Cookies

Suositut hakutulokset

    Ehdotetut haut

      anna lisää hakuehtoja

      Kuinka Huawei käyttää evästeitä ja samanlaisia tekniikoita

      Huawei Technologies Oy (Finland) Co. Ltd Läkkisepäntie 23, 00620 Helsinki, Suomi, yhdessä Huawei Technologies Düsseldorf GmbH:n, osoite Hansaallee 205, Düsseldorf (Huawein paikallinen pääkonttori) ja Huawei Device Co., Ltd.:n, osoite No.5 Plant in Area B2 of Southern Factory (Project 1), No.2 Xincheng Avenue, Songshanhu High-tech Industry Development Zone, Dongguan City, People’s Republic of China (Huawein maailmanlaajuinen pääkonttori) (yhdessä "Huawei", "me", "meille" ja “meidän") kanssa käyttävät evästeitä ja vastaavia teknologioita tällä verkkosivustolla, kuten jäljempänä on kuvattu.

      Mitä evästeet (cookies) ja muut vastaavat teknologiat ovat?

      Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa tietokoneelle tai mobiililaitteeseen, ja vain evästeen luonut palvelin voi palauttaa ja lukea evästeen sisällön. Evästeet ovat yksilöllisiä käyttämällesi selaimelle tai mobiilisovellukselle. Evästeen teksti sisältää usein tunnisteita, sivustojen nimiä ja joitakin numeroita ja merkkejä.

      Kuten evästeet, paikalliset jaetut objektit (eli “Flash-evästeet") ja HTML5:n paikallinen tallennustila tallentavat tietoja laitteellesi ja voivat tallentaa joitakin tietoja toimistasi ja asetuksistasi.

      Evästeiden lisäksi käytämme tällä sivustolla verkkojäljitteitä ja pikselitunnisteita. Verkkojäljite on tavallisesti sähköinen graafinen kuva, joka on upotettu verkkosivustolle tai sähköpostiin, ja jonka avulla laitteesi evästeet tunnistetaan, kun selaat verkkosivustolla tai luet sähköposteja. Pikselitunnisteiden avulla lähetämme sähköposteja, jotka ovat luettavissasi, ja saamme tiedot siitä, onko sähköpostia avattu. Kun esimerkiksi saat sähköpostin Huaweilta, se saattaa sisältää napsautettavan URL-linkin Huawein sivustolle. Jos napsautat linkkiä, Huawei jäljittää vierailusi ja saa tietoja mieltymyksistäsi tuotteiden ja palveluiden suhteen, ja näiden perusteella pyrkii kehittämään palveluitaan. Voit peruuttaa sähköpostiemme tilauksen, jos et halua, että sinua seurataan sähköpostien avulla.

      Tällä sivustolla Huawei käyttää seuraavantyyppisiä evästeitä:

      Välttämättömät evästeet

      Mitä välttämättömät evästeet ovat, ja voinko estää ne?

      Nämä evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle, eikä niitä voi estää ilman, että se vaikuttaa sivuston käyttöön. Nämä evästeet asetetaan yleensä vastineina tiettyihin toimiin, joita teet sivustolla, kuten lomakkeiden täyttäminen tai evästeasetusten asettaminen. Käytämme näitä evästeitä, koska uskomme, että on sekä meidän että sinun oikeutetun etusi mukaista, että sivusto toimii oikein. Voit asettaa selaimesi estämään tai hälyttämään näistä evästeistä, mutta jotkin sivuston osat eivät toimi ilman niitä. Saadaksesi selville, miten selaimesi estää tai hälyttää sinua näistä evästeistä, katso tätä: Internet Explorer > Google Chrome > Mozilla Firefox > Safari > Opera.

      Miksi käytämme välttämättömiä evästeitä?

      Tyypillisesti käytämme näitä evästeitä suorittamaan tietyn verkkosivuston toiminnon, esimerkiksi hakutulosten tallennuksen kun käytät sisäistä hakutoimintoa, jotta jos napsautat hakutuloslinkkejä, voit myöhemmin palata takaisin säilytettyihin hakutuloksiin.

      Mitä tietoja välttämättömät evästeet keräävät ja käyttävät?

      Välttämättömät evästeet harvoin keräävät tai käyttävät henkilötietoja, vaikkakin ne voivat sisältää tunnuskoodin, joka mahdollistaa verkkosivustolle sinun erottamisesi yksittäisenä kävijänä kaikista muista verkkosivuston samanaikaisista kävijöistä. Tämäntyyppisiä yksilöllisiä tunnistekoodeja käytetään ylläpitämään palvelinistuntoja, jotta voidaan mahdollistaa pyytämäsi toiminnot, kuten sisäisen haun käyttäminen.

