Privacy Policy

Suositut hakutulokset

    Ehdotetut haut

      anna lisää hakuehtoja

      Huawein kuluttajaliiketoiminnan tietosuojaseloste

      Huawein kuluttajaliiketoiminnan tietosuojaselostetta päivitettiin
      15. huhtikuuta 2018.

      Huawei Device (Shenzhen) Co., Ltd. ja kaikki sen osakkuusyritykset maailmanlaajuisesti (yhteisesti "Huawei", "me") kunnioittavat tietosuojaasi. Siksi olemme kehittäneet tietosuojalausunnon (tästä eteenpäin siihen viitataan nimellä "tämä lausunto"), joka kattaa sen, kuinka keräämme, käytämme, paljastamme, suuojaamme ja siirrämme henkilökohtaisia tietojasi. Lue ja varmista, että ymmärrät tämän tietosuojalausunnon ja ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

      Henkilökohtaiset tiedot tarkoittavat kaikkia sähköisiä tai muita tietoja, joita yksin tai yhdessä muiden tietojen kanssa voidaan käyttää tunnistamaan luonnollinen henkilö tai tehdä hänet tunnistettavaksi. Tässä lausunnossa selitetään, kuinka Huawei käsittelee henkilökohtaisia tietojasi, mutta siinä ei käsitellä kaikkia käsittelyskenaarioita, koska sinulle tiedotetaan määrätyistä käsittelytoiminnoista erikseen. Siksi on suositeltavaa ennen tietyn tuotteen tai palvelun käyttöä lukea Huawein julkaisema tietosuojalausunto tai täydentävä lausunto kyseiselle tuotteelle tai palvelulle, jotta ymmärrät, kuinka henkilökohtaisia tietojasi käsitellään.

      Tämä lausunto koskee ainoastaan Huawein henkilökohtaisia tuotteita ja kotitaloustuotteita, mukaan lukien erikoispuhelimet, älypuhelimet, kannettavat tietokoneet, tabletit, päällä pidettävät laitteet, mobiilit laajakaistalaitteet, älykkäät kotitalouslaitteet, lisävarusteet, tietokonesovellukset, mobiilipalvelut, ohjelmistot, työkalusarjat, verkkosivustot ja palvelut, jotka näyttävät tai mainitsevat tämän lausunnon.

      Tässä lausunnossa kuvataan:

      1. kuinka Huawai kerää ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi

      2. kuinka Huawei käyttää evästeitä ja samanlaisia tekniikoita

      3. kuinka Huawei jakaa henkilökohtaisia tietojasi

      4. kuinka Huawei suojaa henkilökohtaisia tietojasi" mukaisesti

      5. kuinka voit hallita henkilökohtaisia tietojasi

      6. kuinka Huawei suojaa lasten henkilökohtaisia tietoja

      7. linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille, tuotteisiin ja palveluihin

      8. henkilökohtaisten tietojesi kansainväliset siirrot

      9. kansainväliset käyttäjät

      10. tämän lausunnon päivitykset

      11. kuinka ottaa meihin yhteyttä

      I. Kuinka Huawai kerää ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi

      A. Huawein keräämät henkilökohtaiset tiedot

      Ennen Huawein tuotteiden tai palveluiden käyttöä sinun täytyy ehkä toimittaa henkilökohtaisia tietoja. Sinun ei tarvitse toimittaa henkilökohtaisia tietojasi Huaweille, mutta joissakin tapauksissa tästä saattaa seurata, että joitakin tähän liittyviä tuotteita tai palveluita ei voida toimittaa sinulle.

      Huawei kerää ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi tässä lausunnossa mainittuihin tarkoituksiin. Seuraavassa on joitakin tietoja, joita saatamme kerätä:

      1. Huaweille toimittamasi henkilökohtaiset tiedot

      Sinun täytyy rekisteröidä Huawein ID käyttääksesi joitakin toimintoja tai palveluita. Kun rekisteröit Huawein ID:n tai kirjaudut sisään suorittaaksesi verkko-ostoksia, ladataksesi ohjelmistoja tai ostaaksesi palveluita, pyydämme sinua toimittamaan asianmukaiset henkilökohtaiset tiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi, tilaustietosi, toimitusosoitteesi ja maksutilasi.

      Huawei saattaa toimittaa sinulle pilvitallennustilaan liittyvät palvelut, jossa voit synkronoida ja varmuuskopioida joitakin tiedostoja, kuvia ja tietoja.

