Muodosta laitepari HUAWEI FreeBuds- ja FreeLace Bluetooth -kuulokkeiden välille

Soveltuvat tuotteet: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds Pro 3,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds SE 2,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 5,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones Lite,Honor Sport Bluetooth® Earphones,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lite,HONOR Sport PRO
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Muodosta laitepari HUAWEI FreeBuds- ja FreeLace Bluetooth -kuulokkeiden välille

Voit yhdistää kuulokkeet Bluetooth-laitteeseen, kuten puhelimeen, tablettiin, tietokoneeseen tai päälaitteeseen, suorittamalla tässä osiossa kuvatut vaiheet. Jos yhteys epäonnistuu, katso kohta HUAWEI FreeBuds- tai FreeLace-kuulokkeisiin ei voi yhdistää, tai niiden Bluetooth-nimeä ei löydy.

• Jotkut Huawei-kuulokkeet tukevat lähialuepariliitoksen muodostamista ja jotkut FreeLace-sarjan kuulokkeet tukevat pariliitoksen muodostamista HiPairin kautta.

Kuulokkeiden yhdistäminen puhelimeen/tablettiin

1. Aseta kuulokkeet pariliitostilaan (lisätietoja on tämän usein kysytyn kysymyksen taulukoissa 1, 2 ja 3).
  2. Mene puhelimessa tai tabletissa kohtaan Asetukset > Bluetooth, muodosta laitepari ja yhdistä kuulokkeet koskettamalla laiteluettelossa kuulokkeiden nimeä.

Puhelimen yhdistäminen tietokoneeseen

Jos yhdistäminen epäonnistuu, katso vianmääritysohjeet kohdasta Huawei-kuulokkeiden yhdistäminen tietokoneeseen ei onnistu.

1. Tietokone, jossa on Windows 10
    1. Aseta kuulokkeet pariliitostilaan (lisätietoja on tämän usein kysytyn kysymyksen taulukoissa 1, 2 ja 3).
    2. Napsauta työpöydän vasemmassa alakulmassa olevaa Windows-kuvaketta ja sitten Asetukset-kuvaketta.
    3. Mene kohtaan Laitteet > Lisää Bluetooth- tai muu laite. Valitse näkyviin tulleessa Lisää laite -ikkunassa Bluetooth. Tietokone etsii automaattisesti Bluetooth-laitteita.
    4. Etsi ja napsauta kuulokkeiden tai kaiuttimen nimeä tietokoneessasi. Odota, kunnes näyttöön tulee viesti, joka ilmoittaa, että laitteesi on valmis.
  2. Tietokone, jossa on macOS:
    1. Aseta kuulokkeet pariliitostilaan (lisätietoja on tämän usein kysytyn kysymyksen taulukoissa 1, 2 ja 3).
    2. Napsauta Apple-kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja valitse Järjestelmäasetukset. Valitse näkyviin tulleessa ikkunassa Bluetooth. Tietokone etsii automaattisesti Bluetooth-laitteita. Kun kuulokkeet on havaittu, valitse ne, ja napsauta kohtaa Yhdistä.

Kuulokkeiden yhdistäminen päälaitteeseen Bluetoothin tai muiden Bluetooth-laitteiden kautta

1. Aseta kuulokkeet pariliitostilaan (lisätietoja on tämän usein kysytyn kysymyksen taulukoissa 1, 2 ja 3).
  2. Etsi päälaitteen Bluetooth-asetukset, etsi Bluetooth-laitteita ja valitse kuulokkeiden nimi. Lisätietoja päälaitteen Bluetooth-asetuksista saat laitteen toimittajalta.
Taulukko 1. Menetelmät FreeBuds-sarjan TWS-kuulokkeiden asettamiseksi pariliitostilaan

Tuotemalli

Menetelmä

• FreeBuds Lipstick
  • FreeBuds Pro
  • FreeBuds 4
  • FreeBuds 3
  • FreeBuds 4i
  • FreeBuds 5i

Aseta kuulokkeet latauskoteloon ja jätä kansi auki. Paina latauskotelon toimintopainiketta 2 sekuntia, kunnes merkkivalo vilkkuu.

• FreeBuds 3i
  • FreeBuds Lite
  • FreeBuds
  • FlyPods 3
  • FlyPods Lite
  • FreeBuds SE

Aseta kuulokkeet latauskoteloon ja jätä kansi auki. Paina latauskotelon toimintopainiketta 2 sekuntia, kunnes merkkivalo vilkkuu.

• FreeBuds 2 Pro
  • FreeBuds 2
  • FlyPods Pro
  • FlyPods

Aseta kuulokkeet latauskoteloon ja jätä kansi auki. Paina latauskotelon toimintopainiketta 2 sekuntia, kunnes merkkivalo vilkkuu.

Taulukko 2. Menetelmät FreeLace-sarjan kaulahihnakuulokkeiden asettamiseksi pariliitostilaan

Tuotemalli

Menetelmä

• xSport Pro

Paina toimintopainiketta 4–6 sekunnin ajan, kunnes merkkivalo vilkkuu valkoisena.

• FreeLace Pro
  • FreeLace

Paina toimintopainiketta 4–6 sekuntia, kunnes merkkivalo vilkkuu valkoisena.

• Huawei Sport Bluetooth -kuulokkeet
  • HONOR Sport Bluetooth -kuulokkeet

Kytke kuulokkeiden virta painamalla toimintopainiketta 2–4 sekuntia. Merkkivalo vilkkuu vuorotellen punaisena ja sinisenä.

Taulukko 3. Menetelmät FreeBuds-sarjan studiokuulokkeiden asettamiseksi pariliitostilaan

Tuotemalli

Menetelmä

FreeBuds Studio

Kun kuulokkeisiin on kytketty virta, pidä Bluetooth-painiketta painettuna 2 sekuntia, kunnes merkkivalo vilkkuu valkoisena.