Hoe kan ik mijn telefoon bijwerken?

Selecteer de juiste update-methode volgens uw behoeften.

1. Voer een online update uit.

Voorwaarden:

● Uw telefoon is verbonden met het internet voordat u de update start. Online updates verbruiken een bepaalde hoeveelheid data. Het is dus raadzaam dat uw telefoon verbonden is met een Wi-Fi-netwerk.

● Uw telefoon heeft een resterend accuvermogen van 30% of meer tijdens de update.

● De update neemt enige tijd in beslag. Druk niet op de Aan-/uitknop en voer geen andere bewerkingen uit tijdens de update. Als uw update voltooid is, wordt uw telefoon automatisch opnieuw opgestart.

Procedure:

Tik op Instellingen > Updater om naar nieuwe updates te zoeken. Als er een nieuwe update is gevonden, tik hierop om deze te downloaden en volg de instructies op het scherm om uw telefoon bij te werken.

2.Uw telefoon bijwerken met gebruik van HiSuite.

Voorwaarden:

● De laatste HUAWEI HiSuite-versie is op uw computer geïnstalleerd. U kunt dit downloaden vanaf https://consumer.huawei.com/en/support/hisuite/

● Uw telefoon heeft een resterend accuvermogen van 30% of meer tijdens de update.

● Ontkoppel de USB-kabel niet, schakel uw telefoon niet uit, start uw telefoon niet opnieuw op of verwijder/plaats de microSD-kaart niet tijdens het gehele proces.

Procedure:

(1)Maak met uw telefoon verbinding met HiSuite en klik op Systeem update op uw computer.

(2)Nadat er een nieuwe versie is gevonden, werk uw telefoon bij. Als uw update voltooid is, wordt uw telefoon automatisch opnieuw opgestart.

* Afbeeldingen dienen alleen ter referentie en kunnen verschillen van uw apparaat.