HUAWEI P smart S

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer ή του προγράμματος περιήγησης (browser) της επιλογής σας.
huawei p smart s
huawei p smart s

48 MP AI Triple Camera1 | 128 GB Αποθηκευτική Ισχύς
| 6,3” OLED Display Οθόνη

OLED Dewdrop
Οθόνη

Με την αναλογία οθόνης προς σώμα 90,17% και την εξαιρετικά καθαρή ανάλυση 2400 x 1080, η OLED Dewdrop Οθόνη 6,3 ιντσών προσφέρει μοναδική οπτική εμπειρία με κινηματογραφική χρωματική γκάμα.2 Οι δύο φωτεινές και σκοτεινές λεπτομέρειες είναι εξαιρετικά καθαρές και ζωντανές όταν παρακολουθείτε βίντεο, παιχνίδια ή εικόνες και φωτογραφίες.

huawei p smart s-oled dewdrop display

Η Ομορφιά του Φωτός
και της Σκιάς

Εμπνευσμένο από την ομορφιά του φωτός και της σκιάς, το HUAWEI P smart S παρουσιάζει κομψά και γοητευτικά χρώματα με το Breathing Crystal και το Midnight Black. Οι καμπύλες άκρες 3D ταιριάζουν απόλυτα με το κομψό και εξαιρετικά ελαφρύ σώμα για μεγαλύτερη άνεση στο χέρι σας.

huawei p smart s-colorful id phone

Breathing Crystal

huawei p smart s-colorful id phone

Midnight Black

Δακτυλικό αποτύπωμα
στην οθόνη

Με την προηγμένη τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων In-Display, η ταχύτητα ξεκλειδώματος και το ποσοστό επιτυχίας του HUAWEI P smart S βελτιώνονται σημαντικά.

huawei p smart s-in-screen fingerprint

Τριπλή κάμερα AI

Η Τριπλή κάμερα AI εκτελεί με μοναδικό τρόπο όλες τις λειτουργίες. Ο εξαιρετικά καθαρός κύριος φακός 48 MP, ο φακός εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8 MP και ο φακός βάθους 2 MP, σας βοηθούν να εξερευνήσετε τη μυστηριώδη φύση ή να καταγράψετε την καθημερινή σας ζωή μέσω ενός απλού κουμπιού.

2 MP

Κάμερα βάθους

48 MP

Κύρια Κάμερα

8 MP

Ultra-Wide
Angle Κάμερα

48 MP Super
Clear Κάμερα

Ο κύριος φακός εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης 48 MP μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω τις φωτογραφίες σας ώστε να είναι πιο ευκρινείς και καθαρότερες, με κάθε λήψη να είναι πιο ρεαλιστική με λεπτομέρειες, ακόμη και σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού.

huawei p smart s-48mp super clear camera

120° Ultra-Wide
Angle Lens

Μεταβείτε στη Λειτουργία ευρείας προβολής για να τραβήξετε τις εκπληκτικές φωτογραφίες υπέροχης αρχιτεκτονικής. Το εύρος των δυνατοτήτων των 120 ° μπορεί να υλοποιηθεί εύκολα από τον εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8 MP.

1x Ultra-Wide Angle

Super Night Mode

Η λειτουργία χειρός Νύχτα AIS με μέγιστο χρόνο έκθεσης 6 δευτερόλεπτα3 σας επιτρέπει να τραβήξετε εύκολα καθαρές και όμορφες νυχτερινές λήψεις. Ενώ ο αλγόριθμος AI επιβεβαιώνετε η φοβερή του δράση στις φωτογραφίες σας, βοηθώντας σας να έχετε την καλύτερη δυνατή νυχτερινή φωτογραφία.

huawei p smart s-super night mode
huawei p smart s-super night mode huawei p smart s-super night mode

Super Sensing
Κάμερα

Εξοπλισμένη με τον αισθητήρα HUAWEI SuperSpectrum, αυτή η κάμερα είναι σε θέση να λαμβάνει μεγαλύτερη είσοδο φωτός, έτσι ώστε κάθε λεπτή λεπτομέρεια στις σκοτεινές νυχτερινές λήψεις να μπορεί να αποτυπωθεί με ακρίβεια.

Huawei p smart s-supersensing camera

4 GB + 128 GB Ενισχυμένη
Αποθηκευτική Ισχύς

Η μνήμη RAM 4 GB σας επιτρέπει να εκτελείτε ταυτόχρονα πολλές λειτουργίες και να κάνετε την εναλλαγή μεταξύ τους άψογα, ενώ η ROM 128 GB σας προσφέρει μεγάλο χώρο αποθήκευσης για όλα τα αγαπημένα σας βίντεο, φωτογραφίες και παιχνίδια.

huawei p smart s-large storage phone
4 GB
RAM
128 GB
 ROM
256 GB
Επέκταση

4000 mAh4
Δυναμική Μπαταρία

Τροφοδοτούμενο από τη μεγάλη του μπαταρία 4000 mAh, το HUAWEI P smart S μπορεί να υποστηρίξει αναπαραγωγή βίντεο, αναπαραγωγή μουσικής ή περιήγηση στο διαδίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα.5

4000
mAh huawei p smart s-large battery phone

GPU Turbo 3.0,
Enhanced Performance

Με το πρόσφατα αναβαθμισμένο GPU Turbo 3.0, το HUAWEI P smart S καλύπτει 20+ δημοφιλή παιχνίδια και η κατανάλωση ισχύος SoC μειώνεται αποτελεσματικά κατά 10%6, ενώ η απόδοση του υποκείμενου συστήματος βελτιστοποιείται σε μεγάλο βαθμό, παρέχοντας μια συνεχή εμπειρία παιχνιδιού.

huawei p smart s-gpu turbo 3.0 phone
huawei p smart s-emui10.1 smart funtions
huawei p smart s-emui10.1 smart funtions
huawei p smart s-emui10.1 smart funtions

EMUI 10.1,
HUAWEI MeeTime

Ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε συνθήκες χαμηλού δικτύου, το HUAWEI MeeTime σας επιτρέπει να έχετε σταθερή απόδοση ήχου και βίντεο υψηλής ανάλυσης με άλλες συσκευές HUAWEI7. Ταυτόχρονα, μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη με τους φίλους σας για συμβουλές για ψώνια ή να καθοδηγήσετε τους γονείς σας να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους δείχνοντας βήμα προς βήμα οδηγίες. Σε συνεργασία με την κάμερα δράσης ή το σύστημα κάμερας συσκέψεων Fisheye7, το HUAWEI MeeTime σας επιτρέπει να απολαύσετε συναρπαστικές κλήσεις, παραγωγικές συναντήσεις και διαφορετικές απόψεις διασκέδασης.8

EMUI 10.1,
Smart Collage

Η δυνατότητα κολάζ σάς επιτρέπει να τοποθετείτε 2 - 9 εικόνες σε ένα πλαίσιο χωρίς εφαρμογές τρίτων. Σε συνεργασία με τον έξυπνο αλγόριθμο, οι εικόνες μπορούν να ρυθμιστούν στη βέλτιστη θέση πλέγματος ανάλογα με το μέγεθός της. Δείξτε στους φίλους σας το εκπληκτικό τοπίο και τις γοητευτικές selfies σε μία φωτογραφία χωρίς κόπο.

EMUI 10.1,
Smart Screenshot

Απλώς χτυπήστε δύο φορές την οθόνη με το δάκτυλό σας για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή χτυπήστε και σχεδιάστε μια κλειστή περιοχή για να τραβήξετε μέρος της οθόνης. Επίσης, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα "S" για να τραβήξετε ένα κυλιόμενο στιγμιότυπο οθόνης.

huawei p smart s-smart screenshot
huawei p smart s-smart screenshot
huawei p smart s-smart screenshot
huawei p smart s-smart screenshot
huawei y7p-apps
HUAWEI AppGallery

Το κατάστημα μπουτίκ
εφαρμογών

Το HUAWEI AppGallery είναι η επίσημη πλατφόρμα διανομής εφαρμογών της Huawei για αναζήτηση, λήψη, διαχείριση και κοινή χρήση εφαρμογών για κινητά. Συνεχίζει να αναπτύσσει το παγκόσμιο οικοσύστημα εφαρμογών για να προσφέρει ασφαλείς, επιλεγμένες και διαφοροποιημένες εμπειρίες. Απολαύστε αποκλειστικό περιεχόμενο εφαρμογών, τοπικές δραστηριότητες και ειδικές προσφορές.

Μάθε περισσότερα
huawei p smart s-appgallery phone
  1. Οι πίσω τριπλές κάμερες περιλαμβάνουν μια κύρια κάμερα 48 MP, μια κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8 MP και μια κάμερα βάθους 2 MP.
  2. Τα δεδομένα προέρχονται από εργαστήρια HUAWEI. Μέθοδος υπολογισμού αναλογίας οθόνης προς σώμα: περιοχή AA / μπροστινή περιοχή TP.
  3. Τα δεδομένα προέρχονται από τα Huawei Labs.
  4. Τυπική τιμή.
  5. Τα δεδομένα προέρχονται από εργαστήρια HUAWEI. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τις πραγματικές καταστάσεις χρήσης.
  6. Τα δεδομένα προέρχονται από τα Huawei Labs και συγκρίνονται με το GPU Turbo 2.0.
  7. Η λίστα συσκευών περιλαμβάνει smartphone και tablet HUAWEI εγκατεστημένα με EMUI10 και άνω. Συμβουλευτείτε την Εξυπηρέτηση Πελατών της HUAWEI για λίστα συσκευών τρίτων που υποστηρίζει το HUAWEI MeeTime.
  8. Αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να απαιτεί αναβάθμιση HOTA. Αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να διαφέρει σε διαφορετικές αγορές.

  9. *Το προϊόν έχει προεγκατεστημένο το HUAWEI AppGallery αντί του Google Play Store. 
Ρύθμιση cookie