HUAWEI MatePad Pro

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer ή του προγράμματος περιήγησης (browser) της επιλογής σας.
pc

Rethink Creativity

HUAWEI FullView Display | Mobile Office Master | HUAWEI Share1

huawei matepad pro kv

Αναβάθμισε την Ορατότητά σου

Με την αναλογία οθόνης προς σώμα να φτάνει 90%2 και το πλαίσιο να φτάνει τα 4,9 χιλιοστά3, η HUAWEI FullView οθόνη 10,8 ιντσών προσφέρει αξιοθαύμαστες εμπειρίες ορατότητας4, είτε αναζητάτε έμπνευση είτε ασχολείστε με κάποια εργασία. Κάθε σκοτεινή ή φωτεινή λεπτομέρεια φαντάζει ζωντανή και καθαρή με την υψηλή γκάμα χρωμάτων DCI-P3 και τη φωτεινότητα να φτάνει 540 nit5. Πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland6, αυτή η οθόνη μειώνει σημαντικά το μπλε φως για να προστατεύσει τα μάτια σας.

90%

Αναλογία οθόνης προς σώμα

4,9 χιλ

Λεπτό Πλαίσιο

huawei matepad pro fullview display

Έμπνευση από τη φύση

Καταγράφοντας όμορφα χρώματα από τη φύση, το HUAWEI MatePad Pro είναι διαθέσιμο σε μυστηριώδης απόχρωση Midnight Grey είναι επικαλυμμένες με κομψή γυάλινη ίνα7, έτσι ώστε το ελαφρύ σώμα να εκπέμπει λάμψη για να συμπληρώνει το στυλ σας.

Δείτε το video
huawei matepad pro color grey
Midnight Grey

Προηγμένος σχεδιασμός, Αριστοκρατικό στυλ

Η ελαφριά συσκευή βάρους 460 γρ8. είναι σχεδιασμένη με κομψότητα ώστε να είναι φορητή και ανθεκτική. Τοποθετήστε τη στο σακίδιο σας σχεδόν σαν ένα φύλλο χαρτί. Ο σχεδιασμός της αόρατης κεραίας συμβάλλει στην κομψή και 'καθαρή' εμφάνιση της συσκευής, ενώ η λεπτή μικρο-καμπύλη προσαρμόζεται εργονομικά και εφάπτεται στα χέρια σας. Όπου και να πηγαίνετε, το HUAWEI MatePad Pro ταξιδεύει μαζί σας με στυλ και άνεση.

huawei matepad pro lightweight design

Επανασταστικό Άλμα στην Απόδοση

Χάρη στο σύνολο εμβλημάτων του Kirin 990, η HUAWEI MatePad Pro προσφέρει σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις και αυξημένη ενεργειακή απόδοση.Λειτουργεί πιο έξυπνα με την αυτόνομη αρχιτεκτονική NPU της HAWEI, η οποία αναθέτει με έξυπνο τρόπο υπολογιστική ισχύ, κατά τη διάρκεια αύξησης της απόδοσης KI.9.Με την αρχιτεκτονική MC16 GPU του Μάλι-G76, βελτιωμένη με την GPU τεχνολογία τούρμπο, παρέχει καλύτερες οπτικές εικόνες για ταινίες και παιχνίδια.

huawei matepad pro kirin 990

Huawei Share1 Συνεργασία πολλαπλών οθονών

Αφού συνδεθείτε10, το smartphone σας θα συνδεθεί επίσης με το HUAWEI MatePad Pro και οι δύο συσκευές θα συγχωνευτούν σε "ΜΙΑ" υπερ-συσκευή. Η οθόνη του τηλεφώνου σας προβάλλεται στο tablet σας και σας επιτρέπει να λειτουργείτε σε μεγαλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ελευθερία. Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση, να στείλετε ένα μήνυμα11 και να ελέγξετε τις φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας, στην οθόνη του tablet. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ των δύο συσκευών και να τα επεξεργαστείτε ενώ συζητάτε με φίλους στο τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το ίδιο πληκτρολόγιο12. Αυτή η συνεργασία μεταξύ συσκευών καθιστά ευκολότερη τη ζωή και την εργασία σας.

