Min HUAWEI-telefon/tablet kan ikke foretage opkald

zoom in pic
Min HUAWEI-telefon/tablet kan ikke foretage opkald

Hvis din telefon ikke kan foretage opkald, selvom den har normalt SIM-kortsignal, skal du udføre følgende trin:

Kontroller, om dit telefonnummer er blevet blokeret af den anden part

Hvis din telefon ikke kan ringe til et specifikt nummer, og du hører optagettonen, kan det skyldes, at den anden part har blokeret dit nummer. Det anbefales, at du kontakter den anden part på en anden måde. Når vedkommende fjerner blokeringen af dit nummer, vil du igen kunne ringe og få forbindelse.

Ring til et almindeligt telefonnummer med 11 tal

Hvis din telefon ikke kan ringe til et kort nummer, og du hører en meddelelse om, at nummeret ikke eksisterer, kan det skyldes, at du befinder dig uden for det korte nummers dækningsområde. Korte numre kan kun bruges lokalt og kan ikke bruges uden for det tilsvarende dækningsområde. Det anbefales, at du ringer op til et almindeligt 11-cifret telefonnummer.

Kontroller, om tjenesten til opkaldsspærring er aktiveret

SIM-kort fra visse mobilselskaber har en tjeneste til opkaldsspærring. Hvis denne tjeneste er aktiveret, spærres nogle eller alle udgående opkald. Få flere oplysninger ved at kontakte dit mobilselskabs kundeserviceteam.

Tilmeld dig VoLTE-tjenesten

• Du befinder dig måske i et område med dårlig 2G/3G-netværksforbindelse. Det anbefales, at du tilmelder dig VoLTE-tjenesten og prøver igen. Når du har aktiveret VoLTE, kan du se HD-ikonet på statuslinjen.
  • Hvis du ikke tilmelder dig VoLTE-tjenesten, eller din telefon/tablet ikke understøtter VoLTE-tjenesten, som leveres af dit mobilselskab, skal du kontrollere, om der vises 2G- eller 3G-ikonet på statuslinjen, når du prøver at foretage et opkald. Hvis det ikke er tilfældet, er det muligt, at der ikke er 2G- eller 3G-netværk i området. Det anbefales, at du går et andet sted hen og prøver igen.

Kontakt det lokale mobilselskab

Det anbefales, at du prøver at foretage opkald på en anden telefon, som bruger et SIM-kort fra samme mobilselskab. Hvis problemet også opstår på den anden telefon, kan problemet skyldes det lokale mobilselskabs netværk. I så fald skal du kontakte det lokale mobilselskab.

Nulstil dine netværksindstillinger

Åbn Indstillinger, søg efter og åbn Nulstil netv.indstillinger, og tryk på Nulstil netv.indstillinger.

Bemærk: Dette vil slette alle dine Wi-Fi- og Bluetooth-forbindelsesdata. Adgangskoden til låseskærmen kræves til bekræftelse, når dette udføres.

Hvis problemet stadig ikke er løst

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du kontakte Huaweis kundeservicehotline eller sikkerhedskopiere dine data og tage din enhed og bevis for køb til med til et autoriseret Huawei-kundeservicecenter for at få hjælp.