Batteriudskiftning

Et nyt liv til din gamle enhed

• SmartPhones
    299 DKK

• Tablets
    299 DKK

• PC
    399 DKK

* Fra 17. juni 2022 til 31. december 2022 ("Aktivitetsperiode")

Køb tjenesten nu for at udnytte de 3 fordele

• Ingen ekstra gebyrer

• Originalt batteri og Officiel tjeneste

Sådan får du servicen
Trin 1
Klik her for at købe batteriudskiftningsservice
Alle smartphones: 299 dkk
Alle tablets: 299 dkk
Alle bærbare computere: 399 dkk
* Kontakt en deltagende ASC for at kontrollere tilgængeligheden af ​​reservedele.
Trin 2
To måder at bruge batteriudskiftningstjenesten på
1. Ring til +45 70140141
2. Gå til den officielle servicebutik nedenfor for at få reparation på stedet"
Trin 2
To måder at bruge batteriudskiftningstjenesten på
1. Ring til +45 70140141
2. Gå til den officielle servicebutik nedenfor for at få reparation på stedet

Model liste

• Smartphone

• Tablet

• PC

Sådan deltager du

Service Center Address Telephone
Mentech Glostrup Hovedvejen 9 , 2600 Glostrup +45 70222999

Spørgsmål og svar

• 1. Jeg har købt min HUAWEI-enhed i et andet land. Kan jeg deltage i "Udskift batteriet og brug det længere"?
    Nej, kun huawei-produkter købt i EU-regionen kan deltage i kampagnen.
  • 2. Begrænser denne kampagne deltagelsestider?
    Nej. Hver klient kan bruge kampagnen et vilkårligt antal gange.
  • 3. Har denne kampagne en enhedsgrænse?
    Beklager, kun den udvalgte modeller gælder i denne kampagne. Se listen over deltagende modeller på vores hjemmeside. https://consumer.huawei.com/dk/support/battery-service/
  • 4. Hvordan kan jeg deltage i kampagnen "Udskift batteriet og brug det længere"?
    For at deltage i kampagnen skal du medbringe enheden personligt eller sende det med kurer til et af de deltagende HUAWEI servicecentre.
  • 5. Kan jeg bruge kampagnen "HUAWEI servicedage" og "Udskift batteriet og brug det længere" på samme tid?
    Nej, "Udskift batteriet og brug det længere" -kampagnen kan ikke kombineres med andre kampagner.
  • 6. Bruges originale reservedele til reparation?
    Vores autoriserede HUAWEI-værksteder bruger kun ægte HUAWEI-reservedele til reparationer.
  • 7. Har de reservedele, der bruges til reparationen, en garanti?
    Ja, de reservedele, der bruges til reparationen, har en 90-dages garanti fra datoen for afslutningen af ​​reparationen af ​​enheden i servicecentret.
  • 8. Hvad hvis min enhed har mekaniske skader?
    I tilfælde af at enheden har mekaniske skader, vil servicecenteret, der udfører reparationen, kontakte dig for at give et komplet omkostningsoverslag for reparationen. For at drage fordel af kampagnen "Udskift batteriet og brug det længere" skal de først fjerne alle mekaniske fejl, der forhindrer udskiftning af batteriet.
  • 9. Kan jeg bruge dør-til-dør-service til at deltage i kampagnen "Udskift batteriet og brug det længere"?
    Nej, kampagnen er kun åben for enheder, der leveres til servicebutikker personligt eller via postreparation.
  • 10. Kan jeg tage det udskiftede batteri med mig?
    Ja, du kan tage det gamle, udskiftede batteri. På grund af tungmetalindholdet kan forkert håndtering imidlertid forårsage miljøforurening, og det anbefales derfor ikke at tage det. Vi anbefaler, at du tager batteriet direkte til servicecentret for bortskaffelse.

+ Mere

Vilkår og betingelser

For mere information, besøg venligst:

Hotline HUAWEI +45 70 14 01 41

My HUAWEI: QR-kode