Cookies

LAKITIETOJA
Kuinka Huawei käyttää evästeitä ja samanlaisia tekniikoita

Huawei Technologies Oy (Finland) Co. Ltd Läkkisepäntie 23, 00620 Helsinki, Suomi, yhdessä Huawei Technologies Düsseldorf GmbH:n, osoite Hansaallee 205, Düsseldorf (Huawein paikallinen pääkonttori) (yhdessä "Huawei", "me", "meille" ja “meidän") kanssa käyttävät evästeitä ja vastaavia teknologioita tällä verkkosivustolla, kuten jäljempänä on kuvattu.

Mitä evästeet (cookies) ja muut vastaavat teknologiat ovat?

Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa tietokoneelle tai mobiililaitteeseen, ja vain evästeen luonut palvelin voi palauttaa ja lukea evästeen sisällön. Evästeet ovat yksilöllisiä käyttämällesi selaimelle tai mobiilisovellukselle. Evästeen teksti sisältää usein tunnisteita, sivustojen nimiä ja joitakin numeroita ja merkkejä.

Kuten evästeet, paikalliset jaetut objektit (eli “Flash-evästeet") ja HTML5:n paikallinen tallennustila tallentavat tietoja laitteellesi ja voivat tallentaa joitakin tietoja toimistasi ja asetuksistasi.

Evästeiden lisäksi käytämme tällä sivustolla verkkojäljitteitä ja pikselitunnisteita. Verkkojäljite on tavallisesti sähköinen graafinen kuva, joka on upotettu verkkosivustolle tai sähköpostiin, ja jonka avulla laitteesi evästeet tunnistetaan, kun selaat verkkosivustolla tai luet sähköposteja. Pikselitunnisteiden avulla lähetämme sähköposteja, jotka ovat luettavissasi, ja saamme tiedot siitä, onko sähköpostia avattu. Kun esimerkiksi saat sähköpostin Huaweilta, se saattaa sisältää napsautettavan URL-linkin Huawein sivustolle. Jos napsautat linkkiä, Huawei jäljittää vierailusi ja saa tietoja mieltymyksistäsi tuotteiden ja palveluiden suhteen, ja näiden perusteella pyrkii kehittämään palveluitaan. Voit peruuttaa sähköpostiemme tilauksen, jos et halua, että sinua seurataan sähköpostien avulla.

Löydät yksityiskohtaisia tietoja evästeistä, joita käytetään verkkosivuillamme evästeasetuksessa (klikkaa tästä) ja evästeluettelossa (klikkaa tästä). Voit myös tarkistaa sieltä kunkin evästetiedoston tarkan säilytysajan. Jos evästeasetuksessa ja evästeluettelossa ei ole mainontaa, analyyttisiä, olennaisia luokkia, se tarkoittaa, että verkkosivusto ei käytä näitä evästeitä.

Tällä sivustolla Huawei käyttää seuraavantyyppisiä evästeitä:

Välttämättömät evästeet

Mitä välttämättömät evästeet ovat, ja voinko estää ne?

Nämä evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle, eikä niitä voi estää ilman, että se vaikuttaa sivuston käyttöön. Nämä evästeet asetetaan yleensä vastineina tiettyihin toimiin, tällainen evästeasetuksien asettaminen tai live-chat-keskustelumme käyttäminen puhuaksesi asiakasagentin kanssa. Käytämme näitä evästeitä, koska uskomme, että on sekä meidän että sinun oikeutetun etusi mukaista, että sivusto toimii oikein. Voit asettaa selaimesi estämään tai hälyttämään näistä evästeistä, mutta jotkin sivuston osat eivät toimi ilman niitä. Saadaksesi selville, miten selaimesi estää tai hälyttää sinua näistä evästeistä, katso täältä: Internet Explorer > Google Chrome > Mozilla Firefox > Safari > Opera.

Miksi käytämme välttämättömiä evästeitä?

