HUAWEI Mate 20 Pro

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
CO-ENGINEERED WITH

Welcome to a
Higher Intelligence

Oneindige menselijke verbeelding:dat is de inspiratiebron voor de nieuwe HUAWEI Mate 20 Pro. De recente doorbraken in de technologie vervagen de grenzen tussen wat je kunt dromen en wat je kunt doen.

Iconisch design

Esthetica ontmoet innovatie

Omkader de wereld

Een iconisch vierkant dat de Leica Triple camera combineert met een flits; een voortzetting van het centrale en eenvoudige cameradesignconcept van de Mate-reeks. Dat maakt van de HUAWEI Mate 20 Pro een echte eyecatcher. Kijk door het venster en ontdek de wereld.

Natuurlijk meesterwerk

Een mooi gevormd meesterwerk in 3D-glas met subtiele curven en naden die versmelten met het design. Een gestroomlijnde symfonie in de palm van jouw hand.

Natural Masterpiece

Leg het licht vast

De HUAWEI Mate 20 Pro is beschikbaar in drie heldere kleuren en brengt een ode aan de rijke kleuren van de natuur. Het licht reflecteert prachtig op de achterkant in Midnight Blue en het Emerald Green laat de unieke hyperoptische patronen glinsteren. Het toestel is voorzien van een speciale glaslaag met antislip die ook nog eens vingerafdrukproof is.

Emerald Green
Twilight
Midnight Blue
Zwart
Balance in Art Balance in Art
Balance in Art Balance in Art

Evenwicht in kunst

Zoals in alle kunstwerken zijn de lijnen en functies van de HUAWEI Mate 20 Pro harmonieus en symmetrisch. Door het slanke design blijft de telefoon een plezier om naar te kijken en om aan te raken.

Evenwicht in kunst

Zoals in alle kunstwerken zijn de lijnen en functies van de HUAWEI Mate 20 Pro harmonieus en symmetrisch. Door het slanke design blijft de telefoon een plezier om naar te kijken en om aan te raken.

De hele wereld is jouw speeltuin

Het leven is een ontdekkingsreis. Neem je HUAWEI Mate 20 Pro gewoon mee naar het strand of loop ermee in de regen. Het toestel is water- en stofbestendig volgens IP681 . Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken, spatten of een duik in het water.

Prestatie

De krachtigste en intelligentste, ooit

De eerste 7nm mobiele AI-Chipset ter wereld

De toonaangevende 7 nm-procestechnologie van Kirin 980 is sneller en energie-efficiënter.

Door de geavanceerde en flexibele multicore CPU- en GPU-architectuur voert het toestel elke taak en functie nog sneller uit. Eén van de DUAL-NPU’s biedt een uitgebreide AI-ondersteuning. De andere focust op specifieke taken. Resultaat:een betere efficiëntie en betere gebruikservaring.

? %
% hogere CPU prestaties2
? %
% betere CPU energie-efficiëntie2
? %
% hogere GPU prestaties2
? %
% betere GPU energie-efficiëntie2

Ultieme snelheid

HUAWEI Mate 20 Pro is de eerste smartphone 1,4 Gbps3 LTE Cat.21 ter wereld die een downloadsnelheid van 1733 Mbps3 Wi-Fi ondersteunt. Geniet op elk moment van een snelle en probleemloze verbinding waar je ook bent.

Ultimate Speed

Nauwkeurige GPS

Doordat de dubbele frequentie L1&L5 elkaar simultaan versterkt, vind je met de HUAWEI Mate 20 Pro je bestemming veel vlotter en accurater, zelfs in stadscentra vol wolkenkrabbers of omgeven door knooppunten van snelwegen.

Precise GPS

Stroom

Langer, veiliger, sneller

Enorme capaciteit

Langdurige kracht is altijd al hét kenmerk geweest van de Mate-reeks. De indrukwekkende 4 200 mAh4 -batterij met een slim energiebeheer door kunstmatige intelligentie ondersteunt je bij het dagelijkse werk en vervult jouw entertainment behoeften.

Massive Capacity
0
mAh

Kracht die je kunt vertrouwen

De 40 W5 HUAWEI SuperCharge met TÜV-veiligheidscertificaat dat snel opladen ondersteunt, maakt van je HUAWEI Mate 20 Pro een sterk en betrouwbaar maatje. Op 30 minuten tijd laad je je batterij op tot 70%6 .

Leica Triple Camera

Laat je creativiteit de vrije loop

Nieuwe Leica Triple Camera

De nieuwe Leica Triple Camera met kunstmatige intelligentie laat het drama, de textuur, de kleuren en de schoonheid van het leven zien in elke adembenemende foto die je maakt.

De 40MP grote RGB-lens is ontworpen voor verschillende scenario’s en legt fantastische details vast in je alledaagse foto’s. De 8MP-telelens gebruik je voor je langeafstandshots en de nieuwe 20MP Leica ultra groothoeklens is perfect voor je landschapsfoto’s en macro-opnames.

Verruim je horizon

Laat de camera je uitzicht niet beperken. Met de ultra groothoeklens van Leica leg je een indrukwekkend breed perspectief vast, zelfs in kleine of smalle ruimtes.

Kom dichterbij

Leg de details en verrassingen vast die je vroeger niet zag. Met de Leica ultra groothoeklens maak je extreme close-upfoto’s vanaf 2,5 cm afstand. Ontdek de wereld vanuit een nieuw perspectief.

