Udfør pardannelse med HUAWEI FreeBuds- og FreeLace-øretelefoner med Bluetooth

Anvendelige produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds Pro 3,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds SE 2,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 5,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones Lite,Honor Sport Bluetooth® Earphones,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lite,HONOR Sport PRO
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Udfør pardannelse med HUAWEI FreeBuds- og FreeLace-øretelefoner med Bluetooth

For at parre øretelefonerne med en Bluetooth-enhed såsom en telefon, tablet, PC eller hovedenhed skal du udføre trinene i dette afsnit. Se Kunne ikke tilslutte eller finde Bluetooth-navnet for HUAWEI FreeBuds eller FreeLace, hvis forbindelsen ikke lykkes.

Opret forbindelse mellem øretelefonerne og telefon/tablet

1. Sæt øretelefonerne i parringstilstand (se nærmere oplysninger i tabel 1, tabel 2 og tabel 3 i denne udgave af ofte stillede spørgsmål).
  2. Gå til Indstillinger > Bluetooth på din telefon eller tablet, og tryk på navnet på øretelefonerne på enhedslisten for at parre med og tilslutte øretelefonerne.

Tilslutning af øretelefonerne til en computer

Se Kan ikke slutte Huawei-øretelefoner til en computer for at fejlfinde problemet, hvis forbindelsen ikke lykkes.

1. Computer, der kører Windows 10
    1. Sæt øretelefonerne i parringstilstand (se nærmere oplysninger i tabel 1, tabel 2 og tabel 3 i denne udgave af ofte stillede spørgsmål).
    2. Klik på ikonet for Windows i nederste venstre hjørne af skrivebordet, og klik derefter på ikonet for Indstillinger.
    3. Gå til Enheder > Tilføj Bluetooth eller anden enhed. I det viste vindue for Tilføj en enhed skal du vælge Bluetooth. Computeren søger automatisk efter Bluetooth-enheder.
    4. Find, og klik på navnet på øretelefonerne eller højttaleren på din computer. Vent, indtil der vises en besked om, at enheden er klar.
  2. Computer, der kører macOS:
    1. Sæt øretelefonerne i parringstilstand (se nærmere oplysninger i tabel 1, tabel 2 og tabel 3 i denne udgave af ofte stillede spørgsmål).
    2. Klik på ikonet for Apple i øverste venstre hjørne, og vælg Systemindstillinger. Vælg Bluetooth i det viste vindue. Computeren søger automatisk efter Bluetooth-enheder. Vælg øretelefonerne, når de er registrerede, og klik på Tilslut.

Tilslutning af øretelefonerne til en hovedenhed via Bluetooth eller andre Bluetooth-enheder

1. Sæt øretelefonerne i parringstilstand (se nærmere oplysninger i tabel 1, tabel 2 og tabel 3 i denne udgave af ofte stillede spørgsmål).
  2. Find Bluetooth-indstillingerne for hovedenheden, scan efter Bluetooth-enheder, og vælg navnet på øretelefonerne. Kontakt enhedsudbyderen for at få nærmere oplysninger om Bluetooth-indstillingerne for hovedenheden.
Tabel 1. Metoder til indstilling af TWS-øretelefoner i FreeBuds-serien i parringstilstand

Produktmodel

Procedure

• FreeBuds Lipstick
  • FreeBuds Pro
  • FreeBuds 4
  • FreeBuds 3
  • FreeBuds 4i
  • FreeBuds 5i

Læg øretelefonerne i opladningsetuiet, og lad etuiet stå åbent. Tryk og hold på funktionsknappen på opladningsetuiet i 2 sekunder, indtil indikatoren blinker.

• FreeBuds 3i
  • FreeBuds Lite
  • FreeBuds
  • FlyPods 3
  • FlyPods Lite
  • FreeBuds SE

Læg øretelefonerne i opladningsetuiet, og lad etuiet stå åbent. Tryk og hold på funktionsknappen på opladningsetuiet i 2 sekunder, indtil indikatoren blinker.

• FreeBuds 2 Pro
  • FreeBuds 2
  • FlyPods Pro
  • FlyPods

Læg øretelefonerne i opladningsetuiet, og lad etuiet stå åbent. Tryk og hold på funktionsknappen på opladningsetuiet i 2 sekunder, indtil indikatoren blinker.

Tabel 2. Metoder til indstilling af halsbåndsøretelefoner i FreeLace-serien i parringstilstand

Produktmodel

Procedure

• xSport Pro

Tryk og hold på funktionsknappen i 4-6 sekunder, indtil indikatoren blinker hvidt.

• FreeLace Pro
  • FreeLace

Tryk og hold på tænd/sluk-knappen i 4-6 sekunder, indtil indikatoren blinker hvidt.

• Huawei Sport Bluetooth-hovedtelefoner
  • HONOR Sport Bluetooth-øretelefoner

Tryk og hold på tænd/sluk-knappen i 2-4 sekunder for at tænde øretelefonerne. Indikatoren blinker derefter skiftevis rødt og blåt.

Tabel 3. Metoder til indstilling af FreeBuds Studio-hovedtelefoner i parringstilstand

Produktmodel

Procedure

FreeBuds Studio

Tryk og hold på Bluetooth-knappen i 2 sekunder, når øretelefonerne er tændt, indtil indikatoren blinker hvidt.