      Jotkut Huawein tuotteet mahdollistavat kommunikoinnin ja tietojen jakamisen muiden kanssa. Kun käytät Huawein tuotteita jakaaksesi tietoja perheen ja ystävien kanssa, sinun täytyy ehkä luoda Huawei ID, joka sisältää tiettyjä tietoja, jotka voidaan tehdä julkisiksi, mukaan lukien lempinimi ja avatar. Huawei saattaa kerätä tietoja näihin ihmisiin liittyen, esim. heidän nimensä, sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa. Huawei ryhtyy asianmukaisiin ja tarpeellisiin toimenpiteisiin varmistaakseen toimittamiesi tietojen tietoturvan. Sinun täytyy varmistaa, että henkilöt joiden tietoja olet toimittamassa ymmärtävät, että he ovat suostuneet siihen, että heidän tietojaan toimitetaan Huaweille.

      Huawei saattaa pyytää sinua toimittamaan viranomaisten antaman henkilötodistuksen tai asianmukaisen kortin tiedot todisteeksi henkilöllisyydestäsi ja täyttääkseen laillisia vaatimuksia tai valtuuttaakseen tilien todelliset nimet, estääkseen peliriippuvuutta tai vastaanottaakseen Internet-maksuja.

      2. Tiedot, joita Huawei kerää palveluidesi käytöstä

      Huawei kerää tietoja laitteestasi ja siitä, kuinka sinä ja laitteet vaihtavat tietoja Huawein tuotteista ja palveluista. Tämän tyyppiset tiedot sisältävät seuraavaa:

      (1) Laitteen ja sovelluksen tiedot, kuten laitteen nimi, laitteen tunnistuskoodi (IMEI, ESN, MEID ja SN), laitteen aktivointiaika, laitteiston malli, käyttöjärjestelmän versio, sovelluksen versio, ohjelmiston tunnistuskoodi ja laitteen ja sovelluksen asetukset (kuten alue, kieli, aikavyöhyke ja fontin koko).

      (2) Mobiiliverkon tiedot, kuten julkisen maalta käsin toimivan verkon (PLMN) palveluntarjoajan ID ja IP-osoite (Internet-protokolla).

      (3) Sisäänkirjautumistiedot. Kun käytät Huawein palveluita tai tarkastelet Huawein toimittamaa sisältöä, Huawei kerää ja kirjaa automaattisesti joitakin tietoja, kuten käyttöaika, kirjautumisten määrä, IP-osoite ja tiedot tapahtumista (kuten virheet, kaatumiset, uudelleenkäynnistykset ja päivitykset).

      (4) Sijaintitiedot. Huawei kerää, käyttää ja käsittelee laitteesi arvioitua sijaintia, kun käytät paikkaan perustuvia palveluita (kun esimerkiksi etsit, käytät navigointiohjelmistoa tai tarkastelet tietyn paikan säätietoja). Paikkatiedot voidaan hankkia GPS:n, Wi-Fi:n tai palveluntarjoajan tunnuksen perusteella. Pyydämme sinua valitsemaan sovellukset, joihin haluat ottaa sijaintiin liittyvät palvelut käyttöön. Voit poistaa käytöstä tiettyjen palveluiden sijaintiin liittyvät käyttöoikeudet ja hylätä paikkatietojesi jakamisen.

      (5) Tiedot, joita tallennat Huawein palvelimille. Esimerkiksi tiedot, jotka lataat pilveen, tallennetaan Huawein palvelimiin, nopeaa käyttöä varten ja eri laitteiden välillä jakamista varten. Emme tarkastele Huawein palvelimille tallentamiasi tietoja.

      3. Tiedot kolmansien osapuolten lähteistä

      Huawei kerää tietoja sinusta julkisista ja kaupallisista lähteistä lain sallimissa puitteissa. Huawei saattaa myös kerätä tiettyjä tietoja kolmansien osapuolten verkkopalveluista, kuten aikaa, jolloin käytät sosiaalisen verkon tiliä kirjautuaksesi Huawein verkkosivustolle.

      4. Muiden kuin tunnistettavien tietojen kerääminen

      Muut kuin tunnistettavat tiedot viittaavat tietoihin, joita ei voida käyttää yksilön tunnistamiseen. Esimerkkejä muista kuin tunnistettavista tiedoista ovat verkkosivuilla vierailujen tilastotiedot, sovellusten lataukset ja tuotteen myyntivolyymit. Huawei kerää tilastotietoja ymmärtääkseen, kuinka asiakkaat käyttävät sen tuotteita ja palveluita. Näin se voi parantaa palveluitaan täyttääkseen paremmin vaatimuksesi.

      Pidämme henkilökohtaiset tietosi ja muut kuin tunnistettavat tiedot erikseen ja käytämme niitä kaikkia erikseen. Saattaa tapahtua, että Huawei kerää, käyttää, paljastaa ja siirtää muita kuin tunnistettavia tietoja muihin tarkoituksiin oman harkintansa mukaisesti.

      B. Kuinka Huawei käyttää henkilökohtaisia tietojasi

      Huawei saattaa käyttää henkilökohtaisia tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

      (1) Huaweilta ostamiesi henkilökohtaisten tuotteiden ja kodin tuotteiden rekisteröimiseen

      (2) Huawein ID:n rekisteröimiseen, niin että voit nauttia laajasta valikoimasta mobiilituotteita ja toimintoja

      (3) pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden toimittamiseen, rekisteröintiin, aktivointiin ja vahvistukseen tai suorittamaan muutoksia ja tarjoamaan teknistä tukea ja myynnin jälkeisiä palveluita edellä mainituille tuotteille vaatimustesi perusteella

      (4) lähettääkseen sinulle käyttöjärjestelmäpäivityksiä ja asennusta koskevia huomautuksia

      (5) tarjotakseen mukautetun käyttäjäkokemuksen ja sisällön

      (6) lähettääkseen tietoja tuotteista ja palveluista, joista olet mahdollisesti kiinnostunut, ja kutsuakseen sinut Huawein markkinatoimintoihin ja markkinakyselyihin tai lähettääkseen sinulle markkinointitietoja. Jos et halua vastaanottaa kyseisiä tietoja, voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.

      (7) suorittaakseen sisäisiä tarkastuksia, data-analyysejä ja tutkimuksia, analysoidakseen liiketoiminnan tehokkuutta ja mitatakseen markkinaosuuksia ja parantaakseen Huawein tuotteita ja palveluita

      (8) synkronoidakseen, jakaakseen ja tallentaakseen tietoja, joita olet ladannut, sekä tietoja, joita tarvitaan lataustoiminnoissa

      (9) ehkäistäkseen menetyksiä ja petoksen vastaisia toimia tehokkaammin

      (10) noudattaakseen lakeja ja säädöksiä, esim. verot ja viranomaispyynnöt

      (11) suorittaakseen muita erityisiin palveluihin liittyviä toimintoja tai suostumuksesi perusteella suoritettavia toimintoja.

      II. Kuinka Huawei käyttää evästeitä ja samanlaisia tekniikoita

      A. Eväste

      Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa tietokoneelle tai mobiililaitteeseen, ja vain palvelin voi palauttaa ja lukea evästeen luoman sisällön. Evästeet ovat ainutlaatuisia käyttämällesi selaimelle tai mobiilisovellukselle. Evästeen teksti sisältää usein tunnisteita, kuten sivustojen nimiä ja joitakin numeroita ja merkkejä.

      Joskus Huawei tallentaa evästeitä tietokoneelle tai mobiililaitteisiin parantaakseen käyttäjäkokemusta, mukaan lukien seuraavat skenaariot:

      (1) Tekniset evästeet: Sisäänkirjautuminen ja vahvistus. Kun käytät Huawein ID:tä kirjautuaksesi verkkosivustolle, istuntoon perustuvat evästeet varmistavat, että vierailusi tällä sivustolla on mahdollisimman sujuva.

      (2) Mukautetut evästeet: Mieltymyksiesi ja asetustesi tallennustila. Verkkosivusto voi käyttää evästeitä asetusten tallentamiseen, kuten kieliasetukset ja fontin koko tietokoneellasi tai mobiililaitteessasi, tavarat ostoskorissasi, sekä muut selainasetukset.

      (3) Mainostusevästeet. Huawei käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja verkkotoiminnoistasi ja mielenkiinnon kohteistasi ja tarjotakseen sinulle mainoksia, jotka vastaavat eniten mielenkiinnon kohteitasi.

      (4) Tilastolliset evästeet. Evästeiden avulla Huawei voi kerätä tietoja siitä, kuinka käytät verkkosivustojamme ja muita sovelluksia, joko yksittäisellä käynnillä (istunnon evästeen avulla) tai toistuvilla käynneillä (pysyvän evästeen avulla).

      (5) Sosiaalisen median evästeet. Sosiaalisen median evästeet yhdistetään kolmansien osapuolten tarjoamiin palveluihin, kuten "Tykkään"-painike ja "Jaa"-painike. Kolmas osapuoli tarjoaa nämä palvelut, kun se huomaa, että olet vieraillut verkkosivustoillamme.

      Voit hallita tai poistaa evästeitä omien mieltymystesi mukaisesti. Lisätietoja on osoitteessa AboutCookies.org. Voit tyhjentää kaikki tietokoneellesi tallennetut evästeet. Uusimmat verkkoselaimet tarjoavat myös mahdollisuuden estää evästeet. Evästeiden estäminen vaatii kuitenkin käyttäjäasetusten vaihtamisen joka kerta, kun vierailet verkkosivustollamme. Tiedot evästeiden asetusten hallitsemisesta löytyvät täältä: Internet Explorer > Google Chrome > Mozilla Firefox > Safari > Opera.

