Sådan opdateres en app

zoom in pic
Sådan opdateres en app

Apps, der er blevet udgivet på AppGallery, opdateres automatisk, når en ny version er tilgængelig, hvis din enhed har oprettet forbindelse til Wi-Fi og oplades. Hvis du vil aktivere automatisk opdatering, skal du gå til AppGallery > Mig > Opdateringer og aktivere Automatisk opdatering via Wi-Fi.

Derudover vil AppGallery spørge dig, om en app skal opdateres. Du kan også gå til Indstillinger eller Hjælpecenter i en app for at søge efter opdateringer. Nogle apps vil automatisk søge efter opdateringer, når der er forbindelse til internettet, og vil give dig besked, hvis der findes en opdatering. Hvis du har installeret en tredjeparts-appbutik som f.eks. ApkPure eller ApkMonk, kan du også se meddelelsen om appopdatering der.

• Det anbefales, at din enhed har forbindelse til et stabilt netværk under opdatering af appen for at sikre en komplet download af appinstallationspakken.
  • Huawei er ikke ansvarlig for at garantere sikkerheden for apps, der er hentet fra tredjeparts-appbutikker.