HUAWEI FreeBuds -tuki

Aloita matkasi FreeBuds-kuulokkeiden kanssa

Huawein kuulokkeet on muodostanut laiteparin puhelimiin, tabletteihin, tietokoneisiin ja muihin laitteisiin

Tutustu siihen, miten Huawein FreeBuds/FreeLace -sarjan kuulokkeet yhdistetään Bluetooth-laitteisiin, kuten matkapuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin.

Tutustu, miten yhteys muodostetaan
FreeBuds-sarjan kuulokkeiden asennus ja käyttö

Tutustu, miten FreeBuds-sarjan kuulokkeet yhdistetään ja kuinka niitä käytetään musiikin kuunteluun, puheluiden soittamiseen ja muihin toimintoihin.

Tutustu, miten käytetään
FreeBuds-sarjan kuulokkeet lataamiseen

Tutustu oikeaan tapaan ladata kuulokkeet ja niiden mukana tuleva latauskotelo.

Lisätietoja
Kuulokkeiden puhdistaminen ja hoito

Käytä oikeaa menetelmää kuulokkeiden latauskotelon, verkon, korvasovitusten jne. puhdistamiseen pidentääksesi kuulokkeiden käyttöikää.

Lisätietoja
Löydä etsimäsi vastaukset

Kuulokkeiden tehdasasetusten palautus poistaa laiteparin tiedot ja palauttaa toimintoasetukset. Sen jälkeen ne voivat yhdistää uudelleen.

Tutustu, miten päivität Huawei FreeBuds/FreeLace -sarjan kuulokkeiden ohjelmiston.

Kuulokkeet voidaan yhdistää kahteen laitteeseen samanaikaisesti helpottaen käyttöä. Ne tukevat monenlaisia Bluetooth-laitteita, kuten puhelimia, tabletteja, tietokoneita ja älykelloja.