      Kuinka kauan säilytämme näitä tietoja?

      Välttämättömät evästeet ovat tyypillisesti istuntoevästeitä, ja ne säilyttävät tietoja vai verkkosivustolla käyntisi ajan.

      Jaammeko tietoja kolmansien osapuolien kanssa?

      Käytämme kolmannen osapuolen verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajia auttamaan meitä rakentamaan ja hallitsemaan sivustojamme. Evästetiedot tallennetaan suojattuina näiden toimittajien palvelimille. Palveluntarjoajamme on valittu ja tehtävä on annettu niille huolellisuutta noudattaen, niillä on sopimukseen perustuva velvollisuus noudattaa ohjeitamme, eivätkä ne käsittele tietojasi muihin tarkoituksiin.

      Mitä välttämättömiä evästeitä käytämme?

      Toiminnalliset evästeet

      Mitä toiminnalliset evästeet ovat, ja voinko estää ne?

      Nämä evästeet mahdollistavat parannetut toiminnot ja personoinnin, kuten videotoiston ja live-chatit. Ne voimme asettaa me tai kolmannen osapuolen toimittajamme, jonka palveluja olemme lisänneet sivustollemme, esimerkiksi asiakaspalvelun live-chat-toiminto. Nämä evästeet ovat ehdottoman tarpeellisten evästeiden kaltaisia, koska lisätoiminnot eivät toimi ilman niitä. Käytämme näitä evästeitä, koska uskomme, että on sekä meidän että sinun oikeutetun etusi mukaista, että sivusto toimii oikein.

      Näitä evästeitä asetetaan laitteellesi vain, jos hyväksyt ne ensimmäisellä käynnilläsi verkkosivustolla, ja voit myöhemmin hylätä toiminnalliset evästeet milloin tahansa muuttamalla evästeasetuksiasi. Jos teet niin, se saattaa kuitenkin vaikuttaa sivustomme käyttökokemukseesi.

      Miksi käytämme toiminnallisia evästeitä?

      Tyypillisesti käytämme näitä evästeitä jotta sivuston tietyt ominaisuudet toimisivat. Esimerkiksi asiakaspalvelumme live-chat-toiminnon eväste muistaa palaavat käyttäjät, joten voit jatkaa aiempaa keskustelua, kun palaat takaisin.

      Mitä tietoja toiminnalliset evästeet keräävät ja käyttävät?

      Toiminnalliset evästeet keräävät ja tallentavat yksilöllisen tunnisteen, joka liittyy tallennettuun profiilitietoon. Liittyvän tallennetun profiilitiedon tyyppi riippuu toiminnallisuudesta, jota eväste tukee. Esimerkiksi edellä mainitussa live-chat-esimerkissä yksilöllinen tunniste liittyy aiempiin asiakaspalvelun live-chat-tallenteisiin.

      Kuinka kauan säilytämme näitä tietoja?

      Toiminnallisten evästeiden säilytysaika vaihtelee 24 tunnista 24 kuukauteen riippuen toiminnallisuudesta, jota eväste tukee. Esimerkiksi jos eväste tukee videon toistoa, evästeen tietoja ei ole tarpeen säilyttää sen jälkeen, kun olet päättänyt selainistuntosi. Mutta jos eväste tukee asiakaspalvelumme live-chat-toimintoa, tietoja säilytetään pitempään, jotta sinut muistetaan myöhemmillä paluukäynneillä.

      Jaammeko tietoja kolmansien osapuolien kanssa?

      (1) Verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajat: Käytämme kolmannen osapuolen verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajia auttamaan meitä rakentamaan ja hallitsemaan sivustojamme. Evästetiedot tallennetaan suojattuina näiden toimittajien palvelimille.
      (2) Palveluntarjoajat: Lisäksi meille sivustostamme tietoja toimittavilla kolmannen osapuolen toimittajilla on pääsy evästetunnukseesi linkitettyihin tietoihin. Esimerkiksi asiakaspalvelumme live-chatin toimittajalla on pääsy evästetunnukseesi linkitettyihin live-chat-tallenteisiin, jotta he voivat nähdä tekemäsi aiemmat kyselyt.

      Palveluntarjoajamme on valittu ja tehtävä on annettu niille huolellisuutta noudattaen, niillä on sopimukseen perustuva velvollisuus noudattaa ohjeitamme, eivätkä ne käsittele tietojasi muihin tarkoituksiin.

      Analytiikkaevästeet

      Mitä ovat analytiikkaevästeet, ja voinko estää ne?

      Nämä evästeet, joita kutsutaan myös “suorituskykyevästeiksi”, “mittausevästeiksi” tai “tilastoevästeiksi”, mahdollistavat meille vierailujen ja vierailulähteiden seuraamisen, jotta voimme mitata ja parantaa sivustomme suorituskykyä. Ne auttavat meitä saamaan selville, mitkä sivut ovat eniten ja vähiten suosittuja, ja näkemään, miten kävijät liikkuvat sivustolla. Tiedot, joita Huawei saa näistä evästeistä, ovat koostettuja ja nimettömiä, joten ne eivät ole henkilötietoja. Näitä tilastollisia palveluja tarjoavat kolmannet osapuolet, Google Analytics ja Adobe Analytics, käsittelevät kuitenkin henkilötietojasi voidakseen muodostaa meille koostettuja tietoja verkkosivustomme kävijöistä.

      Käytämme näitä evästeitä ymmärtääksemme, miten kävijät vuorovaikuttavat verkkosivustomme kanssa, esimerkiksi nähdäksemme, miten käyttäjät hylkäävät tiettyjä sivuja tai missä he kokevat ongelmia. Näitä evästeitä asetetaan laitteellesi vain, jos hyväksyt ne ensimmäisellä käynnilläsi verkkosivustolla, ja voit myöhemmin hylätä analytiikkaevästeet milloin tahansa muuttamalla evästeasetuksiasi.

      Miksi käytämme analytiikkaevästeitä?

      Käytämme analytiikkaevästeitä mahdollistamaan mittaukset ja analyysit. Näiden evästeiden avulla voimme esimerkiksi ymmärtää:

      - millä verkkosivustoilla ihmiset käyvät ennen päätymistään meidän verkkosivustollemme, esimerkiksi tulivatko kävijät suoraan meidän verkkosivustollemme vai napsauttivatko he linkkiä hakukoneesta tai sosiaalisen median viestistä
      - mitkä ovat eniten ja vähiten suositut sivut verkkosivustollamme, kuinka kauan kävijät viettävät aikaa kullakin sivulla ja sivun osassa, mitä linkkejä ja painikkeita he napsauttavat
      - tietoja laitteista, joita käytät käyttääksesi sivustoamme, esimerkiksi laitemerkki ja -malli, mitä selainta ja käyttöjärjestelmää käytät, ja
      - väestötietoja sivustollamme kävijöistä, esimerkiksi tilastoja siitä, mikä prosenttiosuus verkkosivustomme kävijöistä on miehiä tai naisia, kävijöiden ikäjakauman ja heidän kiinnostuksensa kohteet, kuten esimerkiksi valokuvaus tai teknologia.

      Mitä tietoja analytiikkaevästeet keräävät ja käyttävät?

      Evästeet itsessään tallentavat yleensä vain tunnuskoodin. Tämä tunnuskoodi kuitenkin linkittyy Googlen ja Adoben analytiikkapalvelimille, jotta Google ja Adobe voivat muodostaa profiilin siitä, miten selaat verkkosivustoa. Selaimen tietoja käsitellään myös evästeen lukemisen tuloksena. Näihin sisältyvät sivuston käyttöön käytetyn laitteen tekniset tiedot ja sen sijainti.

      Huawei ei kerää henkilötietoja tilastollisten evästeiden avulla. Saamme vain yleistä, koostettua tietoa verkkosivustomme kävijöistä. Google ja Adobe kuitenkin käsittelevät henkilötietojasi voidakseen tarjota meille näitä koostettuja tilastotietoja. Lisäksi, koska myös muut verkkosivustot käyttävät Google Analyticsiä ja Adobe Analyticsiä, Googlella ja Adobella ei ole profiili vain siitä, miten käytät meidän verkkosivustoamme, vaan myös siitä, miten käytät monia muita verkkosivustoja, jotka myös käyttävät Google Analyticsiä ja Adobe Analyticsiä. Kootakseen vielä yksityiskohtaisemman profiilin sinusta Google voi myös linkittää evästetietojasi tilitietoihisi, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi selaamisen aikana. Lisätietoja Googlen henkilötietojen käsittelystä saat Googlen tietosuojakäytännöstä. Lisätietoja Adoben henkilötietojen käsittelystä saat Adoben tietosuojakäytännöstä.

      Kuinka kauan säilytämme näitä tietoja?

