HUAWEI Health

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI Health KV
HUAWEI Health KV Logo

HUAWEI Health

Installeer nu

Scan de QR-code hieronder om de app op je Android-apparaat te downloaden.

HUAWEI Health Download QR Code
HUAWEI Health

Je vertrouwde, geïntegreerde gezondheid- en fitnessmaatje. Voor een kick-start van je fitte leven, het in de gaten houden van je gezondheid, of het handig beheren van je slimme wearables heeft de HUAWEI Health-app precies wat je zoekt. Je kunt je gegevens privé houden of de tracking delen, jij beslist. Het nieuwste op het gebied van gezondheids- en fitnesstechnologie, eenvoudig, veilig en gemakkelijk te gebruiken.

Samen fit

Sportgegevens

Voor al je moves

HUAWEI Health Fitness
HUAWEI Health Sport Data

Houd bij hoe je gezonder wordt. De HUAWEI Health-app registreert je activiteit in meer dan 100 verschillende sporten, van beginner tot gevorderd niveau. Bekijk je duidelijk gepresenteerde trainingsgegevens bij elke stap, zodat je er zeker van kunt zijn dat je je doelen bereikt. Een wondere wereld van fitness gaat open.

Hardloopgids

Hardlopen op jouw manier

HUAWEI Health Running
HUAWEI Health Running Guide

Ga op een eenvoudigere manier hardlopen. De Running Guide geeft je route onder het lopen weer en geeft belangrijke informatie om je op koers te houden. Ontvang trainingsplannen om je van je eerste 5 kilometer tot het voltooien van een volledige marathon te brengen. Gaan hardlopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. 

Dynamische tracking

Een verbazingwekkende reis

HUAWEI Health Dynamic Tracking HUAWEI Health Dynamic Tracking

Maak van lichaamsbeweging een avontuur voor je vrienden en familie. Neem automatisch een video op van je trainingsroutes in de buitenlucht met muziek, zodat je precies kunt zien wat je hebt bereikt. Gebruik Dynamic Tracking om je routes op je social media te plaatsen om jezelf en anderen te inspireren op hun reis naar fitheid.

Een nieuwe kijk op gezondheid

HUAWEI Health Heart Rate Monitoring

24-uurs hartslagmonitoring

HUAWEI Health Oxygen Saturation Detection

Zuurstofverzadigingsmeting

HUAWEI Health Sleep Monitoring

Slaapmonitoring

HUAWEI Health Stress Tracking

Continue stress-tracking

Gezondheidsgegevens

Bekijk je leven in verbazingwekkend detail met de gezondheidsstatistieken van de HUAWEI Health-app. Houd je hartslag, bloedzuurstofgehalte, bloeddruk, slaapkwaliteit, aantal stappen en meer bij. Al je gegevens worden in duidelijke, dynamische grafieken gepresenteerd, zodat je altijd eenvoudig en snel op de hoogte bent.

Leid het slimme leven

Apparaatbeheer

Met de HUAWEI Health-app, je controlecentrum voor een slim leven, kun je je muziek beheren en de apps op je wearables downloaden en beheren. Je kunt de app ook koppelen aan andere, niet-draagbare apparaten, zoals hartslagmeters en weegschalen. Zo profiteer je van alle voordelen van een leven met connectiviteit.

HUAWEI Health Device Management

Wees eigenwijs

HUAWEI Health Watch Face

Wijzerplaten

Neem je eigen stijl mee met HUAWEI wijzerplaten die exclusief beschikbaar zijn via de Health-app. Kies uit honderden verschillende wijzerplaten, onderverdeeld in gemakkelijk vindbare stijlen, van dynamische sporten tot grappige cartoons. En met de nieuwe ontwerpen die regelmatig uitkomen, zit je altijd goed.

Ontmoet, inspireer en motiveer

HUAWEI Health Activities

Activiteiten

Maak gebruik van een wereld van steun. Doe samen met gebruikers uit de hele wereld mee aan inspirerende uitdagingen voor de motivatie om je volledige potentieel te verwezenlijken. En wanneer je jouw fitnessmijlpalen bereikt, ontvang je fun-medailles die je een verdiend gevoel van overwinning geven.

Begin het volgende hoofdstuk

HUAWEI Health Download

Downloaden

Download de Health-app meteen van de HUAWEI AppGallery en bekijk hoe je het volgende hoofdstuk in je leven kunt beginnen. 

Installeer nu

Scan de QR-code hieronder om de app op je Android-apparaat te downloaden.

HUAWEI Health Download QR Code
HUAWEI Health Watch HUAWEI Health Watch HUAWEI Health Watch
*Productfoto's en weergave-inhoud op de voorgaande pagina's dienen alleen ter referentie. Werkelijke producteigenschappen en specificaties (inclusief maar niet beperkt tot uiterlijk, kleur en grootte), evenals de werkelijke weergave-inhoud (inclusief maar niet beperkt tot achtergronden, gebruikersinterface en pictogrammen) kunnen variëren.

**Alle gegevens op de voorgaande pagina's zijn theoretische waarden die door interne laboratoria van Huawei zijn verkregen door middel van tests die onder bepaalde omstandigheden worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de hiervoor genoemde productinformatie. Werkelijke gegevens kunnen verschillen als gevolg van verschillen in individuele producten, softwareversies, toepassingsomstandigheden en omgevingsfactoren. Alle gegevens zijn onderhevig aan daadwerkelijk gebruik.

***Door veranderingen in real-time met productbatches, productie- en leveringsfactoren, om juiste productinformatie, specificaties en functies te leveren, kan Huawei real-time aanpassingen maken aan tekstbeschrijvingen en afbeeldingen op de voorgaande informatiepagina's, zodat ze overeenkomen met de productprestaties, specificaties, indexen en componenten van het werkelijke product. Productinformatie is onderhevig aan dergelijke wijzigingen en aanpassingen zonder voorafgaande kennisgeving.
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan