Yhteyden muodostaminen Huawei Bluetooth-kaiuttimeen ei onnistu

Soveltuvat tuotteet: HUAWEI FreeGO Speaker,HUAWEI Mini Speaker,Honor Mini Speaker
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Yhteyden muodostaminen Huawei Bluetooth-kaiuttimeen ei onnistu

Toimi seuraavasti:

1. Varmista, että kaiutin on ladattu täyteen: Jos kaiuttimen akku on vähissä tai tyhjä, lataa sen akku täyteen.
  2. Siirry pariliitostilaan pitämällä kaiuttimen pariliitospainiketta painettuna. Mene puhelimessa kohtaan Asetukset > Bluetooth. Etsi laite käytettävissä olevasta laiteluettelosta ja yhdistä kaiutin.

Jos kaiuttimelle on muodostettu pariliitos puhelimesi kanssa, voit yhdistää kaiuttimen puhelimeesi koskettamalla laitepariluettelossa kaiuttimen Bluetooth-nimeä.

3. Mene puhelimessa/tabletissa kohtaan Asetukset > Bluetooth, poista Bluetooth käytöstä ja ota se uudelleen käyttöön tai käynnistä puhelin/tabletti uudelleen, siirrä se lähemmäs kaiutinta (alle 10 metrin etäisyydelle) ja yritä uudelleen.
  4. Tyhjennä puhelimen/tabletin välimuisti tai nollaa verkko.
    • Tyhjennä välimuisti (kuvan 1 mukaisesti): Mene kohtaan Asetukset > Sovellukset > Sovellus, kosketa oikeassa yläkulmassa olevaa neljän pisteen valikkoa, valitse ensin Näytä järjestelmäprosessit ja etsi ja valitse Laitteen yhdistämispalvelu. Kosketa kohtaa Tallennustila, kosketa sitten kohtaa TYHJENNÄ TIEDOT ja TYHJENNÄ VÄLIMUISTI. Yritä sitten muodostaa pariliitos uudelleen.
    • Nollaa verkko (kuvan 2 mukaisesti): Mene kohtaan Asetukset > Järjestelmä ja päivitykset > Nollaa > Nollaa verkkoasetukset (tämä nollaa kaikki verkkoasetukset, mukaan lukien Wi-Fi-, mobiilidataverkko- ja Bluetooth-asetukset). Yritä sitten muodostaa pariliitos uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, vie laite ja ostotodistus valtuutettuun Huawei-huoltoliikkeeseen saadaksesi apua.