HUAWEI P40 Pro

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
huawei p40 pro kv back
huawei p40 pro kv front

Kom overal en voor jezelf op door altijd net joúw foto's, video's en andere observaties te maken; ontegenzeggelijk waar en mooi dankzij de Ultra Vision Leica Quad Camera. Deel jouw revolutionaire visie van snelheid en kracht met de hypermoderne turbo van de Kirin 990 5G Chipset. Het innovatieve design van de behuizing maakt dat je er bovendien veel meer ergonomisch gemak - en dus plezier - aan beleeft. Beschrijf de dag van vandaag en de toekomst alleen nog maar met de HUAWEI P40 Pro+.

huawei p40 pro design touch and feel

Look. Touch. Feel.En dan met zoveel opwinding…

huawei p40 pro quad curve overflow display

De Go en de Flow van de hele wereld in de palm van je hand

Met als inspiratiebron de schoonheid van stromend water is de Quad-Curve Overflow Display1 speciaal ontworpen om de grenzen tussen wat nog echt is en wat verbeelding te doen vervagen. Door de fantastische 90 Hz beeldverversingssnelheid lijkt het alsof je jezelf onderdompelt in een schermrealiteit die vloeibaar is tot in elke hoek.Van het middenframe tot de beschermende ronde hoeken, alles is er op gericht het gevoel tussen je ogen en je hand in harmonie te laten zijn.

Elegantie is oog voor detail en lef

Als lofbetuiging aan puurheid komt de HUAWEI P40 Pro uitsluitend in de kleuren die de natuur het reflecteren: Black, Blush Gold en Silver Forest. De refractieve matte finish geeft de tinten diepgang en elegantie voor een etherisch gevoel van innerlijke rust waarmee je alles en iedereen kunt benaderen.

Beschrijf de wereld in je eigen mythische verhalen

Het leven begint waar jouw verhalen zich ontrollen. Omdat we het hier hebben over het meest hoogstaande samenwerkende systeem van functies tot nu toe heeft de Ultra Vision Leica Penta/Quad/Triple Camera werkelijk geen enkele moeite met het vastleggen van alles wat het daglicht onthult dan wel de nacht verhult, in close-up of ingezoomd. Leg het allemaal even moeiteloos vast om zo je eigen waarheden te vertellen.

huawei p40 pro rear main camera
huawei p40 pro rear cine camera
huawei p40 pro rear telephoto camera
huawei p40 pro rear 3d depth sensing camera
huawei p40 pro leica quad camera stage

50 MP SuperSensing Hoofdcamera

1/1.28 inch Ultra Vision Sensor
Lichtinval via RYYB-kleurenfilter
Octa PD Autofocus
Maximale lichtinname voor ongekende helderheid en detail.

12 MP Telephoto Camera's

5x Optische Zoom2
10x Hybride Zoom3
50x Maximale Zoom
Overbrug elke afstand voor maximale detailscherpte.

40 MP Cine-camera met groothoeklens

1/1.54 inch sensor
4K low-light video
Telephoto video
Ultra Slow-motion video
Time lapse video
Cinematografische videocamera met meervoudige functies.

3D Camera met dieptesensor

Real-time dieptedetectie
Creëer bokeh-effecten als een professional.

De hele dag lang. Volledige weergave. Complete definiëring.

De nieuwe industriestandaard van de 1/1.28 inch sensor met 2.44 μm superhoge pixelgrootte heeft nu dan dus ook de smartphone bereikt. Samen met de RYYB-kleurlezing worden voortaan maximale ISO-waarden,de hoogste dynamische range en de laagstmogelijke ruiswaarden gerealiseerd. Ondersteunend voor 4-in-1 pixel binning (het uitlezen van de lading fotonen bij de pixels) en Octa PD Autofocus, staat de 50 MP hoofdcamera kortom voor de hoogst haalbare scherpte en detailweergave, om het even wat voor scène of soort opname, in wat voor lichtomstandigheden dan ook. De HUAWEI XD Fusion Engine aangestuurd door de geüpgrade ISP en NPU is immers krachtig genoeg om de gigantische hoeveelheden beeldinformatie razendsnel te verwerken voor elk pixelniveau,in zowel daglicht-, schemer- als donkere situaties.

huawei p40 pro super sensor
 
Beweeg de muis om meer details te zien.
Beweeg de muis om meer details te zien.
huawei p40 pro super definition daylight sample photo
huawei p40 pro super definition daylight sample photo

Alle hoofdstukken samen bouwen een extreem spannend boek

Geniet van een groots overzicht dankzij de 50 MP hoofdcamera. Evenveel als je ogen kunnen zien maar dan met een ongelooflijke scherpte en detailvoering. Zoom daarbinnen in op allerlei uitvergrotingen, elk met hun eigen verhaal, al even rijk aan kleur en detail.

Van hier helemaal naar daar,verder en scherper dan je eigen arendsoog nog kan ontwaren.

Het SuperZoom Periscope-ontwerp wordt geroemd om z'n geraffineerdheid om daarmee verschillende lenzen in de platte behuizing te integreren. Het nut ervan is dat jij in staat bent zowel dingen heel dichtbij als veel verderop scherp te vangen. De hypermoderne RYYB-sensor staat garant voor scherpte en detail in situaties met maar weinig licht4. Waarbij de nog sterkere AIS plus OIS voor een ongekend zoombereik zorgen tot maar liefst 50x.

Bewegingsloos toch er bovenop springen

Hou je roerloos, zet geen stap meer... Haal het maar dichterbij met de hoogste resoluties, de scherpste outlines en de helderste kleuren. Misschien dat je wilt zien wat de favoriete gitaar van die artiest is, de tekst op een waarschuwingsbordje aan de overkant van de rivier, of de tranen van geluk van die atleet... Allemaal dingen die het inderdaad waard zijn om gezien te worden!

huawei p40 pro zoom 1x huawei p40 pro zoom 1x huawei p40 pro zoom 1x

Op je best zonder overdreven je best te doen

De nieuwe set-up van een geüpgrade high definition 32 MP camera met auto-focus aan de voorzijde en een IR-dieptecamera werken ingenieus samen om je de perfecte selfie te laten schieten met een mooi en natuurlijk bokeh-verloop. Het automatisch gestuurde optimalisatieproces voor licht, huidskleur en structuren is accurater dan ooit en zorgt ervoor dat het ook echt leuk wordt om selfies te maken.

huawei p40 pro front camera high quality sample photo
Weet je nog, die nacht? Het staat je letterlijk nog levendig bij.

De beste video's ontstaan vaak in het donker. Denk alleen al aan het gezellige nachtleven of de kids tegen een zonsondergang op het strand. Het is zoals het echt was en iedereen het zelf had gezien.Met een bereik tot 51200 ISO zal niet veel aan je oog ontsnappen.

Hou vast die vliegende tijd

Wees de magiër die de tijd weet te vertragen en geniet van elk kostelijk moment met de 7680 fps Super Slow-motion Video-functie.

Vang alleen de essenties van een tijdsverloop

Door speciale ondersteuning voor 4K en Ultra Wide Angle-opnamen,wordt het mogelijk om met de professionele timelapse-videofunctie al die speciale bewegingen en stappen te filmen en binnen een paar seconden te persen.

Ultieme prestaties voor de ultieme beleving

Omarm de supersnelle tegenwoordige tijd met 's werelds eerste geïntegreerde 5G SoC5 Kirin 990 5G-chipset.Dankzij de 7nm+ EUV-technologie en de innovatieve CPU-architectuur biedt de HUAWEI P40 Pro de hoogste haalbare efficiëntie en systeemflow.Daarbij zul je versteld staan van de grafische prestaties van de Mali-G76 MC16 GPU, die een ongekende beeldverwerking realiseert met behulp van een sterk geüpgrade ISP en geavanceerde AI-functies in de Dual Core NPU.

