HUAWEI P smart Z

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer ή του προγράμματος περιήγησης (browser) της επιλογής σας.
Enhanced AI Photography icon
huawei p smart z huawei p smart z huawei p smart z
huawei p smart z

Σχεδιασμός

Λαμπυρίζοντας
κάτω από το φως

Τo HUAWEI P smart Z διαθέτει μία μοναδική διαχωριστική γραμμή που κάνει το σχεδιασμό του να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Στη λεία πλάτη, η ειδική μεταξωτή υφή λαμπυρίζει κάτω από το φως και μπορείτε να δείτε καθαρά κάθε λεπτομέρεια.
huawei p smart z back design color black
Midnight Black
huawei p smart z back design color blue
Sapphire Blue
huawei p smart z back design color green
Emerald Green

HUAWEI UltraFullView Display

Η μοναδική οθόνη 6,59 "HUAWEI Ultra FullView Display1” προσφέρει ένα εξαιρετικά ευρυγώνιες δυνατότητες με μηδενική εγκοπή. Απολαύστε την απεριόριστη εμπειρία καθώς παρακολουθείτε βίντεο, παίζετε παιχνίδια ή διαβάζετε ηλεκτρονικά βιβλία, όλα σε μια super οθόνη.
huawei p smart z ultra fullview display

Κάμερα

Αυτόματη Pop-up
κάμερα

Η εμπρόσθια κάμερα εμφανίζεται αυτόματα σε 1 δευτερόλεπτο2 όταν τραβάτε selfies και αποσύρεται όταν τελειώσετε. Η κάμερα είναι πάντα διαθέσιμη, ώστε να μπορείτε να τραβάτε selfies για συνεχή διασκέδαση.
huawei p smart z auto pop-up camera huawei p smart z auto pop-up camera

Αξιόπιστη
Κρυφή Κάμερα

  • 12kg3 Εξαιρετική
    πίεση
  • 100 000 +4 Δοκιμή
    ανθεκτικότητας
  • από -20 ℃ έως 60 ℃4 Δοκιμασμένη σε σκληρές συνθήκες
    περιβάλλοντος
huawei p smart z reliable hidden camera

Εντυπωσιακή
AI Selfie τεχνολογία

Η 16 MP AI μπροστινή κάμερα προσφέρει βελτιστοποίηση εικόνας σε πραγματικό χρόνο σε 8 σκηνές και προσαρμόζει έξυπνα την ένταση ρετούς. Απαθανατίστε τις εκπληκτικές σας selfies με το HUAWEI P smart Z από οποιαδήποτε γωνία.
huawei p smart z ai selfie front camera huawei p smart z ai selfie front camera huawei p smart z ai selfie front camera
*Η εικόνα είναι μόνο για αναφορά, δεν έχει ληφθεί από το τηλέφωνο.

Πιο Καθαρή και Πιο Φωτεινή
Λεπτομέρεια

Με έναν πρόσθετο φακό γυαλιού που βρίσκεται στην κάμερα, ο φακός 6P συγκεντρώνει αποτελεσματικά το φως για να βελτιώσει την ανάλυση και την αντίθεση ώστε να δείχνει καλύτερα τις εικόνες. Οι φωτογραφίες σας θα είναι πιο καθαρές, φωτεινότερες και πιο ρεαλιστικές σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα φακών 5P.
huawei p smart z 6p rear camera lens

Εξαιρετικό
3D Πορτρέτο

Το ρετουσάρισμα τρισδιάστατου πορτραίτου είναι τώρα διαθέσιμο στο HUAWEI P smart Z. Τόσο η εμπρός όσο και οι πίσω κάμερες, μπορούν να ρετουσάρουν το πορτρέτο σας με εφέ φωτισμού ποιότητας στούντιο για να φαίνεστε όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε περίσταση.
huawei p smart z 3d portrait phone
*Η εικόνα είναι μόνο για αναφορά, δεν έχει ληφθεί από το τηλέφωνο.

Ενισχυμένη φωτογραφία
τεχνολογίας AI

Υποστηριζόμενη από τον αλγόριθμο τεχνολογίας AI, η πίσω κάμερα μπορεί να αναγνωρίσει 22 κατηγορίες και 500+ σκηνές σε πραγματικό χρόνο,5 καθώς και να αναλύσει και να βελτιστοποιήσει τις σκηνές με έξυπνο τρόπο, ώστε κάθε λήψη να είναι πιο ακριβής και ζωντανή.
Enhanced AI Photography icon Enhanced AI Photography icon
*Η εικόνα είναι μόνο για αναφορά, δεν έχει ληφθεί από το τηλέφωνο.

Απόδοση

Γρήγορη Ταχύτητα,
Υψηλή Απόδοση

Ο βελτιωμένος οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 710F βελτιώνει αποτελεσματικά την ταχύτητα λειτουργίας και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας. Το τηλέφωνό σας λειτουργεί ομαλά, ακόμη και αν παίζετε παιχνίδια με υψηλή ένταση σε γραφικά και κάνετε live-streaming.

4 GB + 64 GB
Μεγάλος Αποθηκευτικός Χώρος

Κρατήστε όλες τις καθημερινές στιγμές σας αξέχαστες με το HUAWEI P smart Z. Οι πολύτιμες φωτογραφίες, τα βίντεο και τα μηνύματά σας μπορούν να αποθηκευτούν με τη μνήμη ROM 64 GB και τα 512 GB επεκτάσιμης μνήμης.
huawei p smart z 64g large storage phone
*Η εικόνα είναι μόνο για αναφορά, δεν έχει ληφθεί από το τηλέφωνο.

Ισχυρή
Μπαταρία

Η ενσωματωμένη ισχυρή μπαταρία 4000 mAh6 συνεργάζεται με τον έξυπνο επεξεργαστή εξοικονόμησης ενέργειας για να αυξήσει σημαντικά τη συνολική απόδοση της συσκευής. Το HUAWEI P smart Z μπορεί να υποστηρίξει τις περισσότερες καθημερινές σας ανάγκες.
huawei p smart z 4000mah large battery huawei p smart z 4000mah large battery

EMUI 9.0
Smart Life

Το EMUI 9.0 παρέχει ένα απλό διαδραστικό σχεδιασμό και ευφυείς λειτουργίες για ευκολότερη χρήση. Το τηλέφωνό σας θα μάθει να καταλαβαίνει και να σας υποστηρίζει για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις καθημερινές εργασίες.
huawei p smart z emui9.0 smartphone huawei p smart z emui9.0 smartphone huawei p smart z emui9.0 smartphone

Φόρτιση μέσω
θύρας Type-C

Όντας εξοπλισμένo με μια αναστρέψιμη Type-C θύρα USB, δεν θα ανησυχείτε πλέον για τον σωστό τρόπο τοποθέτησης του καλωδίου κατά την σύνδεση. Τώρα, μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή σας πιο εύκολα από ποτέ.
huawei p smart z type-c usb cable huawei p smart z type-c usb cable
Βγαίνετε εκτός του ιστότοπου consumer.huawei.com
Μετά το κλικ στον σύνδεσμο, θα εισέλθετε σε ένα 3rd party website. Η Huawei δεν ευθύνεται για το website αυτό, ούτε μπορεί να ελέγξει το περιεχόμενό του.
Επιστροφή Συνέχεια στον ιστότοπο