huawei matepad pro

Συγχρονίστε τη δημιουργικότητά σας

Το ολοκαίνουργιο HUAWEI M-pencil13 είναι μοντέρνο ​​και κομψό με τον εξαγωνικό ολοκληρωμένο σχεδιασμό του. Γράφει φυσικά σαν ένα μολύβι σε χαρτί, αλλά με ακόμα καλύτερη ροή γραφής και χαρακτηριστικά. Είτε έχετε μια συνάντηση, είτε κάνετε μια λίστα αγορών ή απλά εξερευνώντας τη δημιουργικότητά σας, το HUAWEI M-pencil παραμένει σε συγχρονισμό με τις σκέψεις σας.

huawei matepad pro m-pencil

Με τη μύτη του μολυβιού φτιαγμένη από επιλεγμένα συνθετικά υλικά, το HUAWEI M-pencil εξασφαλίζει μια ομαλή ροή γραφής. Τα πάντα που δημιουργείτε εμφανίζονται αμέσως στην οθόνη με σχεδόν καμία καθυστέρηση. Εξοπλισμένο με 4096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης14, καταγράφει κάθε κίνηση σας για γραφή ή σχέδιο.

huawei matepad pro m-pencil experience

Αυτόματη σύνδεση με άλλη συσκευή, Μαγνητική ένωση και Ασύρματη Φόρτιση

Τοποθετώντας το HUAWEI M-pencil απαλά στην κορυφή του tablet σας, μπορεί να φορτιστεί πλήρως, ασύρματα, μέσα σε μία ώρα. Έτσι, είστε έτοιμοι για μια γεμάτη και δημιουργική ημέρα15. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για μια γρήγορη σημείωση. Η φόρτιση μέσα σε 30 δευτερόλεπτα επιτρέπει στη γραφίδα να λειτουργεί για 10 λεπτά16, οπότε δεν θα χάσετε τίποτα.

huawei matepad pro m-pencil
huawei matepad pro m-pencil charging huawei matepad pro m-pencil charging

Οι ιδέες σας ζωντανεύουν

Όταν έρχεται η έμπνευση, αδράξτε την αμέσως με το HUAWEI MatePad Pro. Πατήστε την οθόνη όταν είναι απενεργοποιημένη.17 Χρησιμοποιήστε το HUAWEI M-pencil για να την ενεργοποιήσετε και για να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στο Notepad. Κρατώντας σημειώσεις ή σχεδιάζοντας σκίτσα, η ποικιλία των χρωμάτων και των 'εργαλείων' σάς βοηθά να μετατρέψετε τις σκέψεις σε ορατές ιδέες, ενώ η ευφυής στοιχειοθέτηση και η ευέλικτη επεξεργασία οργανώνουν το περιεχόμενο για μελλοντική αναθεώρηση, επεξεργασία και αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.18

huawei-matepad-pro-nebo

Το Nebo® είναι ένα MyScript® app.
Τα Nebo® και MyScript® είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της MyScript στην Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες,
τη Γαλλία και άλλες χώρες και περιοχές.

Άνετη και έξυπνη πληκτρολόγηση

Συνδέστε το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο19 , και θα παρασυρθείτε στον υπέροχο ρυθμό της πληκτρολόγησης με το πάτημα του πλήκτρου 1,3 χιλ., το οποίο έχει αίσθηση σαν ένα πραγματικό φορητό πληκτρολόγιο. Με διπλές γωνίες στήριξης, μπορείτε να τις ρυθμίσετε για διαφορετικούς φωτισμούς και περιβάλλοντα. Πατήστε το κουμπί Shift στη δεξιά μεριά, μαζί με την marx-wifi περιοχή αισθητήρων NFC του τηλεφώνου σας για να ενεργοποιήσετε εύκολα τη συνεργασία πολλαπλών οθονών1. Και αυτό το πληκτρολόγιο είναι κάτι περισσότερο από ένα προστατευτικό κάλυμμα. Όταν ξεδιπλώνεται μπορεί να ενεργοποιήσει το tablet και μπορείτε να ξεκινήσετε να το λειτουργείτε πιο άμεσα.