HUAWEI P40 Pro kirin 990 5G SoC
 

Meeslepende gaming-experience met alles onder controle

De geüpgradede beeld-engine optimaliseert heel intelligent de beeldframes voor een hoge vloeiendheid en een lager energieverbruik. Op het verbluffende scherm met 90 Hz merken je ogen aan alles wat het betekent om met 90 fps te gamen. Vloeiender en stabieler dan ooit met de meeste tijd in high-frame. Maak je daarbij vooral niet druk om oververhitting, want het unieke SuperCool-systeem van 3D grafeenfilm is precies afgesteld op het ultradunne VC en voert de warmte efficiënt af.

huawei p40 pro immersive gaming
huawei p40 pro 4k livestream
4K Livestream

Dankzij de ultrahoge netwerksnelheid en de lage vertragingstijd geniet je maximaal van heldere, vloeiende 4K-livestreams.

huawei p40 pro dual sim esim
Dual SIM plus e-SIM*

Selecteer twee van de drie kanalen op basis van je behoeften. Voor netwerken en bellen tegelijk!

huawei p40 pro wifi 6 plus
WiFi 6 Plus

Met behulp van Dynamic Narrow Bandwidth-technologie weet de telefoon met WiFi 6 Plus door meer muren en vloeren te dringen. Hij ondersteunt 160 MHz-bandbreedte en haalt een optimale snelheid tot 2.4 Gbps.7

huawei p40 pro 5g network icon
Netwerkcompatibiliteit

Ondersteunt 2G/3G/4G/5G, SA&NSA netwerk architecturen en de meeste mainstream frequenties,zodat je inderdaad over de hele wereld uit de voeten kunt.6

Keep on Rolling, geniet van elke energieke dag

huawei p40 pro battery power

De innovatieve CPU-architectuur zorgt voor een hoge energie-efficiëntie. En het AI-toewijzingsmechanisme maakt optimaal gebruik van de 4200 mAh-batterij voor dito prestaties en een hele lange gebruikstijd8.

huawei p40 pro supercharge
huawei p40 pro wireless supercharge
huawei p40 pro wireless car charge
huawei p40 pro reverse wireless charge

40W HUAWEI SuperCharge11

Relax en drink even een koffie. Voor je het weet, werkt je telefoon alweer op volle kracht.

27W Wireless HUAWEI SuperCharge9

Geniet van de snelle, veilige en gemakkelijke manier van opladen. Haal hem uit de oplader wanneer je maar wilt.

27W HUAWEI SuperCharge draadloze auto-oplader10

Gemakkelijk en snel opladen tijdens het rijden. Maak optimaal gebruik van je tijd.

Reverse Wireless Charging12

Kom maar dichterbij om je liefde en kracht te delen.

Overal bescherming, veilig en wel

IP68, gebouwd voor vrijzinnige zielen13

Door toepassing van alle mogelijke bescherming tegen plotselinge regendruppels en spatten, krijg jij des te meer vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt, om te verkennen en te ontdekken. Oftewel op avontuur te gaan!

huawei p40 pro ip68 water and dust resistant

Je gezicht is je wachtwoord

De functie Face Unlock detecteert nauwkeurig je specifieke gezichtskenmerken en laat je je scherm ontgrendelen of een privé-app openen. Het maakt niet zoveel uit hoe licht of donker je omgeving is, verificatie gebeurt snel en zeker!

huawei p40 pro face unlock
huawei p40 pro fingerprint verification

Touch, scan en verifieer

Telkens wanneer je de telefoon oppakt, kun je deze tegelijkertijd met je vingerafdruk ontgrendelen op het vergrote verificatiegebied. De meest natuurlijke beweging in dienst van snelle en nauwkeurige verificatie!

Hij ziet je, kent je en beschermt je!

De bewegingssensor aan de voorkant en Dual NPU werken samen om je handbewegingen te leren interpreteren en je zo te helpen om bijvoorbeeld die slide show te controleren of dat screenshot te maken zonder dat je daarbij de telefoon nog hoeft aan te raken. Sterker nog, zodra het toestel iemand anders detecteert die naar je telefoon kijkt, worden privémeldingen zónder verdere details weergegeven, zodat ook zo je privacy optimaal beschermd wordt.

huawei p40 pro gesture control privacy protection
huawei p40 pro gesture control privacy protection

Twee methoden, één onneembaar fort

Het onafhankelijke TEE-besturingssysteem is ontwikkeld om gevoelige bewerkingen te faciliteren. De microkernel van dit systeem heeft een CC EAL 5+ score behaald en daarmee dus het beste beveiligingscertificaat in zijn klasse. Er is bovendien een beveiligde opslag-chipset geïmplementeerd om vertrouwelijke informatie op te bewaren. Naast andere beveiligingsfuncties biedt ook de EMUI 10.1 uitgebreide bescherming.

huawei p40 pro secured tee os and cc eal 5+

Goed afgeschermde apps

Om de veiligheid van elke app die in de HUAWEI AppGallery wordt gelanceerd te garanderen, hebben we een uitgebreid systeem opgezet met ontwikelaarsidentiteitsverificatie, 4-laags beveiligingsdetectie, download/installatie-beveiligingen en runtime-verdediging.

huawei p40 pro secured app gallery
huawei p40 pro secured app gallery

Verschillende naadloos in elkaar overlopende levens dankzij AI

Snelle shortcuts naar split interfaces

Door alleen lichtjes van rechts naar beneden te vegen, activeer je de shortcuts van je geselecteerde apps. Bij het ontvangen van een boodschap of melding hoef je er alleen maar op te klikken om die te kunnen beantwoorden binnen een klein, separaat venster,zonder dat je van app hoeft te switchen14.

Samenwerking via meerdere schermen: 1 + 1 = 3

Meer dan alleen de telefooninterface in de laptop voegen, voortaan kun je de apps op de laptop-apps ook gebruiken om bestanden op je telefoon te openen en te bewerken of om rechtstreeks te bellen via de microfoonluidsprekers en camera van je laptop. Van software tot hardware, het geheel is altijd meer dan de som der delen.

Delen en uitwisselen nog gemakkelijker gemaakt

Geen kabel, internetdata of app-installaties meer vereist: selecteer HUAWEI Share voor een eenvoudige en snelle overdracht van bestanden of foto's tussen je telefoon, laptop, camera, drone of printer. Met nog een simpele tap laat je de speaker doorgaan met muziek afspelen vanaf je telefoon of leg je verbinding met de Wifi vanaf de router.15

Accessoires

Vind de HUAWEI P40 Pro die voor jou het meest perfect is.

Learn More
huawei p40 pro accessories

De HUAWEI P40 Serie

huawei p40 comparison
huawei p40 comparison
huawei p40 plus comparison
HUAWEI P40
HUAWEI P40 Pro
HUAWEI P40 Pro+
Color
 • Black
 • Blush Gold
 • Deep Sea Blue
 • Ice White
 • Silver Frost
 • Black
 • Blush Gold
 • Deep Sea Blue
 • Ice White
 • Silver Frost
 • Black Ceramic
 • White Ceramic
Display
Size:

X inches 7

Size:

16.7 million colours

Type:

OLED

Resolution:

FHD+ X*Y 8

Size:

X inches 7

Size:

16.7 million colours

Type:

OLED

Resolution:

FHD+ X*Y 8

Size:

X inches 7

Size:

16.7 million colours

Type:

OLED

Resolution:

FHD+ X*Y 8

Processor
CPU:

HUAWEI Kirin 990

Octa-core Processor

2 x Cortex-A76 Based 2.86 GHz + 2 x Cortex-A76 Based 2.09 GHz + 4 x Cortex-A55 1.86 GHz

GPU:

16-Core Mali-G76

NPU:

Big Core + Tiny Core NPUs (Neural-network Processing Unit)

CPU:

HUAWEI Kirin 990

Octa-core Processor

2 x Cortex-A76 Based 2.86 GHz + 2 x Cortex-A76 Based 2.09 GHz + 4 x Cortex-A55 1.86 GHz

GPU:

16-Core Mali-G76

NPU:

Big Core + Tiny Core NPUs (Neural-network Processing Unit)

CPU:

HUAWEI Kirin 990

Octa-core Processor

2 x Cortex-A76 Based 2.86 GHz + 2 x Cortex-A76 Based 2.09 GHz + 4 x Cortex-A55 1.86 GHz

GPU:

16-Core Mali-G76

NPU:

Big Core + Tiny Core NPUs (Neural-network Processing Unit)

Memory
X GB RAM + Y GB ROM

*The available internal storage may be smaller as part of the internal storage is occupied by software. Actual memory space may change due to application updates, user operations, and other related factors.

External Memory Support:

NM SD Card, up to 256 GB 15

X GB RAM + Y GB ROM

*The available internal storage may be smaller as part of the internal storage is occupied by software. Actual memory space may change due to application updates, user operations, and other related factors.

External Memory Support:

NM SD Card, up to 256 GB 15

X GB RAM + Y GB ROM

*The available internal storage may be smaller as part of the internal storage is occupied by software. Actual memory space may change due to application updates, user operations, and other related factors.

