HUAWEI FreeClip

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI FreeClip KV
HUAWEI FreeClip KV

C-bridge Design | Open-ear technologie

HUAWEI FreeClip KV
HUAWEI FreeClip Main Features

C-bridge Design voor draagcomfort

HUAWEI FreeClip Main Features

Innovatieve
Open-ear luisterervaring

HUAWEI FreeClip Main Features

AI Crystal Clear Call1

HUAWEI FreeClip Main Features

IP54 stof- en waterbestendigheid2

HUAWEI FreeClip Main Features

Superlange batterijduur3

36 uur
Tot 8 uur luisterplezier zonder case, en tot 36 uur met case
HUAWEI FreeClip Main Features

Verbinding met twee apparaten

C-bridge
HUAWEI FreeClip Design
HUAWEI FreeClip Design
HUAWEI FreeClip Design
Design

HUAWEI FreeClip ID

Minimalistische aanpak

De minimalistische bolvorm geeft de oordopjes een stijlvolle look, en het ergonomische ontwerp maakt ze comfortabel en superlicht. Elk oordopje weegt slechts 5,6 gram4, en door het Open-ear ontwerp heb je het gevoel dat je oren kunnen ademen.

HUAWEI FreeClip ID
Pocketnow
Aanbevolen
HUAWEI FreeClip ID
Stuff
Aanbevolen
HUAWEI FreeClip ID
Android Headlines
Editor's Choice
HUAWEI FreeClip Colour
HUAWEI FreeClip Colour
HUAWEI FreeClip Colour
Paars

De elegante matte textuur van de oplaadcase wordt aangevuld met stijlvolle kleuren paars, zwart en beige.

Zwart

De elegante matte textuur van de oplaadcase wordt aangevuld met stijlvolle kleuren paars, zwart en beige.

Beige

De elegante matte textuur van de oplaadcase wordt aangevuld met stijlvolle kleuren paars, zwart en beige.

Open jeoren
HUAWEI FreeClip Appearance
HUAWEI FreeClip Appearance

HUAWEI FreeClip Open-ear
Replay

Ultieme luisterervaring met Open-ear

De oordopjes zijn verwisselbaar en passen zich automatisch aan het linker- of rechteroor aan. Je kunt dus elk oordopje in elk oor dragen.5

Slechts

5,6

 g
HUAWEI FreeClip Durability
Replay

Ongelooflijke duurzaamheid

Het C-bridge Design is gemaakt van hoogwaardige Ni-Ti-shape legering en heeft daarmee meerdere duurzaamheidstests doorstaan.6

HUAWEI FreeClip Secure Fit

Perfecte pasvorm

De oordopjes zijn ontworpen met comfort als hoogste prioriteit, gebaseerd op meer dan 10.000 voorbeelden van menselijke oren.7 Ze zijn geoptimaliseerd op micrometerniveau voor een perfecte pasvorm bij jouw oren.

10.000+

Voorbeelden van oren

Hoor
HUAWEI FreeClip Listening
het verschil

Blijf bewust van
je omgeving

Of je nu op kantoor bent of aan het sporten, het Open-ear design laat je volledig opgaan in je muziek, terwijl je toch bewust blijft van je omgeving.

HUAWEI FreeClip Form-Factor
Replay

Kleine vorm,
Groots geluid

Dankzij de 10,8 mm driverunit met dubbele magneet en hoge gevoeligheid leveren de oordopjes een uitmuntende geluidskwaliteit en heldere zang binnen een kleine, delicate behuizing.

HUAWEI FreeClip Private Listening
Replay

Direct Sound

Geluidslekkage wordt geminimaliseerd door een geavanceerd systeem van omgekeerde geluidsgolven dat in de akoestische bal is ingebouwd. Dit betekent dat geluiden precies in het gehoorkanaal worden overgebracht, wat zorgt voor een privé luisterervaring8.

HUAWEI FreeClip Noise Reduction
Replay

AI Crystal Clear Call1

Geniet van kristalheldere gesprekken1 met een delicaat microfoonsysteem dat samenwerkt met een meerkanaals diep neuraal netwerk (DNN) algoritme om effectief stemmen uit omgevingsgeluiden te pikken.

Ontdek nog meer
HUAWEI FreeClip More Features
HUAWEI FreeClip More Features
nog meer functies

HUAWEI FreeClip Battery Life
36uur

Superlange batterijduur

Luister tot 8 uur met één keer opladen van de oordopjes, of zelfs tot 32 uur3 met een volle oplaadcase.9 En als je haast hebt, kun je al na 10 minuten opladen tot wel 3 uur luisteren.10

8

 uur

Luisterplezier zonder case

HUAWEI FreeClip Gesture Controls

Dubbeltik

Audio afspelen/pauzeren
of een gesprek beantwoorden/beëindigen

Tik drie keer

Het volgende nummer afspelen

Gebarenbediening

Tik op de akoestische bal, de C-bridge of de comfort bean voor naadloze bediening.
De bewegingen van de oordopjes kunnen worden aangepast11 voor vele functies, zoals het activeren van de spraakassistent op jouw gekoppelde apparaat.