Tyypillisesti käytämme näitä evästeitä suorittamaan tietyn verkkosivuston toiminnon, esimerkiksi hakutulosten tallennuksen. Kun käytät sisäistä hakutoimintoa ja klikkaat hakutuloslinkkejä, voit myöhemmin palata takaisin säilytettyihin hakutuloksiin.

Mitä tietoja välttämättömät evästeet keräävät ja käyttävät?

Välttämättömät evästeet harvoin keräävät tai käyttävät henkilötietoja, vaikkakin ne voivat sisältää tunnuskoodin, joka mahdollistaa verkkosivustolle sinun erottamisesi yksittäisenä kävijänä kaikista muista verkkosivuston samanaikaisista kävijöistä. Tämäntyyppisiä yksilöllisiä tunnistekoodeja käytetään ylläpitämään palvelinistuntoja, jotta voidaan mahdollistaa pyytämäsi toiminnot.

Kuinka kauan säilytämme näitä tietoja?

Välttämättömät evästeet ovat tyypillisesti istuntoevästeitä, ja ne säilyttävät tietoja vai verkkosivustolla käyntisi ajan. Jos eväste kuitenkin tukee asiakkaidemme live-chat-toiminnallisuutta, tietoja säilytetään pidempään muistaakseen sinut palatessasi sivustolle.

Jaammeko tietoja kolmansien osapuolien kanssa?

Käytämme kolmannen osapuolen verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajia auttamaan meitä rakentamaan ja hallitsemaan sivustojamme. Lisäksi verkkosivuillamme meille palveluja tarjoavilla kolmansien osapuolien toimittajilla on pääsy evästeesi ID-tunnukseen linkitettyihin tietoihin, esimerkiksi asiakaspalvelun live-chat-toimittajalla on pääsy eväste-tunnisteeseesi linkitetyihin live chat-tietueisiin, jotta he voivat nähdä sinun aiemmat kyselysi. Evästeetiedot tallennetaan turvallisesti näiden toimittajien palvelimille. Palveluntarjoajamme on huolella valittu ja heillä on sopimukseen perustuva velvollisuus noudattaa ohjeitamme, eivätkä he käsittele tietojasi muihin tarkoituksiin.

Mitä välttämättömiä evästeitä käytämme?

Katso kaikki käyttämämme evästeet täältä:

Analytiikkaevästeet

Mitä ovat analytiikkaevästeet, ja voinko estää ne?

Nämä evästeet (toiminnalliset evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, tilastolliset evästeet) antavat meille tietoja sivuvierailuista ja trafiikin lähteistä, jotta voimme mitata ja parantaa sivustomme tehokkuutta. Evästeet kertovat meille mitkä sivut ovat suosituimpia ja vähiten suosittuja ja miten vierailijat liikkuvat sivustollamme. Kaikki Huawein saama data on anonyymia eikä sisällä henkilötietoja. Näitä tilastopalveluja tarjoava kolmas osapuoli, Google Analytics, käsittelee kuitenkin henkilökohtaisia tietojasi voidakseen antaa meille koostettuja tietoja verkkosivustomme vierailijoista.

Käytämme näitä evästeitä ymmärtääksemme, miten kävijät vuorovaikuttavat verkkosivustomme kanssa, esimerkiksi nähdäksemme, miten käyttäjät hylkäävät tiettyjä sivuja tai missä he kokevat ongelmia. Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, sillä velvollisuutemme on seurata sivustomme suorituskykyä. Voit myöhemmin hylätä analytiikkaevästeet milloin tahansa muuttamalla evästeasetuksiasi .

Miksi käytämme analytiikkaevästeitä?

Käytämme analytiikkaevästeitä mahdollistamaan mittaukset ja analyysit. Näiden evästeiden avulla voimme esimerkiksi ymmärtää:

- millä verkkosivustoilla ihmiset käyvät ennen päätymistään meidän verkkosivustollemme, esimerkiksi tulivatko kävijät suoraan meidän verkkosivustollemme vai napsauttivatko he linkkiä hakukoneesta tai sosiaalisen median viestistä
- mitkä ovat eniten ja vähiten suositut sivut verkkosivustollamme, kuinka kauan kävijät viettävät aikaa kullakin sivulla ja sivun osassa, mitä linkkejä ja painikkeita he napsauttavat
- tietoja laitteista, joita käytät käyttääksesi sivustoamme, esimerkiksi laitemerkki ja -malli, mitä selainta ja käyttöjärjestelmää käytät, ja
- väestötietoja sivustollamme kävijöistä, esimerkiksi tilastoja siitä, mikä prosenttiosuus verkkosivustomme kävijöistä on miehiä tai naisia, kävijöiden ikäjakauman ja heidän kiinnostuksensa kohteet, kuten esimerkiksi valokuvaus tai teknologia.

Mitä tietoja analytiikkaevästeet keräävät ja käyttävät?

Itse evästeet tallentavat normaalisti vain tunnuskoodin. Tämä tunnuskoodi yhdistetään kuitenkin Google Analytics -palvelimiin, ja sen avulla Google voi muodostaa profiilin siitä, kuinka selaat verkkosivustoa. Selaimen tiedot prosessoidaan samalla kun evästeet luetaan, mukaanlukien tekniset tiedot kuten käytetyn laitteen tiedot sekä laitteen lokaatio.

Huawei ei kerää henkilötietoja tilastollisten evästeiden kautta. Vastaanotamme vain -yleistä dataa sivustomme vierailijoista. Kuitenkin, Google prosessoi henkilökohtaista dataa tarjotakseen koottuja tilastoja käyttöömme. Lisäksi, koska myös toiset sivustot käyttävät Google Analyticsia, Googlella ei ole vain profiilia siitä kuinka käytät meidän sivustoamme vaan myös kuinka käytät toisia sivustoja, jotka käyttävät Google Analyticsia. Google voi linkittää myös evästeidesi tiedon tilisi tietoihin, jos olet kirjautunut Google-tilillesi selailusi aikana, rakentaen sinusta näin tarkemman profiilin. Saadaksesi tietää lisää siitä, kuinka Google käyttää henkilökohtaisia tietojasi, lue Googlen tietoturvaseloste.

Kuinka kauan säilytämme näitä tietoja?

Analyyttisten evästeiden säilytysaika vaihtelee tyypillisesti niinkin lyhyestä kuin verkkosivujen selaamisen kestosta jopa 24 kuukauteen evästeen yksilöllisestä tarkoituksesta riippuen. Esimerkiksi jotkin evästeet tallennetaan laitteeseesi vain verkkosivujen vierailujen aikana. Jotkut evästeet tallentavat tietoja 24 tunniksi muistaakseen sinut ainutlaatuisena vierailijana verkkosivustolla sinä päivänä. Toiset voivat kestää jopa 24 kuukautta.

Jaammeko näitä tietoja kolmansien osapuolien kanssa?

(1) Verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajat: Käytämme kolmannen osapuolen verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajia auttamaan meitä rakentamaan ja hallitsemaan sivustojamme. Evästetiedot tallennetaan suojattuina näiden toimittajien palvelimille.
(2) Analyytiikan evästeet: Käytämme Google Analyticsia. Google asettaa tilastolliset evästeet ja prosessoi henkilökohtaiset tietosi. Saadaksesi tietää lisää siitä, kuinka Google käyttää henkilökohtaisia tietojasi, lue Googlen tietoturvaseloste.
(3) Palveluntarjoajat: Lisäksi meille palveluja tuottavat kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat käyttää evästetunnukseesi liitettyjä tietoja. Käytämme kolmannen osapuolen mediatoimistoja evästeidemme hallintaan.
(4) Pääkonttorimme: (Huawei Device Co., Ltd. No.5 eteläinen tehdasalue B2 (Projekti 1), No.2 Xincheng Avenue, Songshanhu korkean teknologian teollisuuskehitysalue, Dongguan City, Kiinan kansantasavalta) saa yleistietoja sivustomme kävijöistä, mutta mitään henkilötietoja he eivät saa.

