EMUI 9.0

Παρέχει Καλύτερη Ποιότητα Απόδοσης

Το EMUI 9.0 γεννήθηκε με ένα μινιμαλιστικό φυσικό σχεδιασμό για την εναρμόνιση της τεχνολογίας με την καθημερινή ζωή σας. Αυτή η αναβάθμιση καθιστά δυνατή την καλύτερη ποιότητα χρήσης και σας δίνει μια πλούσια εμπειρία με περισσότερες δυνατότητες AI και νέους τρόπους βελτίωσης της καθημερινής ζωής σας.

Παρέχει Καλύτερη Ποιότητα Απόδοσης

Παρακολουθήστε το βίντεο

Μεγαλύτερη

ταχύτητα απόδοσης στη καθημερινή σας ζωή

Το EMUI 9.0 βελτιστοποιεί τις βασικές εντολές λειτουργίας πιο γρήγορα και αποτελεσματικά με την τεχνολογία πρόβλεψης AI. Αυτή η βελτιστοποίηση σημαίνει κατά μέσο όρο ότι η ταχύτητα απόκρισης συστήματος αυξάνεται κατά 25,8%, η έναρξη εφαρμογής μειώνεται κατά 102 ms και η συνολική ευελιξία του συστήματος αυξάνεται κατά 12,9%1.

 • μέση αύξηση

  25,8%

  ταχύτητα απόκρισης συστήματος

 • μέση μείωση

  102 ms

  έναρξη εφαρμογής

 • μέση αύξηση

  12,9%

  συνολική ευελιξία συστήματος

Gaming

Game On, Stay Cool

Η τεχνολογία GPU Turbo 2.0 προάγει την εμπειρία του παιχνιδιού σε νέο επίπεδο. Η τεχνολογία AI και ο ευφυής προγραμματισμός βελτιώνουν αποτελεσματικά την ευελιξία του παιχνιδιού και μειώνουν τις καθυστερήσεις αφής κατά μέσο όρο 36%1. Τα παιχνίδια θα λειτουργούν ομαλά με προηγμένο έλεγχο θερμοκρασίας που μειώνει τη θερμοκρασία των θερμών σημείων στην οθόνη κατά μέγιστο 3,6 °C1.

 • μέση μείωση

  36%

  καθυστερήσεις αφής

 • μέγιστη μείωση

  3,6 °C

  θερμοκρασία θερμών σημείων

Spotlight Reel

Κινηματογραφική επεξεργασία στο χέρι σου

Ο επεξεργαστής βίντεο AI αναγνωρίζει πρόσωπα και μπορεί να δημιουργήσει ξεχωριστές προβολές βίντεο για κάθε άτομο, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια επεξεργασίας για να μοιραστείτε τις καλύτερες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

HiVision

Aνακάλυψε νέες περιπέτειες

Σκανάρετε τοπία ή πίνακες, ενώ ταξιδεύετε και η εφαρμογή HiVision θα σας πει την ιστορία τους. Μπορείτε να μεταφράσετε τον κατάλογο σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή HiVision μπορεί ακόμη να υπολογίσει τις θερμίδες κατά προσέγγιση όγκου ώστε να διατηρήσετε τη διατροφή σας.

AI E-Commerce

Παγκόσμιες Αγορές

Βλέπετε κάτι που σας αρέσει; Αγγίξτε την οθόνη με δύο δάχτυλα ή στρέψτε την κάμερα στο προιόν και θα λάβετε απευθείας συνδέσμους αγοράς από τις κορυφαίες e-commerce πλατφόρμες. Μπορείτε να ψωνίσετε αποτελεσματικά σε όλον τον κόσμο.

Ασύρματη Προβολή

Προσωπική Βοήθεια

Προβάλετε ασύρματα τις παρουσιάσεις σας στη μεγάλη οθόνη2. Οποιεσδήποτε εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις ή μηνύματα θα αποκρύπτονται από τη μεγάλη οθόνη. Απολαύστε την προβολή των ιδεών σας με συναδέλφους και την κοινή χρήση των βίντεο με την οικογένειά σας.

HUAWEI Share

Εύκολη Ασύρματη Εκτύπωση

Το EMUI 9.0 κάνει την εκτύπωση εγγράφων πολύ πιο εύκολη με το HUAWEI Share. Τώρα μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας απλά ένα κουμπί3. Χωρίς επιπλέον καλώδια και συσκευές.

Phone Clone

Απλή Μεταφορά

Μόλις έχετε το νέο σας HUAWEI τηλέφωνο, το HUAWEI Phone Clone σάς βοηθά να μεταφέρετε γρήγορα όλες τις επαφές, τις εφαρμογές και τις φωτογραφίες4 σας στη νέα συσκευή σας με το EMUI 9.0.

Download

Memo

Jot It Down

Καταγράψτε τις ιδέες σας τη στιγμή της έμπνευσης εύκολα χρησιμοποιώντας τη γραφίδα graffiti, το πληκτρολόγιο ή με τη λήψη φωτογραφιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Memo για να κρατάτε καθημερινά σημειώσεις στις ημερομηνίες, τις υπενθυμίσεις και άλλα σημαντικά γεγονότα.

Σχεδιασμός

Εκεί που η φυσική αισθητική ανθίζει

Το EMUI 9.0 διαθέτει απλοποιημένο σχεδιασμό για να αντικατοπτρίζει τα φυσικά στοιχεία και τον ήχο της φύσης. Η έμπνευσή μας προέρχεται από την ανάμειξη μεταβάσεων φυσικών χρωμάτων και φωτός και σκιάς με βουνά, νερά των ωκεανών, παγετώνες και πέτρες για να σχηματίσουν μια ημιδιαφανή οπτική παρουσίαση. Η νέα ανατροφοδότηση των κραδασμών και ο καθαρός ήχος, επιτυγχάνουν μια πλήρη γκάμα διαδραστικών εμπειριών από την ακοή στην αφή.

Σχεδίαση διάταξης

Μεγάλη Οθόνη, Έλεγχος με το ένα χέρι

Οι συχνές εφαρμογές έχουν όλες επανασχεδιαστεί με μια ευθυγραμμισμένη δομή ώστε να είναι πιο συνεπείς και εύχρηστες με λειτουργία one hand. Αναπτύξαμε αυτές τις εφαρμογές αναβαθμίζοντας τις καρτέλες λειτουργίας από την κορυφή στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Η οπτική σχεδίαση και η διάταξη τύπου καρτών αποτελούν ένα ενοποιημένο σχέδιο, το οποίο είναι εύκολο στην ανάγνωση και κατανόηση.

Gestures

Απλή Πλοήγηση

Η νέα πλοήγηση είναι πιο διαισθητική και επιτρέπει την εύκολη χρήση της οθόνης.

Σύρετε προς τα επάνω για να επιστρέψετε στο κύριο μενού

Σύρετε από αριστερά και δεξιά για να επιστρέψετε στη προηγούμενη επιλογή σας

Σύρετε προς τα επάνω και πατήστε για να ανοίξετε τον διαχειριστή εργασιών

 • Θύρα κωδικού πρόσβασης

  Η σύνδεση στις εφαρμογές είναι ασφαλής, κρυπτογραφημμένη και προσβάσιμη μόνο με το δακτυλικό αποτύπωμα, αναγνώριση προσώπου ή τον κωδικό κλειδώματος. Δεν θα χρειαστεί να θυμάστε πια τους κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς σας

 • Πολλαπλά Back Ups

  Το EMUI 9.0 σας διευκολύνει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των ανεκτίμητων δεδομένων σας και να τα κρατάτε πάντα προσιτά και ασφαλή. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε μια κάρτα USB, SD ή μέσω ενός αποθηκευτικού χώρου (NAS) συνδεδεμένου στο δίκτυο.

 • Κάντε κάθε στιγμή να μετρήσει

  Το EMUI 9.0 παρέχει μια λεπτομερή αναφορά διαχείρισης χρόνου οθόνης σχετικά με την καθημερινή χρήση του τηλεφώνου σας, τη διάρκεια της προβολής των ειδοποιήσεων και τον χρόνο χρήσης κάθε εφαρμογής5.

 • Κάντε ένα διάλειμμα

  Το EMUI 9.0 παρέχει προσαρμόσιμη λειτουργία χρόνου για να ρυθμίσετε κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η οθόνη του τηλεφώνου θα γίνει γκρίζα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ώστε να μειωθεί η επιθυμία χρήσης του τηλεφώνου.

1. Σε σύγκριση με το EMUI 8.1 και όλα τα δεδομένα ελέγχονται χρησιμοποιώντας το HUAWEI P20 στα εργαστήρια της Huawei.
2. Οι συσκευές μεγάλης οθόνης πρέπει να υποστηρίζουν το πρωτόκολλο Miracast ή να χρησιμοποιούν προσαρμογέα βίντεο Miracast.
3. Υποστηρίζει πιστοποιημένους εκτυπωτές της Mopria Alliance.
4. Συμβατό με συσκευές που εκτελούν IOS 6.0, Android 4.0 και νεότερες εκδόσεις.
5. Η πλήρης λειτουργία υποστηρίζεται από την αναβάθμιση HOTA.