformları aracılığıyla gönderilen girişler) işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, veri işlemenin meşru menfaatlerimiz için zorunlu olması hukuki sebebine dayalı olarak (6698 sayılı Kanun'un 5. maddesinin 2. fıkrası f bendi) aşağıdaki amaçlarla işlenmektedir.

(1) Müşteri soruları: sorularınıza, sorgularınıza, siparişlerinize, iadelerinize, sorun giderilmesine yönelik taleplerinize, SSS'lerinize ve diğer tüm müşteri sorularınıza yardımcı olabilmek için HUAWEI kimlik hesap ve müşteri hizmetleri bilgilerinizi işlemekteyiz.

(2) Mağaza randevuları: Mağaza ziyaretiniz için rezervayon işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla iletişim bilgilerinizi işlemekteyiz.

(3) Huawei Topluluğu katılımı: Herhangi bir ödül promosyonu veya yarışma dahil olmak üzere Huawei Topluluğumuza katılırsanız, HUAWEI Kimliği hesap bilgilerinizi ve Topluluk katılımınızı işleriz. Yüklediğiniz içerik, yasa dışı (müstehcen, taciz edici, tehdit edici, taciz edici, göz korkutucu, nefret dolu küçük düşürücü, sakıncalı, uygunsuz, kaba, pornografik, cinsel açıdan açık, cinsel, ırksal, kültürel veya etnik açıdan saldırgan, yanlış, aldatıcı, yanıltıcı, hileli, mahremiyeti ihlal eden, fikri mülkiyet haklarını ihlal eden veya üçüncü taraflara başka şekilde zararlı olan veya yazılım virüsleri veya herhangi bir spam türü içeren) olma olasılığı bulunan içerik için önceden taranacaktır.

(4) Dolandırıcılığı önleme ve izleme: Ödeme güvenliğini sağlamak, hırsızlığı, dolandırıcılığı, finansal güvenlik tehlikelerini ve kötü amaçlı ağ saldırılarını tespit etmek ve önlemek için HUAWEI Kimlik hesap bilgilerinizi, sipariş bilgilerinizi, ödeme bilgilerinizi, iadelerle ilgili bilgileri ve cihaz bilgilerini işlemekteyiz.

(5) Yasal Düzenlemelere Uyum: kişisel verilerinizi muhasebe, vergi veya raporlama yükümlülükleri de dahil olmak üzere yürürlükteki yasalara uymak veya düzenleyicilerden gelen taleplere yanıt vermek için işlemekteyiz.

(6) İş Faaliyetlerinin analizi ve iyileştirilmesi: hizmetlerimizi ölçmek ve iyileştirmek, stok yönetimini tahmin etmek, muhasebe analizi için ve tedarikçilerimizden gelen faturaları kapatmak için sipariş bilgilerinizi, ödeme bilgilerinizi ve cihaz bilgilerinizi işlemekteyiz.

Kişisel verileriniz, açık rızanızı sağladığınızda (6698 sayılı Kanun'un 5. maddesinin 1. fıkrası) aşağıdaki amaçlarla işlenmektedir.

(1) Pazarlama: açık rızanız doğrultusunda, e-posta adresinizi ve/veya telefon numaranızı ve çerez verilerinizi pazarlama amaçları ile işlemekteyiz.

Kişisel verilerinizin pazarlama amacıyla kullanılmasını istemediğiniz taktirde açık rızanızı istediğiniz zaman geri alabilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi için lütfen Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız ve Tercihleriniz bölümüne bakınız. Açık rızanızı istediğiniz zaman, gelecek işlemlere yönelik olarak geri alma hakkına sahipsiniz.

(2) Veri analizi: Ziyaretçilerin web sitemizle/uygulamamızla nasıl etkileşimde bulunduğunu anlamak için analitik çerezler kullanırız. Açık rızanıza dayalı olarak, veri analizi yapmak, hizmetlerimizi iyileştirmek ve toplu gruplarların oluşturulması için Huawei Kimlik bilgileriniz, sipariş bilgileriniz, cihaz ayrıntılarınız ve hizmet kullanım bilgileriniz işlenmektedir. Çerezleri kullanımımız hakkında daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikamızı inceleyiniz.

Kişisel verilerinizin veri analizi amaçlarıyla kullanılmasını istemediğiniz taktirde açık rızanızı istediğiniz zaman geri alabilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi için lütfen Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız ve Tercihleriniz bölümüne bakınız. Açık rızanızı istediğiniz zaman, gelecek işlemlere yönelik olarak, geçmişte rızaya dayalı gerçekleştirilmiş işlemleri etkilemeden, geri alma hakkına sahipsiniz.

Ayrıca, kişisel verilerinizi vergi ve muhasebe gereklilikleri dahil olmak üzere yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek (6698 sayılı Kanunun 5 paragraf 2 bend ç) ve yasal haklarımızı tesis etmek, olası dolandırıcılık girişimlerini veya siber saldırıları önlemek, tespit etmek ve takip etmek için işleriz.

3. Kişisel Verileri Nasıl Paylaşırız?

(1) Hizmet sağlayıcılarla paylaşım: Ödeme hizmeti sağlayıcıları, depolama sağlayıcıları, mağaza işletmecileri, müşteri hizmetleri acenteleri ve onarım şirketleri de dahil olmak üzere grup içi ve üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımız bulunmaktadır. Hizmet sağlayıcılar, kişisel verilerinize yalnızca Huawei’ye karşı sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirebilmek amacıyla gerekli olduğu sürece erişebilecekleridir. Hizmet sağlayıcılarımız Huawei tarafından özenle seçilmiş ve görevlendirilmiştir. Hizmet sağlayıcılar, bilgilerinizi yalnızca Huawei adına hizmet vermek amacıyla kullanabilirler.

(2) Grup şirketleri içinde paylaşım: Kişisel verileriniz ve kişisel veri olarak tanımlanamayan bilgileriniz, cihazınızın garanti kapsamında olup olmadığının kontrol edilmesi, yedek parça tedariği, içerik ön taraması yapılması için grup şirketlerimiz ve bağlı şirketimiz ile paylaşılmaktadır.

(3) Üçüncü şahıslara aktarım: Kişisel verilerinizi lojistik sağlayıcıları Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş ve ARAS KARGO YURTICI VE YURTDISI TAS ile cihazlarınızı size teslim etmek veya sizden teslim amacıyla paylaşmaktayız.

(4) Mevzuat uyarınca aktarım: Huawei, uyuşmazlıkların çözümü için ya da yasa uyarınca idari ya da yargı makamları tarafından istenildiği takdirde, mevzuatın gerektirdiği şekilde bilgilerinizi paylaşabilir.

(5) İşletmenin Yeniden Yapılanması: Huawei’in bir yargı bölgesi içerisinde yeniden yapılanma, birleşme ve devralma veya iflas veya tasfiye davası gibi süreçlere dahil olması durumunda, kişisel verileriniz mevcut işlem ile bağlantılı olacak şekilde paylaşılacaktır.

4. Kişisel Verilerinizi Ne Kadar Süreyle Saklarız

Kişisel verilerinizi, saklama süresinin uzatılmasını gerektiren veya uzatılmasına cevaz veren bir mevzuat hükmü bulunmadığı müddetçe bu metinde belirtilen amaçlar için gerekli olduğu süre kadar saklarız. Saklama sürelemiz aşağıdaki gibidir:
(1) HUAWEI Kimliği hesap bilgileri: HUAWEI Kimliği hesap bilgilerinizi, siz hesabınızın kaydını silene, hizmet askıya alınana veya hesabınız başka herhangi bir nedenle feshedilene kadar saklarız.

(2) İletişim bilgileri: İletişim bilgilerinizi, bizimle son iletişim tarihinizden itibaren 24 ay süre ile kadar saklarız.

(3) Sipariş bilgileri: İlgili yasa ve yönetmeliklere uygunluk amacıyla sipariş bilgilerinizi, siparişinizi verdiğiniz tarihten itibaren 7 yıl süreyle saklarız.

(4) Ödeme bilgileri: Ödeme bilgilerinizi, vergi ve finansla ilgili yasa ve yönetmeliklere uygunluk amacıyla satın alma tarihinizden itibaren 7 yıl boyunca saklarız.

(5) Cihaz bilgileri: Cihaz bilgilerinizi, bizimle son iletişiminizin tarihinden itibaren veya kaydınız sırasında HUAWEI Kimliği hesap bilgilerinizle bağlantılı olarak 24 ay boyunca saklarız.