Palveluntarjoajamme on valittu ja tehtävä on annettu niille huolellisuutta noudattaen, niillä on sopimukseen perustuva velvollisuus noudattaa ohjeitamme, eivätkä ne käsittele tietojasi muihin tarkoituksiin.

Mitä analyyttisia evästeitä käytämme?

Katso kaikki käyttämämme evästeet täältä:

Mainostusevästeet

Mitä mainostusevästeet ovat, ja voinko estää ne?

Käytämme mainostusevästeitä kerätäksemme tietoja verkkotoiminnoistasi ja mielenkiinnon kohteistasi ja tarjotaksemme sinulle mainoksia, jotka vastaavat parhaiten profiiliasi ja kiinnostuksesi kohteita. Nämä evästeet asettavat mainontakumppanimme sivustomme kautta. Niitä käytetään muodostamaan kiinnostusprofiilisi ja sitä vastaavien mainosten näyttämiseen muilla verkkosivustoilla. Käytämme myös sosiaalisen median evästeitä, jotka linkittävät sosiaalisen median “Tykkää”- ja “Jaa”-painikkeisiin.

Käytämme näitä evästeitä näyttääksemme kiinnostavia mainoksia ei-kiinnostavien sijaan, välttääksemme saman mainoksen toistuvaa näyttämistä sinulle ja mahdollistaaksemme sinulle sisältömme “Tykkää”- ja “Jaa"-toimintojen käytön sosiaalisessa mediassa. Näitä evästeitä asetetaan laitteellesi vain, jos hyväksyt ne ensimmäisellä käynnilläsi verkkosivustolla, ja voit myöhemmin hylätä mainostusevästeet milloin tahansa muuttamalla Evästeasetuksiasi .

Miksi käytämme mainostusevästeitä?

Käytämme mainostusevästeitä rakentaaksemme kuvan selaustavoistasi, jotta voimme joko näyttää tai estää mainoksiamme riippuen siitä, mikä on sinulle merkityksellisempää. Käytämme sosiaalisen median evästeitä, jotta voit tykätä tai jakaa sisältöämme ja olla yhteydessä Huawei-brändiin sosiaalisessa mediassa.

Mitä tietoja mainostusevästeet keräävät ja käyttävät?

Mainostusevästeet tallentavat yksilöllisiä tunnisteita, jotka liittyvät mainontakumppaniemme palvelimilla olevaan profiiliin. Nämä profiilit tallentavat selauskäyttäytymisesi ja selaustietoihisi liittyvän toiminnan, kuten mitä teet sivustolla (napsautetut linkit ja painikkeet), sekä teknisiä tietoja laitteestasi ja sijainnistasi (IP-osoitteesi perusteella). Googlen mainostusevästeet voivat myös linkittää Google-tunnukseen, jos olet kirjautunut tilillesi, kun käyt verkkosivustollamme, mistä muodostuu vielä täydellisempi profiili sinusta.

Koska monet muut verkkosivustot käyttävät myös mainostusevästeitä, mainontakumppaneilla ei ole profiilia vain siitä, miten sinä käytät verkkosivustoamme, vaan myös siitä, miten käytät muita verkkosivustoja. Tämä mahdollistaa mainostajille erittäin yksityiskohtaisen profiilin rakentamisen sinusta, sisältäen ikäsi, sukupuolesi, kiinnostuksen kohteesi, kielesi, yhteytesi, verkkosi ja selaimesi.

Sosiaalisen median evästeet keräävät IP-osoitteesi ja selainmerkkijonosi ja lähettävät nämä sosiaalisen median sivustolle, joka lisäsi evästeen, mahdollistaen sosiaalisen median sivustolle sen tunnistamisen, että olet käynyt sivustollamme. Tämä pätee riippumatta siitä, onko sinulla tili kyseisen sosiaalisen median sivustolla.

Kuinka kauan säilytämme näitä tietoja?

Mainosevästeen säilytysaika vaihtelee tyypillisesti niinkin lyhyestä kuin verkkosivujen selaamisen kestosta 9 kuukauteen riippuen evästeen yksilöllisestä tarkoituksesta ja erityisten mainoskampanjoidemme pituudesta (esimerkiksi siitä, onko kyse tietystä kilpailusta, jota saatamme olla käynnissä, tai pidemmästä kampanjasta jonkin laitteemme mainostamiseksi).

Jaammeko näitä tietoja kolmansien osapuolien kanssa?

(1) Verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajat: Käytämme kolmannen osapuolen verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajia auttamaan meitä rakentamaan ja hallitsemaan sivustojamme. Evästetiedot tallennetaan suojattuina näiden toimittajien palvelimille.
(2) Mainonnan evästeet: Käytämme mainonnan evästeitä, jotka ovat asettaneet useat kolmannet osapuolet, kuten Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Amazon. Huawei on yhteinen rekisterinpitäjä edellä mainittujen yritysten kanssa, koska päätämme ottaa heidän evästeensä käyttöön verkkosivustollamme, jotta nämä kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja sinusta, kun vierailet sivustollamme. Saadaksesi tietää lisää siitä, kuinka nämä osapuolet käyttävät henkilökohtaisia tietojasi, lue toimijoiden tietoturvaselosteet.
(3) Palveluntarjoajat: Lisäksi meille palveluja tuottavat kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat käyttää evästetunnukseesi liitettyjä tietoja. Käytämme kolmannen osapuolen mediatoimistoja, mainosvaihtoja ja mainosverkostoja evästeidemme hallintaan.

Mitä mainonnan evästeitä käytämme?

Katso kaikki käyttämämme evästeet täältä:

Miten suojaamme henkilötietojasi

Toteutamme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia tietojesi suojaamiseksi luvattomalta pääsyltä, paljastamiselta, käytöltä, muokkaamiselta tai menetykseltä, sisältäen salaustekniikoiden hyödyntämisen tietojen luottamuksellisuuden varmistamisessa.

Huawei noudattaa sovellettavia lainsäädännön vaatimuksia suojatakseen EU-henkilötietoja, jotka siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Henkilötietojen jakamiseksi yritysryhmämme sisällä olemme ottaneet käyttöön EU:n vakiosopimuslausekkeet, varmistaaksemme, että henkilötietoihisi sovelletaan vastaavaa tietosuojaa alueilla, missä EU:n tietosuojalainsäädäntö ei suoraan ole voimassa. Käytämme henkilökohtaisten tietojen jakamiseksi kolmansien osapuolien toimittajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa erilaisia GDPR:ssä ja muussa EU:n sovellettavassa lainsäädännössä tunnustettuja oikeudellisia mekanismeja, joihin sisältyy muun muassa EU:n mallisopimuslausekkeiden käyttäminen.

Oikeutesi ja vaihtoehtosi

Käyttääksesi oikeuksiasi tietojesi katseluun, korjaamiseen, poistamiseen, käytön rajoittamiseen, vastustamiseen tai siirtämiseen ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme, tai jos sinulla on valituksia tai kysyttävää siitä, miten Huawei käsittelee henkilötietojasi, ole hyvä ja lähetä kyselysi tästä.

Käyttääksesi oikeuksiasi edellä kohdissa “Jaammeko näitä tietoja kolmansien osapuolien kanssa?” mainittuja kolmansia osapuolia kohtaan, ole hyvä ja ota yhteyttä suoraan näihin kolmansiin osapuoliin.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle.

Evästeasetukset