HUAWEI WiFi AX3 (Quad-Core)

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer ή του προγράμματος περιήγησης (browser) της επιλογής σας.
HUAWEI AX3 Pro
Quad-core Wi-Fi 6 Plus Revolution
3000 Mbps1 | Huawei Share2 | Huawei HomeSec™
HUAWEI AX3 Pro four advantages

Γνωρίστε την εποχή του Wi-Fi 6

Το Wi-Fi 5 είναι το πρότυπο που χρησιμοποιείται από τις περισσότερες συσκευές σήμερα, ενώ το Wi-Fi 6 (802.11ax) είναι το νέο πρότυπο που μπαίνει σταδιακά σε έξυπνες συσκευές τα τελευταία χρόνια. Το Wi-Fi 6 έχει κάνει αρκετές βελτιώσεις μέσω του Wi-Fi 5 για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση για ταχύτερο και πιο αποδοτικό Wi-Fi.
433 Mbps
Wi-Fi 5
μονή ροή
1,2 Gbps
Wi-Fi 6
μονή ροή
Ταχύτητα 3 X: Με εύρος ζώνης 1024-QAM και 160 MHz, η συνολική ταχύτητα του Wi-Fi 6 ενισχύεται σημαντικά.3
32 συσκευές
Wi-Fi 5
@5 GHz
128 συσκευές
Wi-Fi 6
@5 GHz
Μεγαλύτερη χωρητικότητα 4 X: Το Wi-Fi 6 (με OFDMA) επιτρέπει στο δρομολογητή να συνδέει περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα μειώνοντας την επιβράδυνση.3
30 ms
Wi-Fi 5
10 ms
Wi-Fi 6
Wi-Fi side latency
2/3 Latency: Το Wi-Fi 6 σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ταχύτερη απόκριση κατά τη σύνδεση σε πολλαπλές συσκευές3
x/s
Wi-Fi 5
x*70%/s
Wi-Fi 6
Κατανάλωση Συσκευές
30% Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας: Ρυθμίστε την ώρα αφύπνισης μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών για να αποφύγετε την κατανάλωση ενέργειας ενώ περιμένετε.3
HUAWEI AX3 Pro

Κάντε ένα ακόμη βήμα προς το Μέλλον
με το HUAWEI Wi-Fi 6 Plus

HUAWEI AX3 Pro Speed Revolution

Μεγαλύτερο εύρος ζώνης με 160 MHz, Υψηλή Ταχύτητα

Τα τηλέφωνα AX3 και Wi-Fi 6-ενεργοποιημένα HUAWEI είναι το τέλειο ζεύγος, επειδή και τα δύο είναι εξοπλισμένα με το αυτο-ανεπτυγμένο chipset Wi-Fi της HUAWEI, το οποίο υποστηρίζει εύρος ζώνης συχνότητας 160 MHz. Αυτό θέτει τα θεμέλια για το Chipset Synergy, αναδεικνύοντας τη βέλτιστη ταχύτητα και απόδοση.
Δοκιμή απόδοσης κινητής τηλεφωνίας μικρής απόστασης (μονάδα: Gbps)
HUAWEI AX3000M Router
1.8
AX3000M Router
1.5
AX1800M Router
0.9

Το σήμα μπορεί να περάσει από
έναν ακόμη τοίχο με τοHUAWEI Wi-Fi 6 Plus4

Τα τηλέφωνα με δυνατότητα Wi-Fi HUAWEI 6 μπορούν να στείλουν 6 dB ισχυρότερα σήματα πίσω στο AX3 σε σταθερό, στενό εύρος ζώνης 2 MHz χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dynamic Narrow Bandwidth, η οποία βασίζεται στο Chipset Synergy. Τα ασύρματα σήματα μπορούν να διεισδύσουν σε στερεά αντικείμενα όπως τοίχους και δάπεδα εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα έχει καλή λήψη του σήματος Wi-Fi ακόμη και όταν συνδέεται από κάπου μακριά από το δρομολογητή.
HUAWEI AX3 Pro Go Through One More Wall
HUAWEI AX3 Pro Go Through One More Wall HUAWEI AX3 Pro Go Through One More Wall HUAWEI AX3 Pro Go Through One More Wall
HUAWEI AX3 Pro Go Through One More Wall HUAWEI AX3 Pro Go Through One More Wall HUAWEI AX3 Pro Go Through One More Wall
HUAWEI AX3 Pro Faster Speed HUAWEI AX3 Pro Faster Speed HUAWEI AX3 Pro Faster Speed HUAWEI AX3 Pro Faster Speed HUAWEI AX3 Pro Faster Speed

Ταχύτητες πέρα από κάθε φαντασία

Θα εντυπωσιαστείτε με την απίστευτη υψηλή ταχύτητα που προσφέρει το AX3. Χάρη στο εύρος ζώνης συχνοτήτων 1024-QAM και 160 MHz, η θεωρητική του ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 3000 Mbps (574 Mbps σε μια ζώνη 2,4 GHz και 2402 Mbps σε μια ζώνη 5 GHz). 1 Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Gigahome επιτρέπει στο AX3 να απελευθερώσει καλύτερα η ταχύτητά του. Απολαύστε ομαλή ροή και παιχνίδια όπως ποτέ άλλοτε.
300 AC1200
574 AX3 Pro
2,4 GHz
867 AC1200
2402 AX3 Pro
5 GHz
1167 AC1200
2976 AX3 Pro
Σύνολο
HUAWEI AX3 Pro Gigahome Core

Multiple Connections.
Smooth Connections.

