Opladning af øretelefoner i HUAWEI FreeBuds-serien og forholdsregler

Anvendelige produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeBuds Lite
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Opladning af øretelefoner i HUAWEI FreeBuds-serien og forholdsregler

Følg instruktionerne nedenfor for at oplade øretelefonerne og opladningsetuiet i HUAWEI FreeBuds-serien. Se Jeg kan ikke oplade mine øretelefoner eller opladningsetuiet i FreeBuds-serien, hvis opladningen mislykkes.

1. Oplad øretelefonerne: Læg øretelefonerne i opladningsetuiet, og luk etuiet, når de ikke bruges. Opladningsetuiet starter automatisk opladning af øretelefonerne.

Du kan oplade FreeBuds Pro 2, FreeBuds 4, FreeBuds 4E eller FreeBuds 4i ved at placere øretelefonerne i opladningsetuiet og lukke etuiet.

For at give en bedre opladningsoplevelse er FreeBuds Lipstick designet, så de oplades, når opladningsetuiet er lukket. Hvis du ikke skal bruge øretelefonerne i længere tid, anbefales det, at du lukker opladningsetuiet på et passende tidspunkt.

2. Opladning af opladningsetuiet:
    Hvis øretelefonerne ikke bruges i længere tid, skal de oplades mindst en gang om ugen for at forhindre, at batteriet beskadiges.
    • Kabeltilsluttet opladning: Slut opladningsetuiet til en oplader, en strømbank eller en computer ved hjælp af et USB C-kabel.

Opladningsetuiet til FreeBuds 3-, FreeBuds 2- og FlyPods-øretelefoner kan ikke identificere E-mark 5 A eller 6 A USB-C til USB-C-kabler, når du bruger en ultratynd GaN-oplader (højst 66 W), SuperCharge GaN-oplader med to porte (højst 65 W) eller en SuperCharge GaN-oplader med flere porte (højst 66 W). Du kan bruge et USB-C til USB-C-kabel, som ikke er E-mærket, (f.eks. et 3,3 A-kabel, som en bærbar Huawei-computer leveres med) eller bruge en USB-A-oplader med et USB-A til USB-C-kabel til at oplade øretelefonerne.

• Trådløs opladning (version med trådløs opladning): Juster opladningsetuiets position, så midten af opladningsetuiets nederste halvdel flugter med midtpunktet på den trådløse oplader. Hvis indikatoren tændes, foregår opladningen normalt.
      • Læg opladningsetuiet til FreeBuds 4 med HUAWEI-logoet nedad.

• Læg det trådløse opladningsetui til FreeBuds Pro 2/ FreeBuds Pro/FreeBuds 3 med HUAWEI-logoet opad.

• Læg FreeBuds 2/FreeBuds 2 Pro med USB C-porten nedad.
    • Omvendt opladning (version med trådløs opladning): Flugt midtpunktet af den nederste del af opladningsetuiet med registreringsområdet på telefonen, som understøtter trådløs omvendt opladning. Opladningen starter, når indikatoren for opladning tændes.

• Øretelefonerne leveres med opladningsstyring og beskyttelsesfunktioner. Øretelefonerne styrer opladningseffekt og -strøm for ikke at beskadige øretelefonerne, når du bruger en oplader og et datakabel med høj effekt. Brug en standardoplader og opladningskabel for at sikre, at opladningen fungerer korrekt og er sikker for dig under brugen. Det anbefales, at du bruger en officiel oplader og et officielt datakabel fra Huawei.
  • Øretelefonerne kan ikke oplades, når omgivelsestemperaturen er under 0 °C eller over 45 °C, og de oplader langsomt, når omgivelsestemperaturen ligger mellem 0 °C og 20 °C. Det anbefales, at du oplader øretelefonerne ved en temperatur på mellem 20 °C og 45 °C.
  • Øretelefonerne oplades i lavstrømstilstand (også kaldet laveffektstilstand) for at beskytte batterilevetiden, når batteriniveauet ligger mellem 95-100 %, og det varer længere at oplade batteriet helt. Det er normalt og påvirker ikke den normale brug af øretelefonerne.
  • Ikonet for opladning vises fortsat til højre for batteriniveauet for opladningsetuiet i appen AI Life, når opladningsetuiet er helt opladet, og opladeren ikke er fjernet. Opladningen er dog stoppet. Ikonet forsvinder, når du fjerner opladeren.
  • Mængden af strøm, som løber gennem den elektroniske enhed, ændrer sig ved forskellige stadier under opladning, og den tilsvarende induktionsspole vibrerer en smule, hvilket genererer en brummende lyd. Produktet har fået sikkerhedscertificering og har gennemgået strenge sikkerhedstests. Dette er et normalt fænomen, som ikke udgør nogen sikkerhedsrisici.