External Memory Support:

NM SD Card, up to 256 GB 15

Camera 9
Rear Camera:

SuperSensing Cine Camera

40 MP ( Cine Camera, f/1.8 aperture) + 40 MP (SuperSensing Camera, f/1.6 aperture, OIS) + 8 MP (Telephoto Camera, f/2.4 aperture, OIS)+3D Depth Sensing Camera supports Autofocus (phase focus, contrast focus), supports AIS (HUAWEI AI Image Stabilization).

е‰ЌзЅ®з›ёжњє:

32 MP, f/2.0 aperture

Rear Camera:

SuperSensing Cine Camera

40 MP ( Cine Camera, f/1.8 aperture) + 40 MP (SuperSensing Camera, f/1.6 aperture, OIS) + 8 MP (Telephoto Camera, f/2.4 aperture, OIS)+3D Depth Sensing Camera supports Autofocus (phase focus, contrast focus), supports AIS (HUAWEI AI Image Stabilization).

е‰ЌзЅ®з›ёжњє:

32 MP, f/2.0 aperture

Rear Camera:

SuperSensing Cine Camera

40 MP ( Cine Camera, f/1.8 aperture) + 40 MP (SuperSensing Camera, f/1.6 aperture, OIS) + 8 MP (Telephoto Camera, f/2.4 aperture, OIS)+3D Depth Sensing Camera supports Autofocus (phase focus, contrast focus), supports AIS (HUAWEI AI Image Stabilization).

е‰ЌзЅ®з›ёжњє:

32 MP, f/2.0 aperture

Battery & Charging
XmAh (Typical Value) 16
XmAh (Typical Value) 16
XmAh (Typical Value) 16
 1. The display is provided by multiple suppliers. The effect may slightly vary. Huawei ensures the consistency of product specifications.
 2. De HUAWEI P40 Pro ondersteunt een om en nabij 5x optische zoom met 125mm focuslengte (brandpuntafstand).
 3. Meerdere camera's werken tegelijk samen om de meest optimale 10x Hybrid Zoomresultaten te realiseren.
 4. Based on results from HUAWEI lab tests compared to RGGB sensor.
 5. SoC staat voor de mobiele chipset geïntegreerd met de modem- en applicatieprocessors, 7nm Plus EUV staat voor TSMC 7nm Plus Extreme Ultraviolet Lithografieprocestechnologie.
 6. De kwaliteit varieert met de kwaliteiten van de lokale netwerken van de providers.
 7. Alleen van toepassing op WiFi 6 Plus-routers. Gegevens gegenereerd door de HUAWEI laboratoria.
 8. Gemiddelde waarde.De batterijcapaciteit is 4100 mAh.
 9. Maximale prestaties. Alleen haalbaar met de 40W HUAWEI SuperCharge oplader en kabel. De werkelijke snelheid kan variëren, afhankelijk van de oplaadomgeving.
 10. Maximale prestaties. Alleen haalbaar met de 27 W HUAWEI SuperCharge-oplader en kabel die afzonderlijk worden verkocht. De werkelijke snelheid kan variëren, afhankelijk van de oplaadomgeving.
 11. Maximum data. The HUAWEI SuperCharge Wireless Car charger and cable are old separately.
 12. Reverse Wireless Charging is alleen van toepassing op de apparaten die het draadloos opladen ondersteunen en daartoe zijn getest in de HUAWEI-laboratoria.
 13. Dit product is geclassificeerd als IP68 voor spat-, water- en stofbestendigheid volgens IEC-norm 60529 en is getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden. Spat-, water- en stofbestendigheid vormen geen permanente omstandighedengarantie en de weerstand kan bij normaal gebruik na verloop van tijd bovendien afnemen. Ga nooit een nat product opladen. Garantie dekt geen vloeistofschade.
 14. Only support Email, Memo and File Manager.
 15. Raadpleeg de HUAWEI-klantenservice voor de modellenlijst van telefoons, laptops, printers, camera's en drones die HUAWEI Share ondersteunen. De apparaten die sowieso deze verbindingsfunctie ondersteunen, zijn de binnenkort te introduceren HUAWEI Sound X en HUAWEI Router A2.
×