      Analytiikkaevästeiden säilytysaika vaihtelee 24 tunnista 24 kuukauteen riippuen evästeen tarkoituksesta. Esimerkiksi jotkin evästeet säilyttävät tietoja vain 24 tuntia muistaakseen sinut verkkosivuston erillisenä kävijänä sen päivän ajalta. Toiset voivat säilyä niinkin pitkään kuin 24 kuukautta. Saatamme esimerkiksi julkaista kaksi eri versiota samasta verkkosivusta nähdäksemme kumpi niistä toimii paremmin ja on suositumpi, ja silloin eväste muistaa, kävitkö version a vai version b sivulla, ja varmistaa, että näet saman version myöhemmillä käynneillä, jotta saamme selkeitä tuloksia tästä a/b-testauksesta.

      Jaammeko näitä tietoja kolmansien osapuolien kanssa?

      (1) Verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajat: Käytämme kolmannen osapuolen verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajia auttamaan meitä rakentamaan ja hallitsemaan sivustojamme. Evästetiedot tallennetaan suojattuina näiden toimittajien palvelimille.
      (2) Analytiikkaevästeiden toimittajat: Käytämme Google Analyticsiä ja Adobe Analyticsiä. Google ja Adobe asettavat tilastolliset evästeet ja käsittelevät henkilötietojasi. Huawei on yhteinen rekisterinpitäjä Googlen kanssa Google Analyticsin osalta ja yhteinen rekisterinpitäjä Adoben kanssa Adobe Analyticsin osalta, koska olemme päättäneet käyttää verkkosivustollamme Google Analyticsiä ja Adobe Analyticsiä. Lisätietoja Googlen henkilötietojen käsittelystä saat Googlen tietosuojakäytännöstä. Lisätietoja Adoben henkilötietojen käsittelystä saat Adoben tietosuojakäytännöstä. Google ja Adobe ovat molemmat EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -sertifioituja organisaatioita.
      (3) Palveluntarjoajat: Lisäksi meille palveluja tuottavat kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat käyttää evästetunnukseesi liitettyjä tietoja. Käytämme kolmannen osapuolen mediatoimistoja evästeidemme hallintaan.

      Palveluntarjoajamme on valittu ja tehtävä on annettu niille huolellisuutta noudattaen, niillä on sopimukseen perustuva velvollisuus noudattaa ohjeitamme, eivätkä ne käsittele tietojasi muihin tarkoituksiin.

      Mainostusevästeet

      Mitä mainostusevästeet ovat, ja voinko estää ne?

      Käytämme mainostusevästeitä kerätäksemme tietoja verkkotoiminnoistasi ja mielenkiinnon kohteistasi ja tarjotaksemme sinulle mainoksia, jotka vastaavat parhaiten profiiliasi ja kiinnostuksesi kohteita. Nämä evästeet asettavat mainontakumppanimme sivustomme kautta. Niitä käytetään muodostamaan kiinnostusprofiilisi ja sitä vastaavien mainosten näyttämiseen muilla verkkosivustoilla. Käytämme myös sosiaalisen median evästeitä, jotka linkittävät sosiaalisen median “Tykkää”- ja “Jaa”-painikkeisiin.

      Käytämme näitä evästeitä näyttääksemme kiinnostavia mainoksia ei-kiinnostavien sijaan, välttääksemme saman mainoksen toistuvaa näyttämistä sinulle ja mahdollistaaksemme sinulle sisältömme “Tykkää”- ja “Jaa"-toimintojen käytön sosiaalisessa mediassa. Näitä evästeitä asetetaan laitteellesi vain, jos hyväksyt ne ensimmäisellä käynnilläsi verkkosivustolla, ja voit myöhemmin hylätä mainostusevästeet milloin tahansa muuttamalla Evästeasetuksiasi.

      Miksi käytämme mainostusevästeitä?

      Käytämme mainostusevästeitä rakentaaksemme kuvan selaustavoistasi, jotta voimme joko näyttää tai estää mainoksiamme riippuen siitä, mikä on sinulle merkityksellisempää. Käytämme sosiaalisen median evästeitä, jotta voit tykätä tai jakaa sisältöämme ja olla yhteydessä Huawei-brändiin sosiaalisessa mediassa.

      Mitä tietoja mainostusevästeet keräävät ja käyttävät?

      Mainostusevästeet tallentavat yksilöllisiä tunnisteita, jotka liittyvät mainontakumppaniemme palvelimilla olevaan profiiliin. Nämä profiilit tallentavat selauskäyttäytymisesi ja selaustietoihisi liittyvän toiminnan, kuten mitä teet sivustolla (napsautetut linkit ja painikkeet), sekä teknisiä tietoja laitteestasi ja sijainnistasi (IP-osoitteesi perusteella). Googlen mainostusevästeet voivat myös linkittää Google-tunnukseen, jos olet kirjautunut tilillesi, kun käyt verkkosivustollamme, mistä muodostuu vielä täydellisempi profiili sinusta.