huawei matepad pro keyboard

Αφήστε πίσω το laptop σας

Μεταβείτε σε λειτουργία υπολογιστή με ένα μόνο άγγιγμα20. Η ευέλικτη επιφάνεια εργασίας επιτρέπει σε πολλαπλές εφαρμογές να κάνετε ζουμ, να σύρετε και να τη ρυθμίσετε ώστε να ταιριάζει στις εργασιακές σας συνήθειες. Ορισμένα αρχεία μπορούν ακόμη και να αποθηκευτούν απευθείας στην επιφάνεια εργασίας, όπως ακριβώς στον υπολογιστή21 σας. Ταξιδέψτε ελαφριά και δουλέψτε έξυπνα.

huawei matepad pro pc mode
huawei matepad pro pc mode huawei matepad pro pc mode
huawei matepad pro pc mode huawei matepad pro pc mode

Λειτουργία
Υπολογιστή

Λειτουργία
tablet

Ο συνεργάτης σας για κάθε εργασία

Μείνετε συγκεντρωμένοι στις μεγάλες ιδέες σας και αφήστε τα υπόλοιπα στο HUAWEI MatePad Pro. Με τις ευέλικτες λειτουργίες WPS22, σας βοηθάει να εργάζεστε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευκολία. Χρησιμοποιήστε το Voice Note για να αφήσετε τα σχόλιά σας ενώ γράφετε με το Intelligent Pen για να κυκλώσετε ή να επισημάνετε σημαντικά σημεία για περαιτέρω επεξεργασία. Με το tablet ως ευφυή συνεργάτη σας, μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο χρόνο αναψυχής, καθώς όλα γίνονται γρηγορότερα και καλύτερα.

Ηχητική εμπειρία που προσφέρει δυνατές συγκινήσεις

Όπως είναι συμπαγές το HUAWEI MatePad Pro είναι εξοπλισμένο με το ηχοσύστημα quad-channel και quad-speaker. Με το στερεοφωνικό 3D Histen 6.0, παράγει αξιοθαύμαστο ήχο για να αγγίξει την καρδιά σας. Συντονισμένο από την Harman Kardon® Audio, μπορείτε να απολαύσετε τις πλούσιες λεπτομέρειες ήχου και να κατακλύσετε τα πανίσχυρα ηχητικά κύματα παντού. Περισσότερο από αυτό, τα περιφερειακά πέντε μικρόφωνα που επιτρέπουν την ακύρωση θορύβου 360 ° διασφαλίζουν ότι η φωνή σας μπορεί να ακουστεί καθαρή και δυνατή.

huawei matepad pro sound wave
huawei matepad pro sound wave
huawei matepad pro sound wave
huawei matepad pro sound wave
huawei matepad pro sound wave

Υψηλή απόδοση μπαταρίας

Ως το πρώτο tablet HUAWEI που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση 15 W και μέχρι 7,5 W αντίστροφη ασύρματη φόρτιση23, μπορείτε να απολαύσετε την δωρεάν ασύρματη φόρτιση και να ενεργοποιήσετε άλλα gadgets εν κινήσει24. Εξοπλισμένο με γρήγορη φόρτιση 20 W25, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλες 3 ώρες με μόλις 30 λεπτά26 φόρτισης. Η μεγάλη μπαταρία μπορεί να σας 'κρατήσει' χωρίς κόπο για έως και 12 ώρες27, για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε μερικές επιπλέον προκλήσεις.