(6) Müşteri hizmetleri bilgileri: Devam eden ve son zamanlardaki sorularınıza yardımcı olabilmek için müşteri hizmetleri bilgilerinizi, iletişim tarihinden itibaren 24 ay süreyle kadar saklarız.

(7) Sohbet kaydı, e-posta içeriği ve yardım hattı kaydı, bizimle son iletişim tarihinizden itibaren 180 takvim gününe kadar saklanacaktır.

(8) Huawei Topluluğumuzdaki gönderiler, yorumlar, beğeniler, özel mesajlar ve oylar, siz Huawei Topluluğu hesabınızı kapatana veya başka bir şekilde içeriği silene veya geri çekene kadar saklanır.

(9) Ödül promosyonları veya yarışma bilgileri: Tüm veriler, ödül promosyonunun kapanış tarihinden itibaren 7 yıl süreyle saklanacak ve daha sonra, bunları saklamak için yasal bir zorunluluk olmadıkça silinecektir.

(10)Hizmet kullanım bilgileri: hizmet kullanım bilgilerinizi 2 yıl boyunca saklarız.

Yukarıdaki saklama sürelerinin her biri ile ilgili olarak, 5. Bölümde düzenlenen Haklarınız ve tercihleriniz kapsamındaki itiraz ve silme haklarınızı kullanarak özellikle daha erken silme talebinde bulunabilirsiniz. Talepler, geçerli yasal gerekliliklere uygun olarak ele alınacaktır.

5. Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız ve Tercihleriniz

Haklarınız Açıklamalar Haklarınızı nasıl kullanabilirsiniz?
Erişim Hakkı Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini Huawei’e teyit ettirerek öğrenme; şayet kişisel verileriniz işlenmekte ise kişisel verilerinize ait bir nüshayı edinme hakkına sahipsiniz. (1) Lütfen web sitesindeki Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme bu simgeye tıklayın ve Oturum Aç / Kaydol'a butonuna basarak Hesabınızda oturum açın. Sipariş bilgilerinize, adres bilgilerinize, abonelik bilgilerinize ve Topluluk bilgilerinize Hesabınızdan erişebilirsiniz. Alışveriş sepetinize erişmek için alışveriş sepeti simgesine tıklayabilirsiniz.
(2) Veri sahibi ilgili kişi haklarınızı buradan kullanabilirsiniz.
Veri Taşınabilirliği Hakkı Kişisel verilerinizin rızanıza dayalı olarak işlenmekte olduğu durumda, kişisel verilerinizi yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilecek bir formatta alma hakkınız bulunmaktadır. Kişisel verilerinizin dijital bir kopyasını almanız gerekiyorsa, buradan veri sahibi ilgili kişi haklarınızı kullanabilirsiniz.
Silme Hakkı
(Unutulma Hakkı)
Belli durumlarda Huawei’den kişisel verilerinizin silinmesini talep etme hakkına sahipsiniz. (1) Lütfen web sitesindeki Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme bu simgeye tıklayın ve Oturum Aç / Kaydol'a butonuna basarak Hesabınızda oturum açın.
Adresinizde ayrıntıları düzenleyebilir veya silebilirsiniz.
(2) Veri sahibi ilgili kişi haklarınızı buradan kullanabilirsiniz.
Düzeltme Hakkı
(Doğrulama)
Huawei’den doğru olmayan kişisel verilerinizin düzeltilmesini ve ayrıca eksik olan kişisel verilerinizin tamamlanmasını talep etme hakkınız bulunmaktadır. (1) Lütfen web sitesindeki Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme bu simgeye tıklayın ve Oturum Aç / Kaydol'a butonuna basarak Hesabınızda oturum açın.
Adresinizde ayrıntıları düzenleyebilir veya silebilirsiniz.
(2) Veri sahibi ilgili kişi haklarınızı buradan kullanabilirsiniz.
Rızayı Geri
Alma Hakkı
Rızanıza dayalı olarak gerçekleştirilen herhangi bir veri işleme faaliyetini durdurmak için herhangi bir zamanda vermiş olduğunuz rızayı geri alabilirsiniz. (1) E-postanızın alt kısmındaki "abonelikten çık" bağlantısını tıklayarak istediğiniz zaman e-posta listemizden çıkabilirsiniz.
(2) Bildirim için, lütfen ilgili tarayıcıdaki onayınızı geri çekmek üzere tarayıcı ayarlarınıza gidin.
(3) Çerez ayarlarınızı istediğiniz zaman değiştirerek analitik çerezleri reddedebilirsiniz.
(4) Veri sahibi ilgili kişi haklarınızı buradan kullanabilirsiniz.
İtiraz Hakkı Belli durumlarda kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkına sahipsiniz. Veri sahibi ilgili kişi haklarınızı buradan kullanabilirsiniz.
Kısıtlama Hakkı Belli durumlarda Huawei’den veri işlemenin kısıtlanmasını talep etme hakkınız bulunmaktadır. Aşağıdaki senaryolarda verilerinizin burada işlenmesinin kısıtlanmasını talep etme hakkınız vardır:
• Verilerinizin doğruluğuna sizin tarafınızdan itiraz edilmesi ve verilerinizin doğruluğunu doğrulamak için bir süreye ihtiyacımızın olması.
• Verileriniz hukuka aykırı olarak işleniyor ancak silinmesini istemiyorsanız.
• Tespit etmeniz, uygulamanız veya savunmanız gereken yasal bir talebiniz varsa ve aksi halde saklamayacağımız verilerinizi saklamamızı talep etmeniz.
• İtiraz talebinizin doğrulamamızı bekliyor olması.

Türkiye'de bir kullanıcı iseniz, yukarıda sayılan haklar dışında haklarınız da bulunmaktadır. 6698 Sayılı Kanun'un 11. maddesinde belirtilen haklarınızı kullanmak için Huawei'in Saray Mah. Ahmet Tevfik IIeri Caddesi, Onur Ofis Park İş Merkezi, A1 Blok No:10, B/1, Ümraniye, İstanbul adresine taleplerinizi içeren bir posta gönderebilirsiniz. Ayrıca Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ'de belirtilen diğer yöntemleri kullanarak başvuru yapabilirsiniz.

Kanun’un 11. maddesi uyarınca, kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme ve işleniyorsa buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerinizin işleme amaçlarını ve bunların amacına uygun olarak kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurtiçinde ve yurtdışında kişisel verilerinizi -var ise- paylaştığımız üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin -var ise- kişisel verileri aktardığımız üçüncü kişilere bildirmemizi isteme, Kanun ve ilgili mevzuata uygun olarak işlenmiş olmamıza rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin -var ise- kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirmemizi isteme, işlediğimiz kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıktığı durumlar var ise bunlara itiraz etme ve kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararınızın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Türkiye'deki kullanıcılar, tüm soruları için bizimle [mobile.tr@huawei.com] e-posta adresi üzerinden geçebilir.

6. Bu Bildirime Yönelik Güncellemeler

Huawei, bu Bildirimi dilediği zaman güncelleme ya da değiştirme hakkını saklı tutar. Değişiklik durumunda en güncel metni bu sayfada yayınlarız. Metinde büyük ve önemli değişiklikler yapılması durumunda, web sitelerimizde bildirim yayınlama ya da size doğrudan bildirim sağlama gibi farklı kanallarla sizi bilgilendirebiliriz.

Bu Gizlilik Bildiriminin en güncel versiyonu burada mevcut olacaktır. Bu Gizlilik Bildiriminin en son ne zaman güncellendiğini görmek için en üstte yayınlanan "son güncelleme tarihini" kontrol edebilirsiniz.

ÖNEMLİ: Bu Gizlilik Bildirimi yalnızca bu web sitesi/uygulama için geçerlidir. Sosyal medya platformunu kullanımınızın ilgili platformun veri işleme operasyonlarını da içerebileceğini lütfen unutmayın ve lütfen ilgili sosyal ağ sağlayıcının veri koruma metinlerine bakın. Ayrıca, İnternet'in doğası gereği, sizin tarafınızdan veya sosyal medya platformunun diğer sayfalarında yayınlanan içerikler dünya çapında mevcuttur.

Diğer ürün ve hizmetlerle ilgili gizlilik düzenlemelerimiz için lütfen ilgili ürün ve hizmetlerin geçerli gizlilik bildirimine bakın. Genel olarak Huawei'nin gizlilik düzenlemeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız lütfen Huawei Tüketici Gizlilik Bildirimimizi okuyun.