Øretelefoner i HUAWEI FreeBuds- eller FreeLace-serien kan ikke sluttes til en computer

Anvendelige produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds SE 2,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,Honor Sport Bluetooth® Earphones,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lite,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds Pro 3,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds 5,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones Lite,HUAWEI WATCH Buds
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Øretelefoner i HUAWEI FreeBuds- eller FreeLace-serien kan ikke sluttes til en computer

Find oplysninger om, hvordan du tilslutter og parrer dine øretelefoner i Par HUAWEI FreeBuds- og FreeLace-øretelefoner. Udfør følgende trin, hvis dine øretelefoner ikke kan registreres af din computer eller ikke kan tilsluttes:

Kontroller dine øretelefoners batteriniveau

• TWS-øretelefoner i FreeBuds-serien: Når øretelefonerne eller opladningsetuiet løber tør for strøm, vil indikatoren på opladningsetuiet slukke eller lyse rødt. Anbring øretelefonerne i opladningsetuiet, oplad dem i 5 minutter, og prøv igen.

Tilsmudsede kontaktpunkter kan påvirke kommunikationen negativt. Brug en vatpind til forsigtigt at rengøre metalkontaktpunkterne inde i opladningsetuiet, og brug derefter en vatpind til at aftørre metalpunkterne på øretelefonerne.

• FreeLace-serien (neckband-øretelefoner) og FreeBuds Studio (hovedtelefoner): Når øretelefonerne løber tør for strøm, vil indikatoren slukke eller lyse rødt. Oplad øretelefonerne i mindst 5 minutter, og prøv igen.

Gendan dine øretelefoner til deres fabriksindstillinger

• FreeBuds-serien (TWS): Anbring øretelefonerne i opladningsetuiet, og åbn etuiet. Tryk og hold på funktionsknappen (på siden af opladningsetuiet) i mindst 10 sekunder, indtil indikatoren blinker rødt, for at gendanne øretelefonerne til deres fabriksindstillinger. Slut derefter øretelefonerne til computeren igen.
  • Øretelefoner i FreeLace-serien: Gendan øretelefonerne til deres fabriksindstillinger, og slut dem derefter til din computer.
  • FreeBuds Studio-serien (hovedtelefoner): Når hovedtelefonerne er tændt, kan du trykke og holde på funktionsknappen i mere end 10 sekunder for at gendanne hovedtelefonerne til deres fabriksindstillinger. Slut derefter hovedtelefonerne igen til computeren.

Aktiver igen Bluetooth-driveren på computeren (gælder kun for Windows)

Træk opladeren ud af stikket på computeren, deaktiver driveren, og sluk derefter computeren. Tænd computeren, aktiver driveren, og kontroller derefter, om problemet er løst. Bemærk, at du skal slukke computeren frem for at genstarte den.

1. For at deaktivere driveren skal du højreklikke i menuen Start, gå til Enhedshåndtering > Bluetooth, højreklikke på Bluetooth-driveren og vælge at deaktivere den fra genvejsmenuen.
  2. For at aktivere driveren skal du højreklikke i menuen Start, gå til Enhedshåndtering > Bluetooth, højreklikke på Bluetooth-driveren og vælge at aktivere den fra genvejsmenuen.

Navn på Bluetooth-driver: Intel(R) trådløs Bluetooth(R) for computere, der er baseret på Intel-platformen; Realtek Bluetooth-adapter for computere, der er baseret på AMD-platformen.

Opdater Bluetooth-driveren på computeren

• Computere, der ikke er fra Huawei: Nogle computere understøtter muligvis ikke Bluetooth, eller Bluetooth-driveren er muligvis ikke den seneste. Hent den seneste driver fra computerproducentens officielle websted.
  • Bluetooth-adapter: Nogle Bluetooth-adaptere er muligvis ikke kompatible med øretelefonerne. I dette tilfælde skal du kontakte Bluetooth-adapterens producent.

Kontroller og opdater computersystemet

Klik i menuen Start, gå til Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update > Søg efter opdateringer. Installer opdateringen, hvis den er tilgængelig.

Det anbefales, at du opdaterer Windows 7 til Windows 10.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du tage din enhed og købskvitteringen med til et autoriseret Huawei-kundeservicecenter for at få hjælp.