15 W

Ασύρματη φόρτιση

7250 mAh

Μεγάλη μπαταρία

7,5 W

Αντίστροφη ασύρματη φόρτιση

 1. Αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται μόνο σε ορισμένα τηλέφωνα HUAWEI που εκτελούν το EMUI10 ή μεταγενέστερα και σε ομότιμα ​​τηλέφωνα που χρησιμοποιούν Magic UI 3.0 ή νεότερη έκδοση. Η σειρά HUAWEI Mate 30 (ενημερωμένη στο 10.0.0.191 ή μεταγενέστερη) είναι η πρώτη ενημερωμένη έκδοση κώδικα smartphone που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία. Άλλα μοντέλα θα αναβαθμιστούν σταδιακά για να υποστηρίξουν αυτό το χαρακτηριστικό. Για λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.
 2. Με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών των εργαστηρίων της Huawei. Η αναλογία οθόνης προς το σώμα υπολογίζεται διαιρώντας την ενεργή περιοχή (AA) στην περιοχή του πίνακα αφής (TP). Η πραγματική αναλογία οθόνης προς σώμα μπορεί να διαφέρει.
 3. Βάσει των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών δοκιμών της Huawei. Το πραγματικό μέγεθος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαδικασία διαμόρφωσης και κατασκευής.
 4. Η FullView οθόνη είναι μια κοινή ιδέα στη βιομηχανία, συνήθως αναφέρεται σε μια οθόνη με στενά πλαίσια και υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα. Το HUAWEI MatePad Pro υιοθετεί στρογγυλεμένο σχεδιασμό γωνίας και όταν μετράται ως τυπική ορθογώνια οθόνη, το μήκος διαγωνίου του είναι 10,8 ίντσες. Το πραγματικό μέγεθος της οθόνης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαμόρφωση και τη διαδικασία παραγωγής.
 5. 540 nit τυπική τιμή
 6. Οι συνθήκες δοκιμής για την πιστοποίηση TÜV Rheinland είναι: Όταν η λειτουργία άνεσης ματιών είναι ενεργοποιημένη, το tablet περνάει τη δοκιμή χαμηλού μπλε φωτός του Rheinland (εξαιρουμένης της ρύθμισης θερμοκρασίας χρώματος).
 7. Glass Fiber είναι ένα ανόργανο μη μεταλλικό υλικό με εξαιρετική αφή.
 8. 460 γρ. αναφέρεται στο βάρος του προϊόντος με οπίσθιο κάλυμμα από ίνες γυαλιού. Το βάρος του προϊόντος με το πίσω κάλυμμα του vegan leather είναι περίπου 492 γρ. Τα δεδομένα βασίζονται σε αποτελέσματα εργαστηριακών δοκιμών της Huawei, εξαιρουμένου του βάρους του πληκτρολογίου. Το πραγματικό βάρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαμόρφωση και τη διαδικασία παραγωγής.
 9. Βάσει των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών δοκιμών της Huawei σε σύγκριση με το Kirin 980.
 10. Τρεις μέθοδοι για τη σύνδεση: ① Ανίχνευση πλησίον Bluetooth: Ενεργοποιήστε το Bluetooth και το Wi-Fi στο tablet και το smartphone. Στο tablet, ενεργοποιήστε τη συνεργασία πολλαπλών οθονών από το αναπτυσσόμενο μενού. Όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 cm περίπου από το tablet, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου στην οθόνη, ζητώντας να συνδεθεί το τηλέφωνο με το tablet. Αγγίξτε OK για να πραγματοποιήσετε σύνδεση. ② Αγγίξτε το Αγγίξτε το εικονίδιο στο δεξί πλήκτρο Shift του πληκτρολογίου για να ρυθμίσετε τη σύνδεση. ③ Πατήστε Σύνδεση σάρωσης στη λειτουργία Συνεργασίας πολλαπλών οθονών και σαρώστε τον κωδικό QR χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης HUAWEI στο κινητό σας τηλέφωνο για να δημιουργήσετε σύνδεση.
