Laitteisto-ohjelmisto- ja ohjelmistopäivitysopas HUAWEI FreeBuds- ja FreeLace-sarjojen kuulokkeille

Soveltuvat tuotteet: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeBuds Lite,HONOR Sport PRO
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Laitteisto-ohjelmisto- ja ohjelmistopäivitysopas HUAWEI FreeBuds- ja FreeLace-sarjojen kuulokkeille

Päivitä Huawei Bluetooth -kuulokkeiden laitteisto-ohjelmisto tai ohjelmisto seuraavasti. Jos päivitys epäonnistuu, suorita vianmääritys artikkelin Huawei-kuulokkeiden laitteisto-ohjelmistoa tai ohjelmistoa ei voi päivittää mukaisesti.

• Varmista ennen päivitystä, että sekä kuulokkeiden että latauskotelon akun varaustaso on vähintään 20 %. Aseta kuulokkeet latauskoteloon ja jätä kotelo auki. Älä käytä kuulokkeita päivityksen aikana.
  • Kuulokkeet käynnistyvät uudelleen päivityksen jälkeen. Sisäinen merkkivalo pysyy punaisena, kunnes uudelleenkäynnistys on suoritettu. Sulje kotelo ja odota 5 sekuntia, ennen kuin käytät kuulokkeita.
  • Uusia versioita ei voi palauttaa aikaisempiin versioihin. Uuteen versioon on lisätty tai optimoitu useita toimintoja. Jos kohtaat ongelmia tai sinulla on ehdotuksia uutta versiota käyttäessäsi, lähetä meille palautetta menemällä AI Lifessa kohtaan Minä > Ohjeet ja palaute.

Kuulokemalli

Päivitystapa ja -menettely

• FreeBuds Lipstick
  • FreeBuds Pro
  • FreeBuds 4
  • FreeBuds 3
  • FreeBuds 4i
  • FreeBuds 3i
  • FreeBuds Studio
  • FreeLace Pro
  • FlyPods 3
  • FreeBuds SE
  • FreeBuds Pro 2
  • FreeBuds 5i

PäivitäAI Life-sovelluksen kautta

1. Yhdistä kuulokkeet puhelimeen/tablettiin, avaa AI Life -sovellus ja siirry Aloitusnäyttöön.
  2. Kosketa vastaavaa kuulokekorttia päästäksesi laitehallintanäyttöön ja siirry kohtaan Päivitä > Etsi päivityksiä.
  3. Jos saatavilla on uusi versio, kosketa kohtaa Lataa ja päivitä ja suorita versiopäivitys noudattamalla näytön ohjeita.
  • FreeBuds Pro 2
  • FreeBuds 5i
  • FreeBuds Pro
  • FreeBuds 4i
  • FreeBuds 4
  • FreeBuds Studio
  • FreeLace Pro
  • FreeBuds 3
  • FreeBuds 3i
  • FlyPods 3
  • FreeLace
  • xSport Pro
  • FreeBuds 2 -sarja

Päivitä yhdistetyn laitteen avulla:

Puhelimet tai tabletit, joissa on EMUI 10.0 tai uudempi / HarmonyOS 2.0 tai uudempi:

1. Mene kohtaan Asetukset > Bluetooth, etsi Bluetooth-kuulokkeiden nimi kohdasta Laiteparit ja kosketa nimen vieressä kohtaa . Valitse Laitteisto-ohjelmiston päivitys.
  2. Jos saatavilla on uusi versio, kosketa kohtaa Lataa ja päivitä ja suorita päivitys noudattamalla näytön ohjeita.

Tätä ominaisuutta ei tueta seuraavissa laitteissa.

• HUAWEI P10, HUAWEI P10 Plus, HUAWEI Mate 9, HUAWEI Mate 9 Pro, PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 9, HUAWEI nova 2s, HUAWEI nova 3, HUAWEI nova 3i ja HUAWEI Y9 2019
  • HUAWEI MediaPad M5 10”, HUAWEI MediaPad M5 Pro 10”, HUAWEI MediaPad M5 8”, HUAWEI MediaPad M5 lite 8”, HUAWEI MediaPad M5 lite 10” ja HUAWEI MediaPad T5
  • HONOR 9, HONOR V9, HONOR Note 10, HONOR Play, HONOR Pad 5 8-inch ja HONOR Pad 5 10.1”

FreeBuds 4i

Päivitä tietokoneen Ääniavustaja-työkalun kautta:

1. Lataa ja asenna Ääniavustaja-työkalu Huawein viralliselta verkkosivulta.
  2. Avaa työkalu, etsi Bluetooth-kuulokkeet napsauttamalla ja päivitä kuulokkeet valitsemalla kuulokkeiden kuvake.

FreeBuds 2 -sarja

PäivitäFreeBuds 2-taiFlyPods Pro -sovelluksen kautta (vain Huawei- ja muut Android-puhelimet):

1. Avaa sovellus (FreeBuds 2 tai FlyPods Pro) ja hyväksy aloitusnäytön käyttöehdot.
  2. Varmista, että kuulokkeet on yhdistetty puhelimeen/tablettiin. Kosketa päivitysnäytöllä kohtaa Etsi päivityksiä.
  3. Kun palvelimelta on saatavana uusi laitteisto-ohjelmistoversio, näyttöön tulee viesti. Lataa uusi versio koskettamalla. Kun lataus on valmis, sulje latauskotelo kehotteen mukaisesti ja kosketa kohtaa PÄIVITÄ.
  • FreeBuds Lite
  • FlyPods Lite

PäivitäFreeBuds Lite-taiFlyPods Lite-sovelluksen kautta (vain Huawei- ja muut Android-puhelimet):

1. Avaa sovellus (FlyPods Lite tai FreeBuds Lite) ja siirry aloitusnäytölle.
  2. Varmista, että kuulokkeet on yhdistetty laitteeseesi. Tarkista ohjelmistoversio ja etsi kuulokkeet noudattamalla näytön ohjeita.
  3. Versiotiedot näytetään, kun kuulokkeet on löydetty. Kosketa päivitysvaihtoehtoa päästäksesi päivityksen valmistelunäyttöön.
  4. Paina painiketta nopeasti viisi kertaa peräkkäin, kunnes latauskotelon merkkivalo muuttuu vihreäksi. Valitse vahvistusruutu ja siirry päivitysnäyttöön.

Pidä sovellus käynnissä etualalla päivityksen aikana.

FreeBuds

PäivitäFreeBuds-sovelluksen kautta (vain Huawei- ja muut Android-puhelimet):

1. Avaa sovellus (FreeBuds) ja siirry aloitusnäytölle.
  2. Valitse FreeBudsin päivitystoiminto ja päivitä kuulokkeet ohjeiden mukaan.
  3. Avaa kuulokkeiden kotelo ja etsi kuulokkeet käynnistämällä päivitys. Kun FreeBuds-kuulokkeet havaitaan, aloita päivitys koskettamalla kohtaa PÄIVITÄ.
  4. FreeBuds-kuulokkeet päivitetään.