      Jos tyhjennät evästeet, sinun täytyy muuttaa asetuksiasi seuraavalla kerralla, kun käyt Huawein verkkosivustoilla. Huomaa, että joissakin Huawein palveluissa vaaditaan evästeiden käyttöä. Evästeiden poistaminen käytöstä saattaa vaikuttaa näiden palveluiden joidenkin toimintojen käyttöön.

      B. Verkkojäljitteet ja pikselitunnisteet

      Evästeiden lisäksi Huawei ja jotkut kolmannet osapuolet saattavat käyttää verkkojäljitteitä ja pikselitunnisteita verkkosivustoilla. Verkkojäljite on tavallisesti sähköinen graafinen kuva, joka on upotettu verkkosivustolle tai sähköpostiin, ja jonka avulla laitteesi evästeet tunnistetaan, kun selaat verkkosivustolla tai luet sähköposteja. Pikselitunnisteiden avulla Huawei lähettää sähköposteja, jotka ovat luettavissasi, ja saa tiedot siitä, onko sähköpostia avattu,

      Huawei ja jotkut kolmannet osapuolet käyttävät näitä tekniikoita erilaisiin tarkoituksiin, mukaan lukien palvelun käytön analysointi (yhdessä evästeiden kanssa), ja tarjotakseen sinulle parempaa sisältöä ja mainoksia. Kun esimerkiksi saat sähköpostin Huaweilta, se saattaa sisältää napsautettavan URL-linkin Huawein sivustolle. Jos napsautat linkkiä, Huawei jäljittää vierailusi ja saa tietoja mieltymyksistäsi tuotteiden ja palveluiden suhteen, ja näiden perusteella pyrkii kehittämään palveluitaan. Voit peruuttaa Huawein postituslistan rekisteröitymisen milloin tahansa, jos et halua, että verkkokäyttäytymistäsi jäljitetään tällä tavalla.

      C. Muu paikallinen tallennustila

      Huawei ja jotkut kolmannen osapuolen käyttäjät saattavat käyttää paikallisia tallennustilatekniikoita, esimerkiksi paikallisia jaettuja kohteita (kutsutaan myös flash-evästeiksi) ja paikallista HTML5-tallennustilaa, tietyille tuotteille ja palveluille. Nämä tekniikat käyttävät tietoja laitteellasi evästeiden tapaan ja voivat tallentaa joitakin tietoja toiminnoistasi ja mieltymyksistäsi. Nämä tekniikat saattavat kuitenkin käyttää erilaista mediaa kuin evästeet. Siksi et mahdollisesti voi hallita niitä selainten vakiotyökalujen ja asetusten avulla. Lisätietoja Flash-evästeiden sisältämistä tiedoista saat napsauttamalla tästä.

      D. Jäljittämisen kieltokäytäntö

      Monet verkkoselaimet tarjoavat Jäljittämisen kieltokäytäntö -toiminnot, joka julkaisee Älä jäljitä -pyynnöt verkkosivustoille. Tällä hetkellä suurimmat Internetin standardisointijärjestöt eivät ole perustaneet käytäntöjä, joiden avulla verkkosivustojen pitäisi käsitellä nämä pyynnöt. Jos otat Jäljittämisen kieltokäytäntö -toiminnon käyttöön selaimellasi, kaikki Huawein verkkosivustot noudattavat tätä pyyntöä.

      III. Kuinka Huawei jakaa henkilökohtaisia tietojasi

      Emme jaa henkilötietojasi muiden yritysten, organisaatioiden tai yksilöiden kanssa, ellei joku seuraavista ehdoista täyty:

      (1) Tietojen jakaminen suostumuksellasi: Kun Huawei on saanut suostumuksesi, se jakaa tietojasi, jotka olet valtuuttanut erityisten kolmansien osapuolten tai kolmansien osapuolten luokkien kanssa.

      (2) Jakaminen lakien ja säädösten mukaan: Huawei saattaa jakaa lakien ja säädösten vaatimia tietoja tai tietoja, joita tarvitaan laillisten riitatapausten ratkaisemiseen tai joita järjestelmäkäyttäjä tai oikeusviranomaiset vaativat.

      (3) Jakaminen Huawein osakkuusyritysten kanssa Jakaminen Huawein osakkuusyritysten kanssa: Tietosi saatetaan jakaa Huawein osakkuusyritysten kanssa vain nimenomaisiin ja laillisiin tarkoituksiin, ja jakaminen rajoitetaan vain palveluiden vaatimiin tietoihin. Vahvistamme esimerkiksi tilien globaalin yksilöllisyyden ennen kuin sallimme niiden rekisteröinnin.