 11. Αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται από την ικανότητα επικοινωνίας του smartphone και δεν είναι διαθέσιμη μόνο στο tablet.
 12. Αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται από συγκεκριμένες εφαρμογές.
 13. Το HUAWEI M-pencil πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.
 14. Αυτή η λειτουργία είναι συμβατή με ορισμένες εφαρμογές. Η πραγματική χρήση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις μεθόδους γραφής και συγκεκριμένες εφαρμογές.
 15. Τα δεδομένα βασίζονται σε αποτελέσματα εργαστηρίου HUAWEI και μόνο για την αναφορά. Η πραγματική χρήση μπορεί να διαφέρει. Μια μέρα αναφέρεται σε χρόνο εργασίας 10 ωρών την ημέρα.
 16. Τα δεδομένα βασίζονται σε αποτελέσματα εργαστηρίου της HUAWEI και μόνο για την αναφορά. Η πραγματική χρήση μπορεί να διαφέρει.
 17. Ανατρέξτε στην κατάσταση αναμονής οθόνης.
 18. Αυτό το χαρακτηριστικό υποστηρίζεται από το Nebo για την HUAWEI.
 19. Το πληκτρολόγιο είναι συμβατό με το HUAWEI MatePad Pro και πρέπει να το αγοράσετε ξεχωριστά.
 20. Στην επιφάνεια εργασίας του tablet, αγγίξτε την κατάσταση λειτουργίας PC στο αναπτυσσόμενο μενού.
 21. Αυτή η λειτουργία είναι συμβατή με συγκεκριμένες εφαρμογές. Η πραγματική χρήση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με συγκεκριμένες εφαρμογές.
 22. Οι παρακάτω λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο όταν το HUAWEI MatePad Pro είναι συνδεδεμένο στο Internet και οι σχετικές εφαρμογές ενημερώνονται στην τελευταία έκδοση.
 23. Η ασύρματη θύρα γρήγορης φόρτισης πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά. Η δυνατότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης υποστηρίζει μόνο τις συσκευές που έχουν περάσει τις δοκιμές εργαστηρίου HUAWEI. Η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή και πρέπει να ενεργοποιηθεί στην επιλογή μπαταρίας του μενού ρυθμίσεων πριν από τη χρήση.
 24. Μόνο οι συσκευές που έχουν περάσει τις εργαστηριακές δοκιμές της HUAWEI υποστηρίζουν αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.
 25. Γρήγορη φόρτιση των 20 W, υποστηρίζει επίσης 40 W HUAWEI SuperCharge. Το καλώδιο SuperCharge και το καλώδιο φόρτισης 40 W πωλούνται ξεχωριστά.
 26. Υπό κανονικές συνθήκες, τα δεδομένα βασίζονται σε αποτελέσματα εργαστηρίου HUAWEI. Τα πραγματικά δεδομένα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο του προϊόντος, την έκδοση λογισμικού, τις συνθήκες χρήσης και το περιβάλλον
 27. Υπό κανονικές συνθήκες, τα δεδομένα βασίζονται σε αποτελέσματα εργαστηρίου HUAWEI. Η μπαταρία διαρκεί 12 ώρες για τοπική αναπαραγωγή βίντεο 1080P. Τα πραγματικά δεδομένα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο του προϊόντος, την έκδοση λογισμικού, τις συνθήκες χρήσης και το περιβάλλον.
Βγαίνετε εκτός του ιστότοπου consumer.huawei.com
Μετά το κλικ στον σύνδεσμο, θα εισέλθετε σε ένα 3rd party website. Η Huawei δεν ευθύνεται για το website αυτό, ούτε μπορεί να ελέγξει το περιεχόμενό του.
Επιστροφή Συνέχεια στον ιστότοπο