HUAWEI FreeClip Dual-Device Connections

Naadloze verbinding met twee apparaten

Sluit de HUAWEI FreeClip aan op twee apparaten, zoals telefoons, tablets, pc's of horloges, en schakel naadloos tussen audio, of het apparaat nu op iOS, Android of Windows draait.

Experimenten

HUAWEI FreeClip Experiments

Verhoog of verlaag het volume op één oordopje met een aantal eenvoudige bewegingen12.

Het volume verhogen: Tik, terwijl je de oordop draagt, snel op de voorkant van de oordop en houd deze ingedrukt (de akoestische bal of het gedeelte dat de akoestische bal en de C-brug verbindt).
Het volume verlagen: Tik tijdens het dragen van de oordopjes snel op de achterkant van de oordopjes (de Comfort Bean of het gedeelte dat de Comfort Bean en de C-brug verbindt) en houd deze ingedrukt.

Audio delen

HUAWEI FreeClip Audio Sharing

Sluit twee paar HUAWEI oordopjes aan op dezelfde HUAWEI telefoon of tablet om mee te luisteren met een vriend of geliefde13.

AI Life App

HUAWEI FreeClip AI Life

Download de HUAWEI AI Life app voor nog meer functies.

 • Uw stem wordt herkend, zelfs in een rumoerige omgeving, voor een heldere spraakkwaliteit. Deze functie treedt automatisch in werking wanneer veranderingen in het omgevingsgeluid worden gedetecteerd. Handmatige configuratie is niet nodig. De werkelijke gesprekservaring kan licht variëren afhankelijk van gebruiksgewoonten, omgevingsfactoren en app-mogelijkheden.
 • IP54 stof- en waterbestendigheid geldt alleen voor de oordopjes zelf, niet voor het oplaadcase. Dit apparaat is bestand tegen spatwater, stof en water onder normale omstandigheden. Het is getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden en heeft een IP54-classificatie gekregen volgens IEC-norm 60529. De spat-, stof- en waterbestendigheid kan na verloop van tijd afnemen bij normaal gebruik. Laad het apparaat niet op in vochtige omgevingen. Schade door vloeistoffen wordt niet gedekt door de garantie. Droog de oordopjes snel af na het sporten.
 • De gegevens over de gebruiksduur van de batterij en het opladen zijn afkomstig van laboratoriumtests van Huawei, waarbij audio werd afgespeeld in AAC-indeling op 50% volumeniveau en standaardinstellingen werden gebruikt voor andere functies. Daadwerkelijke resultaten kunnen variëren afhankelijk van volume, audiobron, omgevingsinterferentie, producteigenschappen en gebruiksgewoonten.
 • Het werkelijke gewicht kan variëren afhankelijk van de productconfiguratie en het fabricageproces.
 • De aanpassingsnauwkeurigheid van de linker- en rechteroordopjes kan licht variëren afhankelijk van de draaghoek, de vorm van het oor en de lichaamshouding. Houdt uw hoofd een beetje schuin nadat u de oordopjes heeft ingedaan voor optimale herkenning. De werkelijke ervaring is bepalend.
 • Tests zijn uitgevoerd in Huawei-laboratoria volgens de Huawei-kwaliteitsnormen. Vermijd het excessief rekken, knijpen of buigen van de C-brug, aangezien dit de prestaties van de shape-memory legering kan beïnvloeden en uw draagervaring kan beïnvloeden.
 • Gegevens zijn afkomstig van Huawei lab tests.
 • In stille omgevingen is het aan te raden het volume lager te zetten om uw gehoor te beschermen en geluidslekkage te verminderen. Het werkelijke gebruik kan enigszins variëren afhankelijk van de omgeving.
 • De gegevens over de gebruiksduur van de batterij en het opladen zijn afkomstig van laboratoriumtests van Huawei, waarbij één oordopje werd gebruikt met een volledig opgeladen oplaadcase, audio werd afgespeeld in AAC-indeling op 50% volumeniveau en standaardinstellingen werden gebruikt voor andere functies. Werkelijke resultaten kunnen variëren afhankelijk van volume, audiobron, omgevingsinterferentie, productkenmerken en gebruiksgewoonten.
 • Gegevens over de levensduur van de batterij zijn afkomstig van labtests van Huawei. Een oplaadbeurt van 10 minuten via de oplaadcase zorgt voor 3 uur audio afspelen.
 • Gebaren kunnen worden aangepast in de AI Life app. Daadwerkelijke functies kunnen variëren.
 • Experimentele functies worden getest en kunnen samen met de app worden bijgewerkt. Update de firmware van de oordopjes, Audio Accessory Manager en AI Life-app naar de nieuwste versies om de functies zelf uit te proberen. Met deze experimentele functie kun je met bewegingen het volume verhogen of verlagen op één oordopje. Deze functie is standaard uitgeschakeld en moet worden ingeschakeld in de AI Life app.
 • De functie voor het delen van audio is alleen beschikbaar op bepaalde HUAWEI-telefoons met EMUI 13 of hoger. Zie voor meer informatie: https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15895036/
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan