HUAWEI FreeBuds -sarjan kuulokkeiden lataaminen ja varotoimet

Soveltuvat tuotteet: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeBuds Lite
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
HUAWEI FreeBuds -sarjan kuulokkeiden lataaminen ja varotoimet

Lataa HUAWEI FreeBuds -sarjan kuulokkeet ja latauskotelo noudattamalla alla olevia ohjeita. Jos lataus epäonnistuu, katso kohta FreeBuds-sarjan kuulokkeiden tai latauskotelon lataaminen ei onnistu..

1. Kuulokkeiden lataaminen: Laita kuulokkeet latauskoteloon ja sulje kansi, kun niitä ei käytetä. Latauskotelo alkaa automaattisesti ladata kuulokkeita.

Lataa FreeBuds Pro 2-, FreeBuds 4-, FreeBuds 4E- tai FreeBuds 4i -kuulokkeet asettamalla ne latauskoteloon ja sulkemalla kotelo.

Paremman latauskokemuksen takaamiseksi FreeBuds Lipstick on suunniteltu ladattavaksi, kun latauskotelo on suljettu. Jos et aio käyttää kuulokkeita pitkään aikaan, on suositeltavaa sulkea latauskotelo ajoissa.

2. Lataa latauskotelo:
    Jos kuulokkeet ovat pitkiä aikoja käyttämättömänä, lataa ne vähintään kerran viikossa akun vaurioitumisen välttämiseksi.
    • Langallinen lataus: Yhdistä latauskotelo laturiin, varavirtalähteeseen tai tietokoneeseen USB Type-C -kaapelilla.

FreeBuds 3-, FreeBuds 2- ja FlyPods-kuulokkeiden latauskotelot eivät pysty tunnistamaan E-mark 5 A:n tai 6 A:n USB-C – USB-C -kaapeleita, kun käytät ultraohutta GaN-laturia (maks. 66 W), kaksiporttista SuperCharge GaN-laturia (maks. 65 W) tai moniporttista SuperCharge GaN -laturia (maks. 66 W). Voit käyttää kuulokkeiden lataamiseen USB-C – USB-C -kaapelia, jolla ei ole E-merkintää (esimerkiksi Huawein kannettavan tietokoneen mukana toimitettua 3,3 A:n kaapelia), tai käyttää USB-A-laturia, jossa on USB-A – USB-C -kaapeli.

• Langaton lataus (langattoman latauksen versio): Säädä latauskotelon asentoa ja keskitä latauskotelon alapuoliskon keskiosa langattoman laturin keskiosaan. Jos merkkivalo syttyy, lataus toimii normaalisti.
      • Aseta FreeBuds 4 -latauskotelo HUAWEI-logo alaspäin.

• Aseta langaton FreeBuds Pro 2-/ FreeBuds Pro- / FreeBuds 3 -latauskotelo HUAWEI-logo ylöspäin.

• Aseta FreeBuds 2 / FreeBuds 2 Pro USB Type-C -portti alaspäin.
    • Käänteislataus (langattoman latauksen versio): Kohdista latauskotelon alaosan keskikohta puhelimen tunnistusalueeseen, joka tukee langatonta käänteislatausta. Lataus alkaa, kun latauksen merkkivalo syttyy.

• Kuulokkeissa on latauksenhallinta- ja suojaustoiminnot. Kun käytät suurivirtaista laturia ja datakaapelia, kuulokkeet ohjaavat lataustehoa ja -virtaa, jolloin kuulokkeet eivät vaurioidu. Käytä vakiolaturia ja -latauskaapelia, jotta varmistat oikean latauksen ja turvallisuutesi käytön aikana. On suositeltavaa käyttää virallista Huawei-laturia ja -latauskaapelia.
  • Kuulokkeita ei voi ladata, kun ympäristön lämpötila on alle 0 °C tai yli 45 °C, ja ne latautuvat hitaasti, kun ympäristön lämpötila on 0 °C – 20 °C. Kuulokkeet on suositeltavaa ladata lämpötilassa 20 °C – 45 °C.
  • Kun akun varaustaso on 95–100 %, kuulokkeet latautuvat alhaisen virran tilassa akun käyttöiän suojaamiseksi, ja tällöin akun täyteen lataaminen kestää kauemmin. Tämä on normaalia eikä vaikuta kuulokkeiden normaaliin käyttöön.
  • Kun latauskotelo on ladattu täyteen eikä laturia ole irrotettu, latauskuvake näkyy edelleen AI Life -sovelluksessa latauskotelon akun varaustason oikealla puolella. Lataus on kuitenkin loppunut. Kuvake katoaa, kun irrotat laturin.
  • Elektroniikkalaitteen läpi kulkevan virran määrä muuttuu eri vaiheissa latauksen aikana ja latauskela värähtelee hieman, jolloin syntyy surinaa. Tuote on saanut turvallisuussertifikaatin ja läpäissyt tiukat turvatestit. Tämä on normaali ilmiö eikä aiheuta turvallisuusriskejä.