      (4) Jakaminen liikekumppaneiden kanssa: Kumppanimme tarjoavat sinulle suoraan joitakin tuotteitamme ja/tai palveluitamme. Huawei saattaa myös jakaa tietojasi niiden kanssa. Kumppanimme saattavat käyttää tietojasi tarjotakseen sinulle pyytämiäsi tuotteita ja/tai palveluita (esim. kolmansien osapuolten myymiä tuotteita Huawein sähköisen kaupankäyntiympäristön kautta, muiden yritysten Huawein sovellusten tarjoaman videosisällön kautta), ennusteiden tekemiseen mielenkiinnon kohteistasi sekä mainosten, kampanjamateriaalien ja muiden materiaalien tarjoamiseen.

      (5) Palveluntarjoajien kanssa jakaminen: Huawei saattaa myös paljastaa näitä tietoja yrityksille, jotka tarjoavat palveluita meidän puolestamme. Esimerkkejä näistä palveluista ovat palvelupuhelimet, sähköpostien lähettäminen tai teknisen tuen tarjoaminen Huawein toimesta. Palveluntarjoajat voivat käyttää tietojasi vain palveluiden tarjoamiseen Huawein puolesta.

      (6) Huawei jakaa tietojasi, kun tähän on olemassa kohtuulliset vaatimukset, esimerkiksi täyttääkseen sovellettavan lain, säädöksen tai täytäntöönpanevan hallituksen pyynnöt.

      Skenaarioissa 3-6 Huawei varmistaa tämän jakamisen laillisuuden ja allekirjoittaa tiukan vaitiolovelvollisuuden (NDA) ja/tai tietojen käsittelylausunnot yritysten, organisaatioiden ja yksilöiden kanssa, joiden kanssa henkilökohtaiset tiedot jaetaan. Tämä vaatii heitä noudattamaan tätä lausuntoa ja ryhtymään tarvittaviin luottamuksellisuutta ja tietoturvaa koskevia toimenpiteitä, kun henkilökohtaisia tietoja käsitellään.

      IV. Kuinka Huawei suojaa henkilökohtaisia tietojasi

      Huawei pitää henkilökohtaisten tietojesi suojaamista erittäin tärkeänä ja on mukauttanut vakiomuotoisia toimialojen käytäntöjä suojatakseen henkilökohtaisia tietoja ja estääkseen niiden valtuuttamattoman käytön, paljastamisen, muokkauksen, vahingot tai menetyksen. Tämä saavuttamiseksi Huawei ryhtyy seuraaviin toimenpiteisiin:

      (1) Ryhdymme tarpeellisiin ja toteuttamiskelpoisiin toimenpiteisiin varmistaakseen, että henkilökohtaisia tietoja kerätään mahdollisimman vähän ja asianmukaisesti käyttötarkoituksen mukaan. Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain niin kauan kuin tämä on tarpeen tässä lausunnossa ja tietyn tuotteen tai palvelun tietosuojalausunnossa on ilmoitettu, ellei laki vaadi tai salli säilytysajan pidentämistä.

      (2) Käytämme erilaisia tekniikoita, kuten salaustekniikoita, varmistaaksemme tietojen luottamuksellisuuden siirrossa. Toteutamme luetettuja suojausmekaanikoita, joiden avulla suojaamme dataa ja tietojen tallennustilaa hyökkäyksiltä.

      (3) Toteutamme käyttöoikeuksien hallintamekaniikoita, joiden avulla varmistetaan, että vain valtuutettu henkilökunta voi käyttää henkilökohtaisia tietojasi. Lisäksi hallitsemme erilaisia valtuutettuja henkilökunnan jäseniä ja toteutamme hierarkiaa koskevia käyttöoikeuksien hallintatoimia palvelun vaatimusten ja henkilökunnan tasojen perusteella.

      (4) Valitsemme liiketoimintakumppanit ja palveluntarjoajat ja käytämme henkilökohtaisten tietojen salausvaatimuksia kaupallisissa sopimuksissa, tarkistuksissa ja arviointitoiminnoissa.

      (5) Järjestämme tietosuojaa ja turvallisuutta koskevia koulutuskursseja, testejä ja julkisia aktiviteetteja kouluttaaksemme henkilökuntaa henkilökohtaisten tietojen suojaamiseen liittyen.

      Huawei on sitoutunut suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi. Tästä huolimatta mitkään tietoturvatoimet eivät ole täydellisiä eikä mikään tuote, palvelu, verkkosivusto, tietojen siirto, tietokonejärjestelmä tai verkkoyhteys ole ehdottoman turvallinen.

      Voidaksemme selviytyä mahdollisista riskeistä, kuten henkilötietojen vuotamisesta, vahingoista ja menetyksistä, Huawei on kehittänyt useita mekanismeja ja valvontakeinoja, määritellyt selkeästi tietoturvatapahtumat ja haavoittuvuudet sekä niiden käsittelymenettely sekä perustanut erityisen Turvallisuusneuvonnan ja turvallisuusilmoitus -sivun. Huawei on perustanut tähän tarkoitukseen hätäsuunnitelmatiimin, joka toteuttaa tietoturvaa koskevaa suunnittelua, pyrkii pienentämään tappioita, analysoi, paikallistaa ja oikaisee ja suorittaa jäljitystoimintoja kyseisiin osastoihin tietoturvaan liittyvien tapausten osalta vaatimusten ja säädösten käsittelemiseksi.

      Jos henkilötietojen tietoturvaloukkauksia ilmenee, Huawei ilmoittaa sinulle asianmukaisten laillisten ja säädöksellisten vaatimusten mukaisesti tapauksen perustiedot ja tästä mahdollisesti seuraavat vaikutukset, toimenpiteet, joihin Huawei on ryhtynyt tai ryhtyy, ja ehdottaa aktiivisesta puolustuksesta ja riskin lievennyksestä ja korjaavista toimenpiteistä. Ilmoitus saattaa tapahtua sähköpostin, tekstiviestin, push-ilmoituksen jne. muodossa. Jos rekisteröidyille on vaikeaa ilmoittaa yksitellen, ryhdymme asianmukaisiin toimiin turvallisuusohjeiden julkaisemiseksi. Lisäksi raportoimme myös henkilökohtaisten tietojen tietoturvaan liittyvät tapaukset valvontaviranomaisten vaatimusten mukaan.

      V. Kuinka voit hallita henkilökohtaisia tietojasi

      A. Käyttöoikeus, oikaisu, poisto, tietojen siirrettävyys, käsittelyn rajoitus, käsittelyn vastustus.

      Lainsäädäntö joissakin maissa ja joillakin alueilla, joissa Huawei tarjoaa tuotteita ja palveluita tai joista Huawei käsittelee henkilökohtaisia tietoja, tarjoaa kyseisille rekisteröidyille oikeutta (tästä eteenpäin "pyynnöt") Huawein säilyttämien henkilötietojen käyttöön, oikaisuun, poistoon, pyyhkimiseen, siirtoon, rajoittamiseen ja vastustamiseen ja käsittelyyn liittyen. Lisäksi sinulla on oikeudet tietojen siirrettävyyteen.

      1. Tilojen ja kanavien pyytäminen

      Rekisteröityjen pyynnöt täytyy lähettää Huawein tarkoitukseen varattujen tietosuojakanavien kautta. Pyynnöt ovat voimassa, vaikka pyytäjä ei määritä lakeja, joiden perusteella pyynnöt tehdään.

      Rekisteröityjen pyynnöt voidaan aloittaa Huawei Consumer BG -yrityksen virallisen verkkosivuston, HiCare- tai Huawei ID -sovelluksen kautta. Jos rekisteröidyt tekevät pyynnöt puhelinpalvelun, sähköpostin, verkkoasiakaspalvelun, palvelukeskuksen tai muun kanava kautta, neuvomme rekisteröityjä lähettämään pyynnön virallisesti jonkin edellä mainitun kanavan kautta viestinnän edistämiseksi ja helpottamaan yhteydenpitoa ja palautteen antamista. Tarkoitukseen varatut rekisteröityjen pyyntökanavat on tarkoitettu rekisteröityjen laillisten mielenkiinnon kohteiden suojaamiseen, Huawein normaalin toiminnan varmistamiseksi ja estämään rekisteröityä väärinkäytöksiltä tai petolliselta käytöltä.

      2. Pyyntöjen voimassaolo

      Useimpien lakien mukaan rekisteröityjen täytyy noudattaa tiettyjä vaatimuksia, kun he tekevät pyyntöjä. Tässä lausunnossa rekisteröidyiltä vaaditaan seuraavaa:

      (1) lähettämään pyynnöt tarkoitukseen varattujen Huawein tarjoamien kanavien kautta (Huawei Consumer BG -yrityksen virallisen verkkosivuston, HiCare- ja Huawei ID -sovelluksen kautta).

      (2) tarjoamaan Huaweille riittävät tiedot henkilöllisyyden vahvistamiseksi (varmistamaan, että pyynnöt lähettäneet ovat itse rekisteröityneitä henkilöitä tai näiden valtuuttamia henkilöitä).

      (3) varmistaa, että pyynnöt ovat tarkkoja ja toteuttamiskelpoisia.

