Ei voi muodostaa yhteyttä HUAWEI FreeBuds- tai FreeLace-kuulokkeiden Bluetoothiin tai löytää niiden nimeä

Soveltuvat tuotteet: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,Honor Sport Bluetooth® Earphones,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeBuds Lite,HONOR Sport PRO
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Ei voi muodostaa yhteyttä HUAWEI FreeBuds- tai FreeLace-kuulokkeiden Bluetoothiin tai löytää niiden nimeä

Noudata ohjeita muodostaaksesi laiteparin Bluetooth-laitteen, kuten puhelimen, tabletin, tietokoneen tai päälaitteen, kanssa. Jos kuulokkeita ei löydy, niitä ei voi yhdistää tai ne eivät voi muodostaa yhteyttä uudelleen automaattisesti, tee vianmääritys seuraavasti.

1. Varmista että kuulokkeet on ladattu täyteen. Jos kuulokkeita ei voi ladata, suorita vianetsintä noudattamalla täällä annettuja ohjeita.

Jos FreeBuds-sarjan TWS-kuulokkeiden mukana toimitetun latauskotelon tai kuulokkeiden akku on tyhjä tai niiden kontaktipisteet ovat tahriintuneet, kotelon ja kuulokkeiden välinen normaali yhteys häiriintyy. Pyyhi vanupuikolla varovasti kotelon ja kuulokkeiden alaosan metallikontaktit niin, että kuulokkeet saavat hyvän kontaktin koteloon. Lataa sitten kuulokkeita yli 5 minuuttia.

1. Voit palauttaa kuulokkeiden tehdasasetukset menemällä puhelimessa/tabletissa kohtaan Asetukset > Bluetooth ja muodostamalla laitepari kuulokkeiden ja puhelimen/tabletin kanssa uudelleen.
  2. Poista Bluetooth käytöstä puhelimesta/tabletista tai käynnistä puhelin/tabletti uudelleen. Siirrä puhelin/tabletti lähemmäksi kuulokkeita niin, että ne ovat alle 10 metrin päässä toisistaan, ja yritä uudelleen.

Jos käytät iOS-laitetta, mene kohtaan Asetukset > Bluetooth, kosketa kohtaa or niiden kuulokkeiden nimen vieressä, joita ei ole yhdistetty, ja poista historialliset pariliitostiedot valitsemalla Unohda tämä laite. Ota pariliitostila käyttöön painamalla toimintopainiketta 2 sekuntia, ja etsi sitten kuulokkeet ja muodosta laitepari uudelleen.

3. Tyhjennä puhelimen/tabletin välimuisti tai nollaa verkko.
  • Tyhjennä välimuisti (kuvan 1 mukaisesti): mene kohtaan Asetukset > Sovellukset > Sovellus, kosketa oikeassa yläkulmassa olevaa neljän pisteen valikkoa, valitse ensin Näytä järjestelmäprosessit ja etsi ja valitse Laitteen yhdistämispalvelu. Kosketa kohtaa Tallennustila, kosketa sitten kohtaa TYHJENNÄ TIEDOT ja TYHJENNÄ VÄLIMUISTI. Yritä sitten muodostaa pariliitos uudelleen.
  • Nollaa verkko (kuvan 2 mukaisesti): mene kohtaan Asetukset > Järjestelmä ja päivitykset > Nollaa > Nollaa verkkoasetukset (tämä nollaa kaikki verkkoasetukset, mukaan lukien Wi-Fi-, mobiilidataverkko- ja Bluetooth-asetukset). Yritä sitten muodostaa pariliitos uudelleen.

Jos Bluetooth-kuulokkeet voidaan yhdistää, päivitä laiteohjelmisto uusimpaan versioon. Katso lisätietoja kohdasta Huawei Bluetooth-kuulokkeiden laitteisto-ohjelmiston ja ohjelmiston päivitysopas..

Jos ongelma ei ratkea, vie kuulokkeet ja ostotodistus valtuutettuunHuawei-huoltoliikkeeseensaadaksesi apua.