Verktyg för ljudassistans

Ny metod för att uppgradera firmware för Bluetooth-headset

Uppgradera systemversionen
Njut av nya upplevelser
Nedladdning med ett klick
Enkel installation
Systemkrav - Win

Microsoft Windows 10 64-bit version

Ledigt diskutrymme: 500MB

RAM-minne: 1GB

Bluetooth-adapter

Verktyg för ljudassistans

Ny metod för att uppgradera firmware för Bluetooth-headset

Windows 10 nedladdning

1.0.0.7 | 37M

Uppgradera systemversionen
Njut av nya upplevelser
Nedladdning med ett klick
Enkel installation
Systemkrav

Microsoft Windows 10 64-bit version

Ledigt diskutrymme: 500MB

RAM-minne: 1GB

Bluetooth-adapter

Enkel uppgradering för att starta nya upplevelser

Kontroll i realtid av den senaste firmwareversionen för audioheadset och uppdatering

Hjälper dig att enkelt slutföra uppgraderingen av datorversionen och uppleva de nya funktionerna och uppgraderingarna i systemet

Anvisningar för installation

Ladda ner ljudassistentverktyget

• Dubbelklicka på exe-filen och installera
  • Klicka för att acceptera applikationsprotokoll
  • Klicka på [Börja att använda]

Anvisningar för installation

Ladda ner ljudassistentverktyget

Dubbelklicka på exe-filen och installera

Klicka för att acceptera applikationsprotokoll

Klicka på [Börja att använda]

Firmware-uppdatering

Kontrollera att headsetet och datorn är i Bluetooth anslutningsstatus

Klicka på "Sök Bluetooth-headset" på startsidan

Välj det headset som ska uppgraderas

Vanliga frågor

• F1: Vilka headsetprodukter kan använda ljudassistentverktyget för uppgradering av firmware?

S: För närvarande stöder ljudassistentverktyget bara HUAWEI FreeBuds 4i och kommer gradvis att täcka fler modeller i framtiden.

• F2: På datorn med Windows 10-systemet visar Bluetooth att headsetet har kopplats ihop och anslutits, men firmware kan inte uppgraderas. Vad ska jag göra?

S: Följ stegen nedan: Klicka på Win-ikonen på skrivbordet -> Öppna "Inställning" -> Enhet (Bluetooth, skrivare, mus) -> Bluetooth och andra enheter-> Välj headsetnamn -> Klicka-> Ta bort enheten. Håll sedan headsetet öppet, och tryck länge på funktionsknappen i 2 sekunder tills den vita lampan blinkar. I "Lägg till Bluetooth eller andra enheter" på skrivbordet, lägg till headsetet som ska uppgraderas igen och anslut det.

Den följande bilden är enbart ett exempel, ta den faktiska situationen som kriterium.