      Koska monet muut verkkosivustot käyttävät myös mainostusevästeitä, mainontakumppaneilla ei ole profiilia vain siitä, miten sinä käytät verkkosivustoamme, vaan myös siitä, miten käytät muita verkkosivustoja. Tämä mahdollistaa mainostajille erittäin yksityiskohtaisen profiilin rakentamisen sinusta, sisältäen ikäsi, sukupuolesi, kiinnostuksen kohteesi, kielesi, yhteytesi, verkkosi ja selaimesi.

      Sosiaalisen median evästeet keräävät IP-osoitteesi ja selainmerkkijonosi ja lähettävät nämä sosiaalisen median sivustolle, joka lisäsi evästeen, mahdollistaen sosiaalisen median sivustolle sen tunnistamisen, että olet käynyt sivustollamme. Tämä pätee riippumatta siitä, onko sinulla tili kyseisen sosiaalisen median sivustolla.

      Kuinka kauan säilytämme näitä tietoja?

      Mainostusevästeiden säilytysaika vaihtelee tyypillisesti 30 vuorokaudesta 9 kuukauteen riippuen kunkin mainoskampanjan pituudesta (esim. tietyn järjestämämme kilpailun kesto, tai pitempi kampanja mainostaessamme laitteitamme).

      Jaammeko näitä tietoja kolmansien osapuolien kanssa?

      (1) Verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajat: Käytämme kolmannen osapuolen verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajia auttamaan meitä rakentamaan ja hallitsemaan sivustojamme. Evästetiedot tallennetaan suojattuina näiden toimittajien palvelimille.
      (2) Mainostusevästeiden asettajat: Käytämme mainostusevästeitä, joita asettavat useat kolmannet osapuolet, mukaan lukien: Google, Facebook, Twitter, Adobe, LinkedIn, Amazon. Huawei on yhteinen rekisterinpitäjä edellä mainittujen yritysten kanssa, koska olemme päättäneet toteuttaa niiden evästeitä verkkosivustollamme, jolloin nämä kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja sinusta, kun käyt sivustollamme. Lisätietoja siitä, miten ne käsittelevät henkilötietojasi, saat kunkin yrityksen tietosuojakäytännöstä. Google, Facebook, Twitter, Adobe, LinkedIn ja Amazon ovat kaikki EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -sertifioituja organisaatioita.
      (3) Palveluntarjoajat: Lisäksi meille palveluja tuottavat kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat käyttää evästetunnukseesi liitettyjä tietoja. Käytämme kolmannen osapuolen mediatoimistoja, mainosvaihtoja ja mainosverkostoja evästeidemme hallintaan.

      Miten suojaamme henkilötietojasi

      Toteutamme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia tietojesi suojaamiseksi luvattomalta pääsyltä, paljastamiselta, käytöltä, muokkaamiselta tai menetykseltä, sisältäen salaustekniikoiden hyödyntämisen tietojen luottamuksellisuuden varmistamisessa.

      Huawei noudattaa sovellettavia lainsäädännön vaatimuksia suojatakseen EU-henkilötietoja, jotka siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Henkilötietojen jakamiseksi yritysryhmämme sisällä olemme ottaneet käyttöön EU:n vakiosopimuslausekkeet, varmistaaksemme, että henkilötietoihisi sovelletaan vastaavaa tietosuojaa alueilla, missä EU:n tietosuojalainsäädäntö ei suoraan ole voimassa. Henkilötietojen jakamiseksi kolmannen osapuolen toimittajille ja kumppaneille olemme ottaneet käyttöön EU:n vakiosopimuslausekkeet, ellei kolmas osapuoli ole itse sertifioinut itseään EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shieldin mukaisesti

      Oikeutesi ja vaihtoehtosi

      Käyttääksesi oikeuksiasi tietojesi katseluun, korjaamiseen, poistamiseen, käytön rajoittamiseen, vastustamiseen tai siirtämiseen ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme, tai jos sinulla on valituksia tai kysyttävää siitä, miten Huawei käsittelee henkilötietojasi, ole hyvä ja lähetä kyselysi tästä.

      Käyttääksesi oikeuksiasi edellä kohdissa “Jaammeko näitä tietoja kolmansien osapuolien kanssa?” mainittuja kolmansia osapuolia kohtaan, ole hyvä ja ota yhteyttä suoraan näihin kolmansiin osapuoliin.

      Sinulla on myös oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle tai Euroopan pääkonttorimme alueen, Nordrhein-Westfalenin, tietosuojavaltuutetulle.