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς δρομολογητές, μπορείτε να συνδέσετε πολλές συσκευές στο AX3 με μεγαλύτερη απόδοση. Υποστηρίζοντας την τεχνολογία πολλαπλών χρηστών OFDMA, είναι σε θέση να στέλνει δεδομένα σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα (έως 4 συσκευές στα 2,4 GHz, έως 16 συσκευές στα 5 GHz). Ο επεξεργαστής τετραπύρηνου Gigahome υψηλής ισχύος εξασφαλίζει επίσης ομαλή λειτουργία του επεξεργαστή Και, είναι σε θέση να συνδέει έως και 128 συσκευές συνολικά σε διπλές ζώνες.5 Ανεξάρτητα από το πόσο γεμάτο χώρο, θα εξυπηρετεί άμεσα διαφορετικούς χρήστες και συσκευές.
Τυπική Τιμή CPU του Quad-Core Gigahome5
CPU Gigahome Quad-Core 1,4 GHz
12880 DMIPS
Επεξεργαστής Triple-Core 1,5 GHz
8550 DMIPS
Επεξεργαστής Dual-Core 800 MHz
2720 DMIPS
HUAWEI AX3 Pro160 MHz HUAWEI AX3 Pro160 MHz HUAWEI AX3 Pro160 MHz HUAWEI AX3 Pro160 MHz

Πιο γρήγορες Wi-Fi 5 Συσκευές

Καθώς το AX3 υποστηρίζει 160 MHz, όταν συνδέετε το AX3 σε συσκευές που υποστηρίζουν 160 MHz, όπως κορυφαία έξυπνα τηλέφωνα, tablet και φορητούς υπολογιστές με δυνατότητα Wi-Fi HUAWEI 5, η ταχύτητα του Διαδικτύου θα αυξηθεί κατά 60% και περισσότερο.6 Αυτό προσφέρει έχετε μια άνευ προηγουμένου εμπειρία χωρίς καθυστέρηση σε κινητές συσκευές.
Δοκιμή απόδοσης κινητής τηλεφωνίας μικρής απόστασης (μονάδα: Gbps)
HUAWEI AX3000M Router
0,91
HUAWEI AC1200M Router
0,55
HUAWEI AX3 Pro Stronger Signal

Stronger Signal with Quad
Power Amplifiers

Διαχειριστείτε εύκολα τις νεκρές ζώνες Wi-Fi, ενισχύστε τις αδύναμες συνδέσεις και βελτιώστε την ασύρματη κάλυψη με 4 ανεξάρτητους ενισχυτές ισχύος (2 ενισχυτές για 2,4 GHz και 2 ενισχυτές για 5 GHz). Ισχύει για συσκευές Wi-Fi 5 και Wi-Fi 6.
Huawei Share

Επαναστατική Εμπειρία

Το Huawei Share σάς επιτρέπει να συνδέσετε το AX3 στο Smartphone σας με ένα απλό πάτημα. Είτε κάνετε πάρτι στο σπίτι σας, είτε γιορτάζετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτός ο rooter θα θυμάται τον κωδικό πρόσβασης για εσάς και θα επιτρέπει στους επισκέπτες που εμπιστεύεστε να συνδεθούν εύκολα σε αυτόν.

Η δικτύωση πλέγματος πολλαπλών δρομολογητών7 επιτρέπει μεγαλύτερη κάλυψη Wi-Fi

Το HUAWEI WiFi AX3 υποστηρίζει ασύρματη δικτύωση, δικτύωση καλωδίου δικτύου και το υβριδικό δικτύωση ασύρματων και καλωδίων δικτύου. Μετά τη δικτύωση, πολλοί δρομολογητές ομαδοποιούνται αυτόματα με ένα όνομα Wi-Fi και το βέλτιστο Το Wi-Fi επιλέγεται αυτόματα με βάση την τοποθεσία της συσκευής. Το HUAWEI WiFi AX3 μπορεί να δικτυωθεί με παλιοί δρομολογητές Wi-Fi HUAWEI (με κουμπί H) για επέκταση της κάλυψης δικτύου στο σπίτι.
Multi-router mesh networking enables greater Wi-Fi coverage Multi-router mesh networking enables greater Wi-Fi coverage
Multi-router mesh networking enables greater Wi-Fi coverage
Multi-router mesh networking enables greater Wi-Fi coverage
Multi-router mesh networking enables greater Wi-Fi coverage

Ασύρματη δικτύωση

Σύζευξη με ένα κουμπί με ένα κλικ

Δικτύωση καλωδίων Ethernet

Plug & Play του υπο-δρομολογητή

Υβριδική δικτύωση

Ασύρματο και ενσύρματο
HUAWEI AX3 Pro TrustZone

Προστατέψτε το δίκτυό σας με το
Huawei HomeSec™

Ενεργοποιημένο από το TEE (Trusted Execution Environment) και το Harmony Microkernel, το AX3 προσφέρει μια ασφαλή περιοχή μέσα στον κύριο επεξεργαστή του, όπου χρησιμοποιείται τόσο λογισμικό όσο και υλικό για την προστασία των δεδομένων. Είναι επίσης πιστοποιημένο με CC EAL5, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να λειτουργεί με ασφάλεια, προσφέροντας ασφάλεια στις συσκευές σας.
APP1
APP2
APP3
Rich OS
TrustZone OS
Hardware: Unsafe World
Αξιόπιστη και Υψηλού
Επιπέδου Εκτέλεση
Βγαίνετε εκτός του ιστότοπου consumer.huawei.com
Μετά το κλικ στον σύνδεσμο, θα εισέλθετε σε ένα 3rd party website. Η Huawei δεν ευθύνεται για το website αυτό, ούτε μπορεί να ελέγξει το περιεχόμενό του.
Επιστροφή Συνέχεια στον ιστότοπο