Get Closer

AI-Painting fotografie

Met het herkennen van meer dan 1 500 scenario's en 25 categorieën kan de verbeterde AI fotografie nu verschillende objecten en scènes in één foto onderscheiden. Kleuren, helderheid en contrast worden automatisch en nauwkeurig aangepast, met een perfecte balans. Alsof je een foto schildert.

Leg de nacht vast

Dankzij de geavanceerde AI-beeldstabilisatie van HUAWEI maak je met de nachtmodus van de HUAWEI Mate 20 Pro in situaties met weinig licht zonder statief verbluffende ruisvrije en scherpe foto’s. De nachtmodus kan ook evenwicht brengen in contrastrijke situaties, zodat elke setting prachtige beelden oplevert.

AI-Cinematografie

Film als een regisseur

Biometrische technologie

Ontgrendel de nieuwste mogelijkheden

3D Face Unlock

Een grote sprong voorwaarts in nauwkeurigheid en veiligheid. Dankzij de 3D Depth Sensing Camera, die meer dan 30 000 punten detecteert, herkent je HUAWEI Mate 20 Pro jouw gezicht eenvoudig en snel en ontgrendelt je toestel in een halve seconde. Jouw face ID is ook te gebruiken voor een veilige toegang tot een privéscherm met vergrendelde apps en persoonlijke gegevens.

Breng je speelgoed tot leven

Scan een stuk speelgoed met de 3D-dieptecamera en breng het als AI-model tot leven. Je kunt er niet alleen foto’s van maken, maar het ook opnemen terwijl het beweegt en danst op je bureau. Geniet van de interactie en deel alles met je vrienden.

Laat je van je grappigste kant zien

Druk je gevoelens accuraat uit met grappige live emoji’s in 3D. Probeer jouw gelaatsuitdrukkingen ook eens uit op het gezicht van iemand anders. Soms zijn het de simpelste dingen die je deelt, die de grootste glimlach toveren.

Vingerafdruk op het scherm

Dankzij het ergonomische design en drukgevoelig scherm (Dynamic Pressure Sensing) hoef je maar je vinger op het scherm te leggen om je telefoon veilig en snel te ontgrendelen.

EMUI

Natuur en levenskwaliteit horen samen

Ga voor het échte leven

Ontdek de details van de natuur en laat ze zien in de nieuwe EMUI 9.0. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en interactie ervaar je onze geavanceerde en soepele mobiele ervaring die je met gemak in je echte leven inpast.

Wireless Projecting

Weg met de kabels. Met de HUAWEI Mate 20 Pro projecteer je presentaties, games of video's direct op een groter scherm9. Dat maakt het nog leuker om te delen. In deze pc-modus kun je nog steeds berichten verzenden of telefoneren zonder dat je privacy in gevaar komt.

Acces­soires

Past bij jouw unieke zelf

Ontdek de schoonheid onder water

Met de op maat gemaakte Snorkeling Case en de eenvoudig te gebruiken onderwatercameramodus, kun jij de HUAWEI Mate 20 Pro tot 5 meter mee het water in nemen en het kleurrijke leven onder water vastleggen.

Discover the Aquatic Beauty

Speciaal voor jou ontworpen

We hebben een reeks kwalitatieve hoesjes speciaal ontworpen voor specifieke gelegenheden en om aan bepaalde eisen te voldoen. Dat maakt van je HUAWEI Mate 20 Pro jouw beste maat.

 1. De HUAWEI Mate 20 Pro heeft het IP68-certificaat voor spat-, water- en stofbestendigheid onder IEC-standaard 60529 en is getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden. Spatwater-, water- en stofbestendigheid is niet permanent; de weerstand kan in de loop van de tijd afnemen bij normaal gebruik. Probeer een natte HUAWEI Mate 20 Pro niet op te laden. De garantie dekt geen vloeistofschade.
 2. Alle data en benchmarkresultaten zijn gebaseerd op interne testprocedures. De resultaten kunnen verschillen afhankelijk van de omgeving.
 3. Gegevens op basis van theoretische berekeningen, de prestaties kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke omgeving en het netwerk van de gebruiker. Verschilt afhankelijk van het model en de versie in de verschillende landen.
 4. Typische waarde. Op basis van resultaten uit laboratoriumtests van HUAWEI. De batterijduur hangt af van het werkelijke gebruik.
 5. Maximumgegevens. Enkel beschikbaar met 40 W HUAWEI SuperCharge-lader en -kabel.
 6. Op basis van resultaten uit laboratoriumtests van HUAWEI. Testomgeving in het lab:temperatuur van 25 °C, relatieve vochtigheid:45% tot 80%. De telefoon werd met de lader en kabel HUAWEI 40 W SuperCharge vanaf 1% stroom opgeladen in de modus 4G-netwerk standby.
 7. Maximumwaarden. Enkel beschikbaar met een 15 W HUAWEI Wireless Quick Charge oplader en kabel. Wordt apart verkocht.
 8. Niet van toepassing op alle toestellen die draadloos opladen ondersteunen.
 9. Schermen met Miracast-ondersteuning.
Bent u tevreden over de ervaring op de officiële HUAWEI-website?
Bent u tevreden over de ervaring op de officiële HUAWEI-website?
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
0: Totaal ontevreden Selecteer de beoordeling die u zou geven aan de website 10: Volledig tevreden
Voer de juiste verificatiecode in
Verzenden
Cookies instellen