      On olemassa lakien ja säädösten säätämiä olosuhteita, joissa Huawein ei ehkä tarvitse noudattaa pyyntöjä täysin tai lainkaan.

      B. Suostumuksen peruuttaminen

      Voit muuttaa valtuutetun henkilötietojen keräyskohdetta tai peruuttaa suostumuksesi ilman, että tämä vaikuttaa käsittelytoimien laillisuuteen suostumuksen perusteella tai ennen kyseistä peruuttamista.

      Oikeuksiasi voidaan harjoittaa poistamalla tiedot, poistamalla käytöstä näihin liittyvät toiminnot tai määrittämällä tietosuoja-asetukset Huawein tuotteellesi. Huawei julkaisee tiettyjen tuotteiden ja palveluiden suostumusta koskevat peruuttamismenetelmät tietosuojalausunnossa tai kyseisten tuotteiden ja palveluiden täydentävässä lausunnossa yllä olevan osan A mukaisesti.

      C. Huawein ID:n rekisteröinnin poistaminen

      Voit poistaa Huawein ID-tunnukseen liittyvien tuotteiden rekisteröinnin. Kun olet poistanut tuotteesi rekisteröinnin, lopetamme tuotteiden ja palveluiden tarjoamisen ja poistamme henkilötietosi, ellei laki toisin määrää. Tiliäsi ei ole mahdollista palauttaa rekisteröinnin poistamisen jälkeen. Sinun täytyy rekisteröidä uusi Huawein ID, jos haluat käyttää Huawein tuotteita tai palveluita uudelleen. Voit lähettää rekisteröinnin poistoa koskevan hakemuksen ja suorittaa prosessin loppuun asetusvalikossa, kun olet kirjautunut sisään Huawei ID -tunnukseen laitteellasi, sovelluksissasi tai julkisella verkkosivustolla.

      VI. Kuinka Huawei suojaa lasten henkilökohtaisia tietoja

      Huawein henkilökohtaiset tuotteet ja kodin tuotteet on tarkoitettu aikuisille. Jos lapset kuitenkin käyttävät Huawein tuotteita ja palveluita, tiedostamme ylimääräisten suojatoimien merkityksen tietoturvan ja turvallisuuden suojaamiseksi. Huawei määrittää paikallisten alueellisten lakien mukaisen täysi-ikäisyyden määrityksen mukaisesti, ovatko rekisteröidyt lapsia.

      Kun lasten henkilötietoja kerätään vanhempain suostumuksella, käytämme ja paljastamme tietoja vain lain sallimalla tavalla, johon lasten huoltajat nimenomaisesti suostuivat tai tapauksissa, joissa tämä on tarpeellista lasten suojaamiseksi. Vanhempainvastuunkantajat, joiden täytyy käyttää, muokata tai poistaa lasten tai holhouksen alaisena olevien henkilöiden henkilökohtaisia tietoja, voivat ottaa meihin yhteyttä kappaleessa "IV. "Kuinka Huawei suojaa henkilökohtaisia tietojasi" mukaisesti.

      Jos Huawei tahattomasti kerää lasten henkilötietoja hankkimatta lupaa todistettavalta vanhempainvastuunkantajalta se poistaa tiedot heti, kun se tulee tästä tietoiseksi.

      VII. Linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille, tuotteisiin ja palveluihin

      Huawei-verkkosivustot, sovellusohjelmistot, tuotteet ja palvelut saattavat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, tuotteisiin ja palveluihin. Huawei-tuotteet ja palvelut saattavat myös käyttää tai tarjota kolmansien osapuolten tuotteita tai palveluja, kuten esimerkiksi Huawein HiApp-sovelluskaupan julkaisemia kolmansien osapuolten sovelluksia.

      Kaikki kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, tuotteisiin ja palveluihin tarjotaan käyttäjille vain mukavuussyistä. Sinun on itse määritettävä vuorovaikutuksesi näiden linkkien kanssa. Lue ennen henkilötietojesi lähettämistä kolmansille osapuolille näiden kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt.

      VIII. Henkilökohtaisten tietojesi kansainväliset siirrot

      Tuotteemme ja palvelumme toimitetaan eri paikoissa sijaitsevilta resursseilta ja palvelimilta, ja jotta voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme, meidän on ehkä siirrettävä henkilötietosi useisiin maihin. Puolestasi toimivat valtuutetut Huawein henkilöstön jäsenet ja kolmannet osapuolet voivat käyttää ja käsitellä sinulta kerättyjä henkilötietoja maassa tai alueella, joka poikkeaa maasta tai alueesta, jossa annoit henkilötiedot, ja näiden maiden tietosuojalait saattavat olla heikommat. Kun siirrämme henkilötietosi muihin maihin tai muille alueille, suojaamme henkilötietosi tässä ilmoituksessa kuvatulla tavalla tai tavalla, joka ilmoitetaan sinulle tietojen keräyshetkellä (esim. tietosuojailmoitus tai tietyn tuotteen tai palvelun lisäilmoitus).

