Support af HUAWEI FreeBuds

Start din rejse med FreeBuds

Huawei øretelefoner er parret til at forbinde mobiltelefoner, tablets, pc'er og andre enheder

Forstå, hvordan Huawei's FreeBuds/FreeLace serie øretelefoner er forbundet med Bluetooth-enheder såsom mobiltelefoner, tablets og pc'er.

Lær at oprette forbindelse
Opsætning og brug af FreeBuds serien Øretelefoner

Lær at forbinde FreeBuds serien Øretelefoner, og bruge dem til at lytte til musik, foretage telefonopkald og gøre mere.

Lær at bruge
GratisBuds serie Øretelefoner opladning

Master den korrekte måde at oplade øretelefoner og opladningsbokse.

Lær mere
Øretelefoner rengøring og vedligeholdelse

Brug den korrekte metode til at rengøre hovedtelefon opladningsboks, mesh, ørepropper, osv., for at forlænge levetiden for øretelefonen.

Lær mere
Få de tips, du leder efter

Gendannelsen til fabriksindstillinger rydder parringsinfo, gendanner funktionsindstillinger, og øretelefonerne går igen i parringstilstand.

Lær at opgradere firmwaren på Huawei FreeBuds/FreeLace serien Øretelefoner.

Øretelefoner kan tilsluttes to enheder på samme tid, således at skift undgås, og understøtter en række Bluetooth-enheder, såsom mobiltelefoner, tablets, pc'er og ure.

Flere spørgsmål
Nyttige downloads til dig