HiCare

Din service ekspert

HiCare tilbyder onlinetjenester for at give dig en nem og bekymringsfri serviceoplevelse. Her kan du hurtigt identificere og løse problemer på din telefon.

Klik for at downloade HiCare App'en

Oplev nye
fantastiske funktioner

Kom godt i gang med din nye telefon ved at se Brugerguides og opdag nye funktioner på telefonen.

Quick Operations Backup, Gendannelse og opdateringer Kamera og Galleri Mere
* Funktionerne kan variere alt efter telefonmodel

Få dine problemer løst hvor som helst, når som helst

Sådan aktiveres fejlfindingstjenesten | Tilgængelig for EMUI 8.0 og derover: Åbn Google Play Butik-appen, tryk på Menu> Mine apps og spil, vælg Hicare> Opdater eller, tryk på Menuindstilling og markér feltet ud for "Aktivér automatisk opdatering".

Fejlfinding

Et tryk for at identificere og løse systemnedbrud, forsinkelser eller andre fejl automatisk.

Gendannelse

Gendan telefonen for at opretholde bedste ydeevne på din telefon.

Tips

Giver tips til, hvordan du forlænger telefonens levetid.

Smart notifikationer om telefonens tilstand.

HiCare giver straks besked efter detektering af fejl i systemet. Herefter får du hjælp til at løse problemet.

Batteriet drænes
hurtigt
Kan ikke ringe eller
modtage opkald
Ingen
internetforbindelse
Lav
mikrofonvolumen
Ingen GPS Mere

Servicecentre

Søg efter det nærmeste autoriseret servicecenter.

Slå vedligeholdelsestilstand til

Føler du dig usikker på dine personlige data, når du sender din enhed til reparation? Aktivér vedligeholdelsestilstand for at kryptere dine personlige data.

Flere tjenester lige ved hånden

Giv feedback på problemer, brugervejledning, servicecenter, support informationer og andet kan findes i HiCare.

Hvor er HiCare App'en?

Metode 1

Åbn HiCare App'en fra din telefon

Den forudinstallerede HiCare App findes på telefonens brugergrænseflade.

Metode 2

Søg i Hiboard

Skriv "HiCare" I søgefeltet.

Download HiCare App'en nu!

Klik på knappen nedenfor og begynd at downloade.

Klik for at downloade HiCare App'en