      Huawei on toteuttanut maailmanlaajuiset tietosuojakäytännöt erilaisten tietosuojalakien suojaamien henkilötietojen käsittelemiseksi. Huawei siirtää henkilötiedot toimintamaidensa välillä sovellettavissa olevien tietosuojalakien mukaisesti, mukaan lukien tietoturvaan ja käsittelyyn liittyvät ehdot ja standardit.

      EU:n ja Sveitsin lainsäädännön vaatimuksia kunnioittaen sovellamme ja noudatamme olemassa olevia oikeudellisia vaatimuksia tarjoamalla riittävän suojan henkilötietojen siirtämiseksi Euroopan talousalueen (”ETA”) tai Sveitsin ulkopuolelle. Käytämme erilaisia oikeudellisia mekanismeja, kuten standardeja sopimusehtoja, joiden avulla toteutamme henkilötietojesi siirtämisen rajojen yli tai toteutamme tietoturvamenetelmiä, kuten tietojen anonymisointi ennen rajat ylittävää tiedonsiirtoa.

      IX. Kansainväliset käyttäjät

      Aspiegel Limited Irlannissa on rekisterinpitäjä, jos käytät Huawein kuluttajan pilvipalveluja seuraavissa maissa ja seuraavilla alueilla: Euroopan talousalue (ETA) tai Sveitsi, Albania, Andorra, Färsaaret, Gibraltar, Grönlanti, Makedonian tasavalta, Moldova, Monaco, Montenegro, San Marino, Vatikaanivaltio, Japani, Etelä-Korea, Yhdysvallat ja Kanada.

      Jos käytät Yhdysvaltojen Huawei-verkkokauppaa (www.hihonor.com/us), tietoja hallitsee Huawei Device USA, Inc.

      Jos käytät Euroopan Huawei-verkkokauppaa, tietoja hallitsee Huawei Technologies Dusseldorf GmbH.

      X. Tämän lausunnon päivitykset

      Huawei pidättää oikeuden päivittää tätä ilmoitusta milloin tahansa.

      Jos tätä ilmoitusta päivitetään ajoittain, Huawei ilmoittaa muutoksista erilaisten kanavien kautta esimerkiksi julkaisemalla viimeisimmän version virallisella verkkosivustollamme: http://consumer.huawei.com.

      Tämän ilmoituksen suuria muutoksia ovat näihin kuitenkaan rajoittumatta:

      (1) Suuret muutokset palvelutiloissa, kuten esimerkiksi henkilötietojen käsittelyssä, käsiteltyjen henkilötietojen tyypeissä ja tavoissa, joilla henkilötietoja käsitellään

      (2) Suuret muutokset omistajasuhteissa, organisaatiorakenteessa jne., kuten esimerkiksi yritystoiminnan mukauttamiseen liittyvät omistussuhteiden muutokset, konkurssi tai liiketoiminnan hankinta

      (3) Suuret muutokset henkilötietojen jakamisessa, siirrossa tai paljastamisessa

      (4) Suuret muutokset oikeuksissasi liittyen henkilötietojen käsittelemiseen ja tapoihin, joilla voit nauttia näistä oikeuksista

      (5) Muutokset Huawein osastoihin, yhteystietoihin ja valituskanaviin, jotka ovat vastuussa henkilötietojen käsittelyn turvallisuudesta

      (6) Suuret henkilötietojen tietoturvavaikutusten arviointiraporteissa havaitut riskit

      XI. Kuinka ottaa meihin yhteyttä

      Jo sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai ehdotuksia, ota yhteyttä meihin vierailemalla ota yhteyttä -sivulla tai lähettämällä ne maailmanlaajuisiin toimistoihimme. Voit katsoa täydellisen luettelon Huawein toimistoista vierailemalla toimistot maailmalla -sivulla.

      Olemme määrittäneet henkilökohtaisten tietojen käsittelemiseen erikoistuneen osaston (tai tietosuojavirkailijan). Voit ottaa heihin yhteyttä osoitteella dpo@huawei.com.

      Huomautus: Erilaisista paikallisista laeista ja kielistä johtuen paikalliset Huawein kuluttajaliiketoiminnan tietosuojaselosteen versiot saattavat poiketa tästä versiosta. Jos ristiriitoja ilmenee, paikalliset versiot ovat voimassa.

      Copyright ©2018 Huawei Device (Shenzhen) Co., Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.

      :